İşten geldiğimde o benden biraz daha erken geliyor, koltukta mobil oynarken buluyorum. Ben de ilk başlarda yanında durmaya onunla vakit geçirmeye çalışırdım ama ilgisi sıfırdı. Ben de işten geldiğimde artık direkt yatağa geçip telefonla uğraşıyorum. Uykusu gelmeden yatağa gelmiyor. Sevişmek istediğimde dişim ağrıyor diye yalan söylüyor ben de dönüp uykuya dalıyorum. Ertesi gün o sevişmek için yatağa geldiğinde de bu kez ben reddediyorum. Sevgiliyken böyle değildik ama evlendiğimizden beri aramızda çok sıkıntılar var. Neden böyle oluyor olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır.
Sevgili döneminde bazı alışkanlıklar bazı yaşanmışlıklar evliliğe etki ediyor.
Bu yüzden sorumluluğunu daha üstlenmiş değil sanırım 2 ay çok az bir zaman ilgi alaka veya duyguyu yaşatmak istiyorsan ona sorumluluklar yükle.01 Yorumla
Soran1 yılYani ne yapmalıyım tam olarak örnekle açıklar mısının
En İyi Cevaplar
1 yılİnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir
Bir süre çözüm için çaba harcayacaksıniz
Bu tek taraflı mücadele ile olmaz buna eşiniz katkı sağlaması gerek
Bir süre sonra baktınız değişen birsey yok istemsizce de olsa bu eksikliği dışarıda aramaya başlayacaksiniz
O yüzden çocuk olmadan bu evliliği bitirin ya da bu şekilde kabullenin00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu şekilde olmaz ilk önce evet gelince telefonları kaldıracak siniz birbirinizle sohbet muhabbet edeceksiniz birlikte yemek yiyeceksiniz aktivite yapacak siniz ve yatağa mutlaka birlikte gireceksiniz erken ya da geç değil yoksa bu ilişki devam etmez
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu onunla konuşman lazım neden bu şekildesiniz heves miydi evlenince geçti mi sevginiz kaldımı birbirinize konuşun baktınız sevginiz kalmamış istediğiniz gibi cevaplar alamadınız çok uzatmadan ayrılın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde genelde olqn bir durum.. Olay resmi olinca artik evdesin.. bazi erkekler bunu boyle erken yasiyorlar.. Yakindq tek rutininiz bu olacak.. Bir uerde patliyacaksin.. Bi4 kac gun ya da hafta iyi gibi olacak sonra hoop ayni rutin... Maaleszf gerceker bunlar :))
04 Yorumla
Soran1 yılHerkesin evliliği böyle mi oluyor
- 1 yıl
Yuzde 80 diyelim.. Eninde sonundq birbiriyle ev arkadzsi olan yemek ve varsq cocuk ortakligi eisinfq pek birsey paylasilmayan mecburiyetten birseyler yapilan iliski sarmali oluyor.. Haa bunu kirip gercekten cok iyi evliliklerde yasayanlar var
Soran1 yılBiz onlrdan olamıycaz demekki ama böyle de evlilik olmaz ya en azından çocuk yok
- 1 yıl
Sirun erkeklerin evliligin ne o'fugunu bi'mrden buna hazir olmadan evlenmeleri.. Simdi sorsan evdeyim yanindzyim der... Kutlesel olarak orada olsada fikriyatta yaninda degil.. Buda iste bosluklari doguruyor., maalesef, :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılZorluyorsun farkinda değilsin. Boyle bu sekilde zamanin gidiyor. Kadinligini yaşamadan tatmin olmadan. Adam dedigin kadinini opup koklamali tatmin etmeli mutlu etmeli. Evli olmasaydin partnerim ol derdim düzenli guzel olurdu.
00 Yorumla Merhaba, 2 aylık evlilikte işten eve dönmeyi iple çekiyor olmanız gerekir, biraz da inada bindirmissiniz sanırım, sen isteyince o yok diyor, sonra da sen reddediyorsun
015 Yorumla
Soran1 yılİlk başta niye reddediyor 😅 sabah şeyi kalkık oluyor aramızda bir kavga da olmadı amaç ne
Soran1 yılBana naz mı yapıyor yoksa skskdl
Soran1 yılHaftada 1 belki 2 haftada 1 de oluyor
Soran1 yılSağol teşekkür ederim 😅😅 ben de biliyorum rahmetli dedemler haftada bir yapıyordur 25 26 yaşında insanların düştüğü hallere bak
Soran1 yılKonuştuğumda ağrıyor diyor. İyi de eskiden ağrımıyprdu da şimdi mi ağrıyacağı tuttu.
Soran1 yılDişi ağrıyor ara sıra ama malum yeri de ağrıyor haftada bir yapıypruz nesi ağrıyor diyorum ben de 😅😅
Soran1 yılÜretemiyormuş ben de sigara içersen üretemezsin tabiki diyprum kavga sebeplerine bak ya🥲
Soran1 yılO olmadan kalkmıyormuş 😂 onu da üretemiyormuş ben başka biri daha var diye düşğnüyorum eskiden üretiyordu da şimdi mi üretemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğinizi kaybetmeyin, güzel bir zamanda eşini karşına al konuş. Evliliğiniz hakkında az ama öz konuş. Dilersen ne diyeceğini söyleyebilirim haddim olmayarak
02 Yorumla
Soran1 yılÇok sevinirim
- 1 yıl
Tabi detayları dinleyerek az çok fikir verebilirim. Aklınıza yatarsa yaparsınız:))
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgiliyken herşeyi yaşadıysanız o heyecan tutku tabiki yoktur
410 Yorumla- 1 yıl
Bence başka bir şeydir. Bu çünkü öyle bitecek bir şey değil ki hemen
Soran1 yılİmzayı atana kadar vardı attık bitti heyecan evlenmeden önce yapmıştık ama hiç böyle değildi evlenene kadar iyiydik ikimizin de ilki birbirimiziz ama şu an acaba başka biri mi var diye düşünmeye başladım
- 1 yıl
Kavga var mı evliliğinizde?
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher birebir sorunumuz yok ama düğünde annesiyle sıkıntılar yaşadım şu an görüşmüyorum bu ister istemez etkiler ama bu kadar da değil ya bence
- 1 yıl
Annesi bunu sürekli arıyor mu? Alttan alta dolduruyrsa etkiliyor olaiblir.
Eşinle hiç konustun mu bu durumu?
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher evet konuştum soruyprum bişey demiyor diyor ama başka bir konuşmamızda ben karıma karışmayın diyorum herkese diyor bişey denmese o taraftan niye böyle bir şey drsin ki durduk yere. Bana ben daha fazla annesine bilenmeyeyim diye söylemiyor bence
- 1 yıl
Olabilir. Bunu ama çözmeniz lazım, ve bunu özellikle yatak odanıza taşımanız çok kötü bence. Evliliğinizin dibine dinamit resmen. KAbga illa olur ama bunlar aşılacak şeyler. O da biraz sanırım daha toy, iki arada eziliyor.
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher Daha önce de annesine adım attım aramı düzelttim ama her seferinde bir tatsızlık çıkarmayı başarıyor annesi. Saçmalık çıkaram kendisi adım atıp arayı düzelten ben bunu kaç kere daha yapabilirim ki üstelik aşırı gururlu bir insanım. En kötü boşanırım artık napim 🤷♀️
- 1 yıl
Yani boşanmayın daha yeni evlisiniz. Yazıktır günahtır da annesi neden bötle yapıyor sana? Başka istemediler mi evliliği? Nereden geliyor bu tatsızlığın sebebi
Soran1 yıl@SpaceLoverTeacher annesiyle bizim siyasi görüşlerimiz zıt. Bundan kaynaklanabilir. İkincisi cahil, düşüncesiz, kaba ve egoist biri. Saygısız biri. Yaşlı olfuğu için tek saygısyı kendisinin hal ettiğini zannediyor ben tepki verdim mi ben kötü oluyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayat musterektir çalışan hanımların işi zor o yüzden işten gelen herkes yemekti temizliktir eşe yardımcı olunmalıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç kimse hayal ettiği evliliği bulamadı.
Sizdeki de bi tuhaflık yani o da ayrı bi konu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öz-güven eksikliği olabilir eşinle başbaşayken konuşmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek bunu yapmasi sadece sacmalik ya esini doyuramayan erkek ne çekilir...
