İki taraflı bir şey ama çıkar ilişkisine dönmüş. Bazıları "erkekler iki haftada bir boşalmak zorunda diye böyle" diyor ama erkeklerin boşalma sebebi bile bir kadını hamile bırakmak için var. Yani uzun süreli bağa (9 ay hamilelik, çocuk vs) hizmet ediyor. Ama nasıl oldu da seks satın alanlar çıktı? Modern ülkelerde yasaklandı tabi orası ayrı olay ama bu talep nasıl çıktı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayCinsellik artık duygudan çok “rol” gibi yaşanıyor kanka. 🎭
Biri ihtiyaç sanıyor, diğeri ilgiye çevriliyor — ikisi de kayboluyor ortasında.
Oysa cinsellik alışveriş değil, paylaşım olmalıydı.
Kalp yoksa beden de kısa devre yapar. ⚡02 Yorumla
Soran7 ayDaha çok "kalp yoksa beyin de kısa devre yapar" gibi
- 7 ay
Aynen öyle kanka. 💭
Kalp devre dışı kaldığında sadece beden değil, zihin de karışır.
Cinsellik düşünceyle başlar, duyguyla tamamlanır — biri eksik olursa, her şey yarım kalır. ⚡
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Seks çok saçma bir hal aldı ülkemizde.. kadınlar kullanıldığını sanıyor , erkekler hayatta bir tek o varmış gibi hal ve haraketler sergiliyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySeks satın alanlar acizdir ve hastalık yumağı olurlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
7 ayBu konuda çok cahilsin.
08 Yorumla
Soran7 aySenden bilgili olduğum açıklamamdan belli. Sen daha kendini ifade edemiyorsun.
- 7 ay
Saçma sapan yorumlarından ne olduğun belli. Sadece üremek için hayvanlar yapıyor o işi. Hayvansan bilemem tabi.
Soran7 ayİnsanların üreme dürtüsü olmasa şu an sen burada sinirlenemezdin. Çünkü ilk insanlar üremezdi. Böylece sen olmazdın.
- 7 ay
Cinselliği sadece üremek için algıladığın için senin ilk insanların soyundan gelmediğini söylemiştim zaten. Sadece üremek için olsaydı kediler gibi marttan marta veya diğer hayvanlar gibi belirli zamanlarda çiftleşirlerdi.
Soran7 ayTemel güdülerden biri üreme memelilerde. biyoloji dersi almadın mı?
- 7 ay
Sen sadece çocuk yapacağın zaman seks yaparsın. Mk cahili. Senle uğraşamam.
Soran7 ayHiç bir kadının seninle içten bir şekilde öpüşmediğine eminim. 😅 Yarası olan gocunur gibi oldun da.
- 7 ay
Tam tersiyse halis muhlis oe sin tamam mı?
Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Bu bahsettiğin olay insanlık tarihi kadar eski
00 Yorumla
7 ayPara hiç vermedim seks için
00 YorumlaPara karşılığına döndü artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Alan razı veren razı boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayModern ülkelerde ne yasaklandı tam olarak
020 Yorumla
Soran7 aySeks satın almak
Cevap sahibi7 ayEs. C ler falanmı bitti yani tam anlamadıl. Nasıl seks satın alınıyor
Soran7 ayParayı verene sadece ceza veriyorlar. Alana değil. Bu yüzden kimse cesaret edemiyor.
Cevap sahibi7 aySen öyle san kral. Asıl en güzelini onlar sağlıyor. Avrupa amerika rusyalarda yoldan geçen bir kadın 200 dolar ver oracıkta oral yapar sana. Hiçmi yetişkin filmlerde sokakta yapılan seks görmedin
Soran7 ayİsveç İzlanda Norveç İsrail kanada İrlanda Fransa gibi ülkelerde dediğim gibi.
Cevap sahibi7 ayDeğil kral yanlış düşünğyorsun. O ülkeler böyle şeylere öncülük ediyor hatta
Soran7 ayHayır. Onların kanununa göre böyle. Oralarda devletin genelevi yoktur burası gibi mesela.
Cevap sahibi7 ayE burada var ben gidiyorum. Oyüzden sana diyorum yasayı sallama 😂
Soran7 ayO kadınlar senden ne tiksiniyordur. Kesin ağzın falan da kokuyordur senin.
Cevap sahibi7 ayYooo kişisel temizliğime gayette özen gösteriyorum. Onlarda gösteriyor allah için
Soran7 ayHep bu dindarlardan allah diyenlerden bu tarz şeyler çıkıyor diyince bana inanmayıp kasıtlı dediğimi ima ediyorlar ateistim diye. Haklı olduğumun bir kanıtı daha.
Cevap sahibi7 ayBenim müslğman olduğumu söyleyen oldumu sana?
Soran7 ayNe yazdığın belli işte inkar etmeye başlama şimdi
Cevap sahibi7 ayKdkkdnd sana acıyorum. Ateist olmak kolay değil. Seninle burada tartışıp vakit kaybedemeyeceğim
Soran7 ayAsıl ben sana acıyorum. Yattığın genelevdeki genç bir kadın belki senin kızın ama haberin bile yok. Ve belki şu an bir kızın varsa en büyük korkun kızının geneleve düşmesidir kesin.
Cevap sahibi7 ayNe iş yapıyorsun
Soran7 ayYok artık. Burada da mı arıyorsun?
Cevap sahibi7 ayHayır seninle özelden bi sohbet edebilirmiyiz. Sapıklık yapmıycam. Söz vericem ama
Soran7 aySenin gibi birine kimse güvenmez. Keşke hangi erkek gidiyor alınlarına yazsalar da ona göre uzak dursak hatta.
Cevap sahibi7 ayHesabı açıyorum takip veya mesaj atarmısın
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayyok be niye öyle olsun kadınlar da rahatlıyor
00 Yorumla
7 ayher zaman böyleydi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayVerme sende
00 Yorumla Çok mantıklı
12 Yorumla
Soran7 ayNey?
7 ayNe odu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri