Cinsel Yaşam Birini sürekli arzulamak nasıl durur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bunu nasıl durdurucam sürekli arzuluyorum Birini sürekli arzulamak nasıl durur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Canım bana platonik diyorlar dag daha küsmüş de dağın haberi olmamış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Olmayacak biriyse cidden işin zor. Benim de basımda var. Olmayacak biri... 0 6 Yorumla Soran 7 ay Yani çocukla bi konuşmuştum yok Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sana bunu arzualtan nedir? Yorumla Soran 7 ay Bende anlamadım hoşlandım için galiba Yorumla Cevap sahibi 6 ay İletişime geçme ihtimalin varsa geçsene? Benim öyle bir imkanım olsa geçerdim Yorumla Soran 6 ay Var ama öyle bişey yapmam ki evlenmeden Yorumla Cevap sahibi 6 ay O zaman işin zor. Çocuğa yüzük takman lazım :D :))Ama evlenince de fos cıkarsa? 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Durdurmak imkansız mastürbasyon yaptıktan sonra halen devam ediyor mu 0 6 Yorumla Soran 7 ay mastürbasyon yapmiyorum ki kızlık zarına bişey olur diye Yorumla Cevap sahibi 7 ay Hayır hiçbir şey olmaz sen müsait misin Yorumla Soran 7 ay Musaitim niye Yorumla Cevap sahibi 7 ay Soru cvp düşüncelerini merak ettim Yorumla Soran 7 ay Ne soruus Yorumla Cevap sahibi 6 ay Cinsellik Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. durdurma git ver kurtul 0 2 Yorumla Soran 7 ay Öyle bişey yapmam ama Yorumla YeahYes 7 ay e ne olucak böyle yana yana Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlen kurtul benim gibi iyi birini bul 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgi alanın çıkar kusurkara odaklan 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Benimde başımda böyle bir durum var. Zor bir durum 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Arzunun dindiremiyor musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay kac gundur vs asiksin vs zamani tam 0 1 Yorumla Soran 6 ay Oluyor bir kaç hafta Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Git onla konuş bu meseleyi bi 0 2 Yorumla Soran 7 ay Yok artik Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ne yok artık aa. Başka türlü nası atlatacaksın belki sevmediğin bi yönü çıkar sogursun sende Yorumla
mavibalonisbackbitch Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 70% 7 ay tek bir yol var 1 2 Yorumla Soran 7 ay Neyy Yorumla Hüseyin7210 7 ay Vermek Yorumla
yusufcan19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 7 ay Libidon mu yüksek acaba 0 5 Yorumla Soran 7 ay Normalde bu kadar yüksek değil Yorumla yusufcan19 7 ay Peki neden Yorumla yusufcan19 7 ay Böyle Yorumla Soran 7 ay Anlamadım bu ara yükseldi ve ben hoşlandım ksiiyi arzuluyorum çocuktan baya hoşlandım Yorumla yusufcan19 7 ay Söyle veya yaz ya da adım at Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kimdir o 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Durma sende 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Masy yap 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 7 ay Durmaz o 0 2 Yorumla Soran 7 ay Ama sürekli aklımda ve çocuktan hoslaniyorum Yorumla Ercn543454 7 ay Git konuş konuşmadığın sürece bitmeyecek Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Veer 0 2 Yorumla Soran 7 ay Öyle bişey yapmam evlenmeden Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yalat Yorumla
Maviaris Takip Et Yoda Yaş: 31 7 ay Kimi merak ettim 0 2 Yorumla Soran 7 ay Hoşlandım birisi Yorumla Maviaris 6 ay Seksting yapın Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevişince azalır. 0 0 Yorumla
büyükcene Takip Et Xper 7 Yaş: 32 6 ay sen aşıksın canım 0 2 Yorumla Soran 6 ay Evet aşık oldum ama napcam bilmiyorum Yorumla büyükcene 6 ay kendine hakim ol canım Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatmşn olarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Canım bana platonik diyorlar dag daha küsmüş de dağın haberi olmamış
Olmayacak biriyse cidden işin zor. Benim de basımda var. Olmayacak biri...
Yani çocukla bi konuşmuştum yok
Sana bunu arzualtan nedir?
Bende anlamadım hoşlandım için galiba
İletişime geçme ihtimalin varsa geçsene? Benim öyle bir imkanım olsa geçerdim
Var ama öyle bişey yapmam ki evlenmeden
O zaman işin zor. Çocuğa yüzük takman lazım :D :))
Ama evlenince de fos cıkarsa? 😅
Durdurmak imkansız mastürbasyon yaptıktan sonra halen devam ediyor mu
mastürbasyon yapmiyorum ki kızlık zarına bişey olur diye
Hayır hiçbir şey olmaz sen müsait misin
Musaitim niye
Soru cvp düşüncelerini merak ettim
Ne soruus
Cinsellik
durdurma git ver kurtul
Öyle bişey yapmam ama
e ne olucak böyle yana yana
evlen kurtul benim gibi iyi birini bul
İlgi alanın çıkar kusurkara odaklan
Benimde başımda böyle bir durum var. Zor bir durum
Davet et evine
Arzunun dindiremiyor musun
kac gundur vs asiksin vs zamani tam
Oluyor bir kaç hafta
Git onla konuş bu meseleyi bi
Yok artik
Ne yok artık aa. Başka türlü nası atlatacaksın belki sevmediğin bi yönü çıkar sogursun sende
tek bir yol var
Neyy
Vermek
Libidon mu yüksek acaba
Normalde bu kadar yüksek değil
Peki neden
Böyle
Anlamadım bu ara yükseldi ve ben hoşlandım ksiiyi arzuluyorum çocuktan baya hoşlandım
Söyle veya yaz ya da adım at
Kimdir o
Durma sende
Masy yap
Vererek
Durmaz o
Ama sürekli aklımda ve çocuktan hoslaniyorum
Git konuş konuşmadığın sürece bitmeyecek
Veer
Öyle bişey yapmam evlenmeden
Yalat
Kimi merak ettim