00 Yorumla
1 yılÇünkü bütün güzellikleri evlenmeden önce tükettiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Seks olayını yanlış yapıyorsunuz ona formülü uygula duramaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Boyle evlilikmi olur yeni evliler biri gellmiyor diger reddediyor çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik ve sevgililik çok farklı şeyler onun için evleneceğin kişiyi çok iyi seçmelisiniz derdi rahmetli ☺️
03 Yorumla
Soran1 yılKarakterlerimiz farklı olsa da aramızda ten uyumu olduğu için mutlu olacağımızı düşünmüştüm. Sevgiliyken sevişmek için fırsat kollayan yer arayan adam şimdi evlendik dibinde yatıyorum yüzüme baktığı yok 😂 büyü mü yaptılar noldu bize
Cevap sahibi1 yılEngellersin sonra
Cevap sahibi1 yıl😃
Gizli Üye(30-35)1 yıl25 yasinda bir erkeğin hiç bir bahanesi olamaz. Simdi senin köşe bucak kaçmanın gerek. Altında başka sebepler olmalı...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGörücü sandım sizi yuh. Ne kadar süredir sevgili kaldınız?
04 Yorumla
Soran1 yıl3. Yılımızda evlendik
Cevap sahibi1 yılİlk seneler nasıldı peki?
Bir de son zamanlarda stress falan yaşadınız mı
Soran1 yılDüğün stresi yaşadık sadece ama geçti gitti geriye borç stresi kaldı ona sorduğumda borçlrı sebep gösteriyor bu haline ama bana indandırıcı gelmiyor
Cevap sahibi1 yılBorç stressi kötü ama o kadar değl ya. Her çift borçla evleniyor neredeyse.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. bu kadar erken bu aşama gelmemliydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Erkekleri çözemezsin kafana göre takıl sende sanal takil
02 Yorumla
Soran1 yılSanaldan ziyade kendimi pilatese vericem şu düğün borçları biterse inşallah
Evlilik sadece aşkı değil cinselliği de bitiriyor sevgiliyken her şey heyacanli
02 Yorumla
Soran1 yılValla öyle derlerdi de bu kadar keskin olduğunu tahmin etmiyordum bu geçişin
Neden hangi konuda istedigin gibi gitmiyor bunu esinle paylastin mi
00 YorumlaValla 20 cm kalin penisim var bazen kendime diyorum niye iliskiye girmiyorum diye
00 Yorumla
1 yılGüzel mi değilsiniz acaba
012 Yorumla
Soran1 yılO zaman niye evlendik? Herkesin güzelliği kendine de madem beni beğenmiyordu niye evlendi başına silah dayamadım benimle evlen diye zaten en çok o istiyordu benden çok evlenmeyi
- 1 yıl
Kimseyi bulamayacagini düşündüğü için mi evlendi acaba yaşı da geçiyorsa 🧐 neyse hayırlısı olsun
Soran1 yıl26 yaşında yaşı geçmez herhalde bir erkeğin ya 😊 sen öyle mi düşünüyorsun çevrendeki kızlara karşı
- 1 yıl
Yok ben vurup geçiyorum
Soran1 yılEsc tuşu basılı kaldı herhalde yazık
- 1 yıl
Esin de vuruyordur bence dedektif tak peşine
Soran1 yılBununla uğraşacak vaktim yok ne yazıkki yapıyorsa da beni kaybeder. Sana da yüzeysel birlikteliklerinde boş zevkler pardon mutluluklar dilerim
- 1 yıl
Sana da mutsuz evliliğinde mutluluklar dilerim
Soran1 yılEn azından gerçek mutsuzluk da olsa sahte ve içi boş değil hastalık kapma riski de yok 💁🏼♀️
- 1 yıl
Sahte ve içi boş dediğin hayattan ben memnun ve mutluyum. Mutsuz olan sensin ki konu açmışsın.
Soran1 yılUzatmıycam büyüklük bende kalsın iyi akşamlar
- 1 yıl
İyi akşamlar mutsuz hanın
1 yılBöyle evlilik çok kötü ilgisizlik cok zordur
02 Yorumla
Soran1 yılHayır evlenene kadar böyle değildi bir evlendik adam depresyona girdi sanki benimle alakası kalmadı
- 1 yıl
Peki çift terapistine gitmeyi düşünsünüz mü neden böyle oluyor evlendikten sonra diye
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. güzel mi bulmuyor acaba
00 YorumlaBöyle yapmayın uzaklastirmayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılİlgisiz bırakmış seni
00 Yorumla Şimdiden monoton olmaya başlamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen de inat için reddedersen böyle olur
00 Yorumla
1 yılKötü olmuş ya
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl
00 Yorumla
1 yılilk basta da boyle mıydı
00 Yorumla
1 yılilgisiz sana karşı