Nasıl isteksiz olabilirim ve bi senedir cinselik yaşadığım insanı arzulamayı bırakabilirim? Çok iyi ten uyumu vardı ama olmuyor bi çok sebebten dolayı. Bi aydır geçmedi isteğim. Başkasıyla mi denemek lazım, düşünmemek mi…. Anti bebek hapı kullanan var mi, isteksiz oldunuz mu? Düzenli kullanınca istek gidiyor diye biliyorum ama bir daha eski isteğe de sahip olamıyorlarmış. Doğru mu?
Nasıl isteksiz olabilirim sizce ve birini arzulamayı bırakabilirim?
Bunu ben de çok düşünüyorum ya ama ben böyle birkaç tane değilde sadece tek bir tane erkeği çok arzuluyorum onun dışındaki erkekleri anlamda yani hiçbir anlamda ilgimi çekmiyor onu arzuluyorum bir yıl boyunca hala da öyle değişen bir şey yok ama bir tarafım bundan şikayetçi değil yani seviyorum çünkü elimde olan bir şey değil
Bunun istekli isteksiz olması ile bi alakası yok ki bu tamamen arzularla alakalı yani son olarak onla olduğun için sadece gerçek anlamda o geliyor aklına bu başka biri de olsa güzel geçtiği zaman da bu sefer son yaşadığın kişi gelecek aklına bunu atlatırsın ama o kişiye bağlı değilsin sadece son yaşanılan onla olduğu için kafanda çünkü güzel geçmiş belli benle olsaydın beni hatırlardın bu sadece sende değil bir çok insanda olan bi durum
Hormonların bu şekilde çalıştığı müddetçe istekliligin asla geçmez.. Ancak seni doyuracak ve ruhunu mutlu edecek bir kişi ile olursan o zaman doygunluk biraz azaltır.. Aynı zamanda cinsellik yaşanırken sana dişiliğin gururunu yaşatması da bu konuda önemli..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. Tek çözüm o zaman doğru insanla cinselik yaşamak. Ama birlikte oldukça daha çok isterim gibi geliyor bana.
İşi bilen erkek sana saygı ve nezaketle yaklaşır ve bir nevi seks kölen olur o zaman doyumsuz bir birliktelik yaşar doyarsin.. Cinselliğin ana öğesi cinsel organların birleşmesi değil.. Zevk veren her fanteziyi denemektir uzun uzun on sevisme ile.
Olamazsın ve olmayı istemene de anlam veremedim... Doğum kontrol hapı sanırım bahsettiğin şeyler; onlar da istek ve arzu üzerinde bir etki yaratmazlar sadece doğurganlığı hormonal olarak engellerler.
Nasılsan olduğun gibi kalmak, keyfini çıkarmak, ve halinin mutluluğunu yaşamak en doğrusu.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama yanımda değil işte arzuladığım insan. Çok az görebiliyorum. Tatmin olamiyorum yanımda olmayınca. Sanal tatmin olunca da daha çok istiyorum. Sonrası hep daha kötü. Yanımda değil sorun bu. Unutmam lazım başka çözümü yok.