Dün görücü geldi bana çocuğu beğendim mesleği de güzel çocuk yakışıklı da benide beğenmiş ailem uygun gördü bende tamam dedim sizce erken bir yaş mı mutlu olur muyum okumuyorum zaten lise mezunuyum hep evdeyim bari kendi ev isimi yaparim evlenince bide seks nasıl olucak ondada çok korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBazı büyüklerimiz şunu boşuna dememiş ''Bir kadının altın bileziği eğitimi, mesleği, kendi parasıdır''. Sırf tipi işi var diye mi olur dedin sen? Daha tanımıyorsun ve kanının deli aktığı yaşlardasın. Tamam ailen bilinçli insanlar değil ama erken yaş evliliklerinin zararlarını ve bundan mutlu çıkan insanların olup olmadığını da araştırmanı tavsiye ederim. Hem evlenip hem okumak zor olur zaten. Bir de şimdi senden hemen çocuk isterler. Evlilik hakkında konuşan uzmanları da dinlemen önemli. Kaldı ki sen ev hanımı olmayı hayal ederek kendi hayatının iplerini elin oğluna bırakmayı yani köleliği seçiyorsun. Onun sana sonsuza dek sadık kalacağının garantisini sana hiçbir şey, hiç kimse veremez. Zaten genellikle eşlerinin ev hanımı olmasını isteyenler, sonrasında meslek sahibi kadınlarla aldatıyorlar eşlerini. Evlendin boşandın, çocuğuna nafaka da vermiyor, ortada dımdızlak kaldın mesela. O zaman da kendine yeni bir sahip mi arayacaksın? Kusura bakma bu yaptığına mutlu bir yuva kurmak değil, kendini satmak deniyor. Daha dünyayı ve insanları, evlilik gibi ciddi meseleleri anlayacak kapasitede değilsin. Böyle seni çok sömürürler. Kendini geliştirmen gereken yaşlarda onun bunun güzellemelerine, manipülatif cümlelerine kanmamalısın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tamam 19 yaşındasın zaten Yani sana iyi kötü bir ev düzeler göstermelik bir düğün iyi kötü bir gelinlik Ondan sonra tüm gün boyunca temizlik bulaşık yapıp gecede bir 15 dakika Erkeğini mutlu edeceksin Bu kadar yani başka bir işe yarayacağını zannetmem zaten
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okumuyorsan uygundur çocuk kaç yaşında hem okumadığın için zaten iki gün sonra sokaklarda koca aramaya başlayacaksın kendine bu yüzden böylesi daha iyi olabilir..
05 Yorumla
Soran7 ayÇocuk 23 yaşında doktor kendisi yeni atanmış
Soran7 ayKabul ettim bile konuşuyoruz şu an
Soran7 ayTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayevlen madem iyi beğendin abazan kalma evlen keyfine bak ama 2 sene çocuk yapma bekle baktın her şey güzel o zaman yap
01 Yorumla
Soran7 ayNasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çocuk yapmazsan mutlu olursun çocuk yaparsan hayatın çocuk bakmakla geçer
12 Yorumla
Soran7 ayBen çocukları çok severim ablamın çocuğuna da ben bakmıştım
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
7 ayseks konusunda çok kaygılanmana gerek yok utangaç birimisin
06 Yorumla
Soran7 ayEvet bayaa
- 7 ay
Bu konuyu çok takma kafana seks dediğin iki insan zaten aynı odaya girdiği zaman kaygı kalmaz ilk seks esnasında biraz utanırsın ikincide alışırsın sıradanlaşır... onu tamamen çıplak görmek ya da kendini onun yanında tamamen çıplak hale getirmek biraz garip gelsede hayatın gerçeği bu tecrübe olayı zaten ilk ilişkiden sonra gelişir
- 7 ay
istersen takip et detaylıca konuşabiliriz bu konuları
Soran7 ayUmarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim
Soran7 ayNereye gittin
- 7 ay
takip attı biri sen değilmiydin
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Erken yas biraz 22 23 olssn iyidi niye korkuyorsun dahs çnce hiç bişey yasamadınmı
02 Yorumla
Soran7 aySevgilim oldu sadece onlada sadece öpüşme başka bişe yok
Gizli Üye(25-29)7 ayDoktor birinin kendinden çok küçük birini , statü olarak uymadığı biriyle birlikte olması çok ilginç geldi.
04 Yorumla
Soran7 ayNe alaka aramızda 4 yaş var, hem her şey statü değildir canım
Cevap sahibi7 ayEğitimsiz birinin böyle konuşması komik. Kardeşimden de küçüksün ileride seni ezdiğinde beni hatırla
Soran7 ayEğitimsiz dediğin insan seni sol cebinden çıkartır Allah'ın ez igi
Cevap sahibi7 ayYazık acınası..
Gizli Üye(30-35)7 ayHayırlı olsun evlen tabi. Sen kendini ona bırak. O halleder. Sende zamanla alışırsın. Gündüz biraz izlersin, akşam uygularsın.
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHiç bilgin yok mu?
Gizli Üye(30-35)7 ayEn sağlıklı evlilikler görücu usulü olanlarmış. Sadece duydum. Doğru yanlış bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayDaha dur bakalaım bi evlenin önce
sonra Seksi düşünürsün
Utangaç ve çekingen misin
017 Yorumla
Soran7 ayÇok utangaç biriyimdir
Cevap sahibi7 ayBaskıcı mı ailen
Soran7 ayÇok baskıcıdir Kürduz ondan herhalde
Cevap sahibi7 ayOnunla ne alakası var
Cevap sahibi7 ayKaç kardessiniz
Soran7 ay10 kardeşiz en büyüğü benim
Cevap sahibi7 aySen 10 çocuk yapar mısın
Soran7 ayYaparım niye yapmim ama 3 tane yeter ya
Cevap sahibi7 ayNeden 3 tane yeter dedin
Soran7 ayYeter cuunki
Cevap sahibi7 ayTammdır neyinden korkuyorsun peki
Soran7 ayYa giriş falan acıtır mı
Cevap sahibi7 ayYok sana bağlıı
Cevap sahibi7 ayBuradan her şey anlatılmaz istersen başka yerden anlatayım
Soran7 ayGizlisin
Cevap sahibi7 aySoruyu be yeneceğim bul beni p ile başliyor
Cevap sahibi7 ayBuldun muu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayHerşeyi bıraktın seks mi kaldı aklına takılan 😅
02 Yorumla
Soran7 ayYani onuda merak etmiyor değilim 😅
- 7 ay
Yaz merak ettiklerini
7 ayBoku yersin 6 ay sonra boşanmalımıyım yazarsın
02 Yorumla
Soran7 ayYooo
- 7 ay
İnş
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayİşin gücün yoksa evlen mutluluklar
11 Yorumla
Soran7 ayYok valla teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)7 ayNe iş yapıyor
00 Yorumlaerken evet ama evlen
01 Yorumla
Soran7 aySağol
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Evlen geç
01 Yorumla
Soran7 aySağol
7 ayEvlen meslek hayalin yoksa doğru karar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayDoktor olduğu için canını çok yakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBiraz tanısaydın
00 YorumlaAkışına bırak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 19 yaşında evlenmeyi düşünüyorum, cinsellik için tedirgin olmak normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat