Cinsel olarak tatmin olduğum bi an hatırlamıyorum. Kendi kendime oluyorum ama eşimle hayır. Acaba ayıplı videoya alışmış olduğum için olabilir mi? Bu arada erken bosalması falan yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlendikten sonra iki yıl geçmesine rağmen cinsel olarak tatmin olamamak düşündüğünden daha yaygın bir durumdur birçok çift bu süreci yaşar çünkü cinsel uyum ve birbirini tanıma zaman ister bazen duygusal uzaklık stres performans kaygısı ya da iletişim eksikliği de tatmini olumsuz etkiler eğer partnerinle bu konuyu rahatça konuşabiliyorsan duygularını açıkça paylaşmak ilk adımdır çünkü çoğu zaman taraflardan biri neyin eksik olduğunu fark etmez birlikte çözüm aramak ilişkiyi güçlendirir ayrıca sadece fiziksel değil duygusal yakınlığı da artırmak önemlidir küçük dokunuşlar samimi sohbetler ya da birlikte keyif aldığınız aktiviteler cinsel uyumu olumlu etkiler eğer tüm bunlara rağmen tatminsizlik sürüyorsa bir cinsel terapist veya uzman desteği almak faydalı olur çünkü bazen sorun psikolojik veya biyolojik sebeplerden kaynaklanabilir bu yüzden kendini suçlama zamanla doğru yönlendirme ve iletişimle bu durum dengelenir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Sorununuz büyük ihtimal hep aynı şekilde ve şeyi yapıyor olmanız.
Farklı şeyler deneyin, Boyutu ve boşalma süresi yeterli seviyedeyse,
Sen kendinin hoşuna giden tarzları ya da pozisyonları ya da oluşturabileceğin ortamları oluşturmalısın. Sorun senden kaynaklı gibi görünüyor...Görev olarak benimsiyor ve emir komuta almış gibi yapılması gerekenleri harfiyen yapıyorsun gibi geldi bana :D
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşinin erken boşalma huyu olmasa da nasıl yaklaştığı önemli mesela ön sevişme var mı? Uyarılıyor musun? Zevk yerine acı mı duyuyorsun yoksa zevk alıyor ama sonuçlanmada mı sorun yaşıyorsun? Video izlemen ile alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum ama ilişki esnasında klitorisine dokunarak da hazzını arttırabilirsin mesela.
116 Yorumla
Soran7 ayZevk var sonuc yok
Soran7 ayEvet aynen odak problemi olabilir bak
- 7 ay
Odağını kaybediyorsun kafanda hep sonunun gelmeyeceğine odaklanıyorsun ve bunu kendin yapıyorsun. Serbest bırak kendini baktın ıslanma o zevk alma durdu dediğim gibi yap mastürbasyon. yapar gibi okşa klitorisini farklı bir haz kat kendine. Islanmanın azaldığını eşin fark ediyor mu bilmiyorum ama fark edip seni tetiklemesi de gerek.
Soran7 ayIslanmam duruyo dıyemem ama denıcem klıtorısı. Fakat mastürbasyon yaparken daha cok parmagımı ıcerı sokarak yapıyorum
Soran7 ayBaşlangcta vıdeosuz yapmıyorum ama bı kez vıdeoyla orgazm oldum ya sonrakiler pespese ızlemeden oluyo 3-5 defa
Soran7 ayHer türlü pozisyonu yapıyoruz bu tekdüzelikten cıkarıyosa onu, tekdüze değil
Soran7 ayÖn sevisme kısa kalıyo bizde. Bana oral yaptığı gunler on sevisme uzun oluyo oralde bosalıyom sonra ılıskı sırasında yıne yok
Soran7 ayYok olmadı hatta sabah uykuyu sekse tercih eder gece seksını sever
Soran7 ayYardımın ıcın tesekkur ederım
7 ayVeya mastürbasyon yaparken klitoris orgazmı yaşıyorsun ama gerçek bir birliktelikte vajinal orgazm olamıyorsun.. mastürbasyon yapmaya yani klitorisi uyarmaya alışmış olabilirsin. Veya izlediğin videoları kendine kıyas görüyor olabilirsin.. bunların hepsi etki eden şeylerdir…
06 Yorumla
Soran7 ayKıyas yok kendımı begenırım. Mastı da parmagı sokarak yaparım
- 7 ay
Klitorisi uyarmadan gerçekleştiriyorsun yani mastı.. sadece vajinal giriş
Soran7 ayVajinal giriste de elim klıtorıse degdiği icin bence klitoris de uyarılıyo zaten
- 7 ay
Evet bu yüzden vajinaya oranla daha güçlü bir orgazm yaşıyorsun.. ilişki esnasında klitorisine dokunmayı, onu uyarmayı dene…
Soran7 ayDemam
- 7 ay
Sorun çözüldü.. 👍🙋♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayKanka bu durum sandığından daha yaygın 😔
p*rno alışkanlığı bazen gerçek temasın verdiği hissi köreltiyor.
beden orada ama zihin sahnede kalıyor.
bir süre uzaklaş, eşinle yavaş ve duygusal bir ritme dön.
zevk yeniden öğrenilir, ama sabırla 🔥00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aykesinlikle mastürbasyon ve p*rno etkisi , genelde vibratör kullananlarda olur , bence kendine vibratör al ve videoları bırak, en azından şimdilik 1 seneye düzelir , bu tip alışkanlıklar zamanla düzelir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayEvet kendi kendine tatmin olmaya alıştığın için ama ilişki sırasında yine mastürbasyon yapar gibi klitorisi okşa veya eşin bir şekilde eliyle oynasın orgazma ulaşırsın
02 Yorumla
Soran7 ayAma genelde klitorisle değil parmağımı içeri yapıyorum
- 7 ay
Ekstrem şeyler düşün o zaman tahrik olmak için, mesela uç ve imkansız fanteziler
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Penisi küçük olabilir, arzulamıyor olabılırsın, sevişmeyi bilmiyordur vs vs cok etken var. Kendını tatmım ederken ne hayal edıyosun
05 Yorumla
Soran7 ayHayal etmeden bile oluyorum ama genelde izleyerek yapıyorum
Soran7 ayKadına yapılan oral izlemeyi seviyorum onunla sadece o bana oral yaparken orgazm oluyorum
7 aySevmedigin için olabilir mi peki arzulama yoktur belki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayÇoğu kadın cinsel ilişkide boşalıp rahatlayamiyor sebebi bekarken kendilerini çok fazla mastürbasyon alışkanlıkla alıştırmaları Şandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySen bi olamıyorum dedinya , artık olmayacağım diye hep o inançla ilişkiye giriyorsun. Bir kaç kez eşinle prno izlerken beraber olun. Eşin sorun çıkarmaz ise tabi.
04 Yorumla
Soran7 ayAynen psıkolojık bencr de
Cevap sahibi7 aySen dediğimi yap. Aç seyrederken eşin sana oral yapsın. Sonra beraber olun. O algıyı kaldırdıkça düzelme başlar.
Soran7 ayTamamdır tesekkurler
Cevap sahibi7 ayRica ederim. Stres yapma zevk almaya bak. 😉
7 ayön sevişmeleri bir çok biraz uzatın hayalleriniz kullanın olur ya olu olmalı yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence baskasi ile gizlice birlikte olabilirsin amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayEşin senin isteklerini yapmıyor seni zevke getiremiyor
00 Yorumla
7 ayErkege çok büyuk gorev düsüyor bu işin başlangıcı yükselisi ve bitiriciligine kadar sorumlusu erkek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Kimsenin sana yardımcı olabileceğini düşünmüyorum çözüm sende
00 YorumlaTam olarak ne istiyorsun onu da yazarsan daha iyi yorumlarız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
7 ayEşin erken mi boşalıyor. Eşin seninle yeterince ön sevişme yapıyor mu? Oral yapıyor mu sana
00 Yorumla Önemli olan seni mutlu etmesidir demek ki senden haz almıyo o yüzden de seni mutlu edemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayFarklı fanteziler yapın konuşun arzulayin bence tatmin olursun eşini fantezilerine yönlendir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Eşine anlat durumu biraz daha renk katın senin istediğin gibi olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySevişmeyi uzun tutun oral yapsın ya da o klitoristini uyarsın boşalırsın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayp. rnoya bagımlılık oldugu icin olabilir cunku orada olanla evde yaptıgın aynı degil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayCinsel uyumunuz yok. Frekanslarınız farklı çünkü.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayseni hazırlamıyodur ya da için almıyodur adamı. sana göre uymlu diildir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKötü yanı mastürbasyon yaparken daha çok tahrik olmanın zevkine varmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySeninki boş evlilik cinsel açıdan bırak izleme artik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayMaalesef bende öyleyim. Eşim bu konuda çok miskin ve yeniliklere kapalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
7 ayönceden çok mst yaptın ise olabilir ya da eşin senin tatmin noktanı bilmiyor
00 Yorumla Birlikte video izleyin ve ona daha aktif olmasını söyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
7 aybaşkasıına gönderirirdim seni
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayBelli ki kocanla belli bir uyumunuz yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayHayır ondan değil sanırım iletişiminiz yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çoğu kadın da var bu problem
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayfarklı şeyler yaşamak istiyorsun eşinle konuş
00 Yorumla ayıplı video ne kız 🤣🤣🤣🤣🤣
42 Yorumla
Soran7 ayBizim nesil öyle derdi😜
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayÖnsevişmede iyi uyarılmıyorsun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayArka plan da başka şeyler olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayolabilir. öyle birini tanımıştım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir esin yeterince uyarmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. konsantre olamıyosundur
00 Yorumlabirlikte izleyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Normal değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eşin yetersiz
00 Yorumla
7 ayben genç olarak yardım edebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 aySen masta alışmışsın
00 Yorumla
7 ayMerhaba birseyler demek isterim dinlemek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
7 ayKaç dk sürüyor ilişki
00 Yorumla
7 ayOlgun kadınsın ne güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Pskolojik seninki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
7 ayhissetmiyosun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
7 ayKonuş eşinle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayeşin hep aynı pozisyonda mı yapmayı istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEşine tam veremiyosun kendini eşine odaklanmalisin
00 Yorumla
7 ayYatakta iyi değildir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi