Somut adimlar atarak. İnsan taniycaksin sans vericeksin dost edinceksin dusman edinceksin kafanda bi profil bi iliski turu kurucaksin ve buna en yatkin olanla hisleriniz karisikikliysa birseyler paylasicaksin. Denemeden olmas kisiminden nefret kimisinden sevgi besliyceksin yorumlara nice mavi tikli uyeler gelir bu soru altinda tanismak istemiyorsan baska soru altinda tanis. Siradan seyler konus karakteristik seyler birbirinize birsey hissetifiginde cekinmeden aklindan gecenleri dile getir. Hickimseyi bulamiyormusun al sana ben geldim dostane konusur bu konuyu nasik yeneriz nasil hallederiz fikiralisverisinde bulunuruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuğum herkes konuyu cinselliğe cekiyo öpmeye etmeye. ben de istemiyorum ayrılıyorum. Önce sohbet de etsek kafamız uyussa da sonradan konuş illaki cinselliğe dönüyor. bu normal bişey mi ben mi hep kendimi cekiyorm geri. onlar mi sapık
- +1 yıl
Cinsellik iki anlasan kisi icij iki birbirini seven birbiri icin ilgilenen taraf icin normal bir durum. Sonucta kadinin ihtiyaci olan erkek erkegin ihtiyaci olan kadin. Ama durum insanlik ve kisisel gelisimle ilgi karsintarafin herhangi cinsel ilgisi cekimi meraki yoksa konu sadece cinsellige gelmesi abartinolmasin ama sadece tacizden ibaret. Demem o ki konustugun kisi cinsel sohbette mesaj atma hizi normale oranla fazlaysa seninle surekli yalniz kalmak cinsel konusmak istiyorsa kendi menfaatleri bosalma istegi yuzundendir ysni cinsel sebebtir. Ancak seninle normal aktigivielrdede ilgili seni dinliyorsa seninle vskit gecirmekten hosnut oluyorsa ayni bu davranislari gibi seni cinsel anlamda istemedide normal. Durum bundan ibaret umsrim anlatabilmisimdir.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbak ne kadar dinlersin bilmiyorum senin iki katın yaşım var ben bile ilerisini falan yaşamadım.
sana tavsiyem şu :
illa ki belli bir yaşa kadar falan yaşamak zorunda değilsin.
amacın şu olsun:
doğru kişiyle en doğru zamanda...
hatta yapabiliyorsan, hayatını birleştireceğin kişiye sakla kendini.02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişi sorun işte abim kimse olmadı hayatımda çok güvendiğim biri bile ihanet ediyo bı sure sonra
- +1 yıl
demek ki çok güvendiğim dediğin doğru kişi değil.
diyeceksin ki sende durum nasıl :)
kel ilaç bulsa başına sürermiş :)
kel değilim ama en azından doğru durudm diyelim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel hayatın kesinlikle olursa sevdiğin güvendiğin biriyle olmalı. Ve olursa da muhteşem olur eminim buna guvendikten sonra istiyorsan da zamanı gelmiş demektir. Bende sevgilimle olsun istiyorum bekliyorum. Eğer istersen ekleyebilirsin konuşabiliriz tanışmak isterim seninle düşünceni çok beğendim :)
019 Yorumla
Soran+1 yılYok guvenilcek kimse vazgeçtim eşimle olurum artık. Sevgili işi bosmus kimse gerçekten sevmiyo kimseyi
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlış düşünceler bunca mutlu çifti görmüyor musun? Sevgi harika bişey olursa
Soran+1 yılAldatiyorlar
Cevap sahibi+1 yılHerkes aldatmiyor tabiki önce sen kendinden emin ol. Sen nasıl birisin sadakat davranış olarak
Soran+1 yılBen duygusal biriym kimseyi bırakmam ama kimse benim gibi olmuyo konuşurken bile gidiyorlar. umarım senin güzel olur hayatındaki kişi.
Cevap sahibi+1 yılBende duygusalim aslında yengeç burcuyum. Ya sen?
Soran+1 yılAynı
Cevap sahibi+1 yılBirbirmizi bu yüzden bence daha iyi anlıyoruz. Çok etkili. Nerede yaşıyorsun öğrenci misin
Soran+1 yılÖğrenciyim aynen
Cevap sahibi+1 yılBende öyle. Herşeyden öte bence düşüncen çok çok güzel. Ben böyle bir sevgili istiyorum hayatıma. Herşeyden öte sadakat..
Cevap sahibi+1 yılBende son sınıf öğrencisiyim. İnatla söylemeyeceksin sanırım nerede okudugunu
Soran+1 yılAnkaradaym sen
Cevap sahibi+1 yılBen İstanbul'da okuyorum ama hiçbir önemi yok. Ben seni insan olarak tanımak istiyorum. Bu değer bence mevcut sende
Soran+1 yılİnsta hesabını verirsen konusurz
Cevap sahibi+1 yılTabi vereyim sametkeskin160
Cevap sahibi+1 yılTakip edecek misin
Soran+1 yılEttm
Cevap sahibi+1 yılBende ettim
Cevap sahibi+1 yılYazıyorum ordan Konuşuruzz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtrafına bakmadan neyi istediğine kendin karar ver. Tercihini ona göre yap. Önemli olan bu yoksa öpüşmeyi sevişmeyi şimdi de sonra da yapsan bir şey olmaz, tecrübesiz olmak da kötü bir şey değil hem:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konu normal mi. erkekler biriyle konuşurken hemen öpmeye yemeye getiriyo konuyu. ki ben çok sert davranırım o konuda ona rağmen. Ben mi çok yobaz bakiyorm yoksa dertleri sadece cinsellik mi
Cevap sahibi+1 yılKuzum, herkesin hayata bakışı farklı olabilir onların öyle iken senin bakışın daha ciddi ilişki tarzı da olabilir. Burada önemli olan dediğim gibi senin ne istediğine karar vermen:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayır böyle bir zorunluluk yok mutlaka herkes seks yapacak diye bir şey yok ben de 19 yaşındayım hatta bir ay sonra 20 oldu ama hala yapmadım çünkü zamanı değil01 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten vazgeçtim kimseyle konusmicam bile guvenmiyorm
+1 yılBunları yasamak zorunda değilsin tabiki, ama isteklerin ve arzularının normal olduğunu da bilmen gerekir. Neticede ergenlikten genc kızlığa geçtiğin donemdesin, hormonlarının salgısı artıyor ve seni bazı şeylere yonlendirebiliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Yani bu hemen olacak bir şey değil ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaparsın. Acele etmeye falan gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHm peki neden herkes bu kadar rahat ben mi safça düşünüyorm kendimi eşime bırakcam diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver canım biz öpüştük de noldu bence hepsi boş evlendigin gerçek sevdiğin insan çıkınca zamanı geri alıp 3 kuruş insanlara değer verip öpmeseydim dersin bence hepsi boş evlenince anladım öpüşmek etmek marifet değil
10 YorumlaBence kararin doğru bir karar. Büyük ihtimalle bundan dolayı da sevgilin olmuyordur cogu cinsellik için sevgili olmak istiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBende seninle aynı yaştayım ve bence erken bulaşma yanii
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen böyle devam ederm ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik yaşamak istemen gayet normal ancak bunu sevdiğin güvendiğin biriyle yaşamalısın..
02 Yorumla
Soran+1 yılGuvenilcek kimse yok inanki keşke olsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılfiziğinde beğenmediğin bir yerin mi var beğenilmediğini mi düşünüyorsun belki aklına gelmez eşsiz bir sevişme sana bazı şeyleri keşfetmende yardımı olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim çok güzel ama basit kız gibi olurum diye ve utangacm yani ilerde beni bırakır ztn diye olmuyorm kimseyle
Cevap sahibi+1 yılsanırım biraz özel bi durumla yaşamak sana çok iyi gelecektir
+1 yıltavsiye fikir veririm en başından anlatır öğretirim istersen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu senin hazır olmamla alakalı... kendini hazır hissediyorsan cinsel hayatın olabilir...
00 YorumlaYaşıtız ben 15 yaşımdan beri düzenli ilişkiye giriyorum ne biliyim
00 Yorumla
+1 yılKendi kensine yap kıymet bilmezin elini tutmaktansa
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olabilir tabiki el ele tutus gez toz op ama illa cinsellik yasiycaksin diye bisry yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. valla işin cok zor ilk öpüşmen acemi biri olursa hatta ilk sevişmen sogursun resmen
00 Yorumladaha yaşın küçük ya acele etme ama yaş ilerledikçe isteğin artıyor değil mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Akisina birak kendini birseyler icin şartlama zamani geldiginde kendiliginden olusur
00 Yorumlaeski sevgilimde senin gibiydi :D kabak çiçeği gibi bi açıldı yanımda tam açıldı :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. 2 seçeneğin var.. ya evlenecek kocanla yaşayacaksın ve o zamana kadar masra devam edeceksin ya da sevgili yapıp sevgilinle ilişki yaşayacaksın. Tercih senin..
00 Yorumla
+1 yılSeni gerçek seveni bul yatağı atanı değil
ya da ne halin varsa gör banane00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOynaşmak ise olabilir ama ilişki yaşama. Hangi şehirdensin
00 Yorumla
+1 yılOna kendin karar vereceksin istiyorsan neden kim engel olabilir?
00 Yorumla
+1 yılEvlen ondan sonea zina yapma
26 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm de çevremde ilişkiye girmeyen veya birini en ufak öpmeyen kalmadi ben mi malm ya
- +1 yıl
Cevren neresi ya bize gelince ayip gunah der ama orōspular
Soran+1 yıl@KaslıyımKaslıHey gerçekten en temiz saf dediğin kız milletin evinde geziyo. ben de biriyle en ufak sarilmadim yalnızdm hep
- +1 yıl
Ben de cunku reddetti kizlar bende ortam yok bulursam direk yatirip sîkicem kizlari istemezlerse zorla
- +1 yıl
@soran bende hic erkekle olmadım sevgilim felan olmadı 20 yaş
- +1 yıl
Ben 24 yaşliyim geçti bizden hicbi kiz hoslanmiyor benden
+1 yılBenim de hic olmadi maalesef 10\10 erkegim ama kizlar begenmiyor tip te var
00 YorumlaBİr merhaba ile başlar her şey.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen duygusalim beni bırakmayacağını bildiğim biri olsa her şeyi yaparm ama öyle biri yok o yüzden tek kişiye dokunmadım. bilmiyorm ne yapmalıyım
Soran+1 yılHm
Olmalı ama vakti gelince helal dairesi içinde
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki konuştuğum insanların cinselliğe çekmesi normal mi
- +1 yıl
Normal değil de. Iğrenç bir zamanda yaşıyoruz. Onuda normallestirdiler
Soran+1 yılEvet maalesef çok normal de ben yobazmisim gibi davraniyorlar
- +1 yıl
Salla gitsin. Onlar yobaz deseler ne olur demeseler ne olur
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnce bir erkek aekadas yap geeisi gelir
00 Yorumla Sana bağlı bir durum. İstiyorsan yaşa
00 YorumlaÇok seçici ol fakat yaşa, sonra pişman olursun🙋
00 Yorumlaİstersen olur sana baglı
01 Yorumla
+1 yılKendi kendine yetebilirsin bence
00 YorumlaSevgili olunca yaparsın
00 Yorumla
+1 yılHeyecan yapma öğrenir gidersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşa takılmıyorsan öğretebilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYazmayacaksan çıkacağım
Deneme sürüşü başlamalı..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. daha erken bence senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerimde olmadı yaşım 28
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlla birilerine kendini becertmen sartmi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunu bize niye soruyon ki? senin aklın yokmu
00 Yorumla Tut birini öp bakalim nasil oluyormuş
02 Yorumla
Soran+1 yılYapsam beğenmezse?
Sana yardımcı olabilirim utangaç biri misin
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olcaksn sjfjdjc
+1 yıllütfen yapma sabret sonra pişman olunuyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle kalmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılAcele etme