Yani bende haz oluyorum bu durumdan ama genelde bu konuları konuşmak beni sıkıyor, bitirip bitirmeme konusunda kararsizim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılArada duygusal paylaşım, dostluk, sevgi, sadakat ve bağlılık yoksa sadece seks ile ilişki yürümez. Hadi, cinsellik üzerine bir ilişki kuruldu diyelim yatak arkadaşından öteye gitmez.
Oturup iki sohbet edemediğim, seks harici hiçbir anı biriktiremediğim adamı neyleyim. Seks anılarım üzerine bir günlük yazma gibi planım yok. Romantizimde şart.42 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılYalnızca bunun için ilişki kuruyorsan bu tek gecelik ilişkiye benzer ya da f*ck body şeklinde yürüyen bir ilişki olacaktır
İnsanların kendini bu tarz ilişki ve türlerinde kendini kullandırttığını düşünüyorum her iki taraf için de
Gerçek bir sevgi veya sonsuz sürecek bir bağ olacağını sanmıyorum bu tarz bir ilişkide çünkü saf olarak bir aidiyet ve yanında olma isteği hissetmiyorsa taraflar cinsel haz ve istekleri bittiği an birbirlerini ortada bırakmaya meyillidirler
Diyelim cinsel haz olarak bir taraf artık tatmin olmuyor buda zaten temeli mantığa değil sekse dayandığı için uçuruma sürükler ve tarafları yorar
Yani siz siz olun yatak odası için ilişki değil de bazen de mutfakta kek yaptığını hayal ettiğiniz bir ilişki yolunu izleyin
Bu daha mutlu edecektir cinsel istek de bir yere kadar sizi bir arada tutar sadece bedene bağlanmayın daha sıkı bağlar kurmaya çalışın derim.32 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında ciddiye yönelik ama sürekki seksten konu acliyor ya da terbiyesiz ve konusuyorux falan , uygulamada zaten hep sınırlarını bilen bir insan oldum ama bu nereye kadar böyle gider hiç bir fikrim yok
- +1 yıl
Seni yeterli seviyede mutlu düşündürmesi önemli sadece seks yaparak ne kadar onunla olabileceğini sen belirleyeceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir zaten ilişkiler çıkar üzerinedir
Kimisi duygusal bişeyler yaşamak için kullanır
Kimisi değer görmek yalnız kalmamak için
Kimisi çevresinden özenerek
Kimisi de seks için diğerleri normalmiş ama seks için olana mı saçma diyecekler00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
76Cevap
İçinde aşk yoksa sadece cinsellik için kurulu bir ilişki ise sıkar biraz, ve sadece cinsellik üzerine ilişki kurulmaz, cinselliğin içinde aşk, tutku da olmalı, sadece tek onun için olacak adam gitsin eskort ile birlikte olsun, duygularını ön planda tut eğer bu durum seni sıkmaya başladıysa.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok tehlikeli... sonu kesin olan bir ilişki... sadece cinsellik konuş konuş nereye kadar bir erkek karar verir gerçeğini ister ya da bunu yaşayabilecek birini bulur o an siz devre dışı kalırsınız. Duygunuzda varsa o adama işte o zaman canı yanan siz olursunuz. Ben yaşadım bunu... çok koydu bana
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlişkilerin cok farkli tonları, amaçları olabilir.
Ve cinsellik arzusu da aslında ilişkinin en büyük motivasyonudur.
Bazen duyguyla beraber yaşanırken duygu olmadan da sadece seks için ilişki kurulabilir.
Yani bu işlerin net bir kuralı olmaz.
Olması gereken tek şey ise güven ve saygıdır.13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve o da tam olarak yok ama zaten uygulamada bir şey yapmıyoruz ama sürekli konuşmakta can *
Soran+1 yılSıkıyor
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bunlarin konusulmasi bi noktadan sonra insani bunaltir ve sogutir bence yasanmasi gerektigi anda yasanmasi daha guzel
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten sıkıldım , uygulama yok ama sürekli konusulmuyor gercekten
+1 yılCinsellik üzerine ilişki kurmak tehlikelidir.
İlişki üzerine kurulan cinsellik besleyici iken, cinsellik üzerine kurulu ilişki zehirleyici olma ihtimali çok yüksek.10 Yorumla
+1 yılCinsellik bir yere kadar.
Ne yaparsanız yapın sonunu ve nereye gideceğini düşünerek yapın.
Adınla değil yaptıkların, yaşadığın ve yaşattıkların ile anılırsın.00 Yorumla
+1 yılBu da bir ilişki tarzı. Dolayısıyla cinsellik üzerine ilişki kurulabilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Bunun güncel ismi bile var f*ck 😁😁
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılNormal günlük hayatla ilgili konuları konuşmuyor musunuz hep mi cinsellik? Nasıl yani tam olarak?
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki konuşuyoruz ama yüzde 70 cinsellik
+1 yılSadece cinsellik üzerine ilişki kurulmaz cinsellik ilişkinin bir parçası ama sadece cinsellik üzerine olursa birçok parça eksik kalır
00 YorumlaTamamen cinsellik üzerine bir ilişki kurulmaz ya, tamam cinsellik olur ilişkinin içinde ama bir ilişki sadece cinsellikten ibaret değildir.
00 Yorumla
+1 yılCinsel tatmin için iyi iyim ve doyuma ulaştığım ve sadece sevişmek için bir araya geldiğim dostlarım var
00 Yorumla
+1 yılsadece konusuyor musnuz yoksa uyguluyor musunuz anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılİkisi dd
+1 yıldüşünce senin kurulur cinsel ilşki sonrası asık olanlara rastladım
10 Yorumla
+1 yılKurulmaz, illaki bir yerden açık verir ve biter.(Cinsellikten aşka dönüşmüşse bilemem)
00 YorumlaArada hiçbir paylaşım yoksa kurulmaz. Aman ben ne anlarım.
00 Yorumla
+1 yılSadece sanal takılıp haz alıyor ama sikiliyorsan uzatma tercih senin tabi
00 Yorumla
+1 yılSoruyu soran hiçbir cevaba yorum veya cevap vermemiş egonu yen önce.
00 YorumlaMerhaba
Sürekli cinsellik yoldan çıkarır.
Her şey ölçülü olması gerekir...00 Yorumla
+1 yılbir ilişkiden beklentin sadece el ele tutuşmaksa, bitirebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKuranlar vardır sadece cinsellikle olur mu bilmiyom olursada fckboddy olur herhalde
00 YorumlaSadece arkadaşlık üzerine ilişki kuruluyor da, cinsellik üzerine niye kurulmasın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zevklerinizi bilmek ve ona göre davranmak mantıklı olan degilmi?
00 Yorumla
+1 yılBurada da yazanlar oluyor öyle arada, varmıi bu tarz duygu olmayan f*ck ilişkiler. Bana pek inandırıcı gelmese de benim de buddy olsun o zaman demiyor da değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuruluyor sadece seks hayatım iyi diye devam ettiğim oldu
18 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım
Cevap sahibi+1 yılNeden şaşırıyorsun ki olağan şeyler sadece insanlar kendilerini gizlemesini iyi biliyorlar
Cevap sahibi+1 yılHayır etmiyor
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sadede ilişkiydi neden kendimi ona bağlayayim farklı birilerine de şans vermek lazm
Duruma göre değişir zevk her zaman karşılıklı oluyorsa sorun olmaz net.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. yaşlanınca o işler olmuyor artık belli bir dönemden sonra ona göre düşün aşk mı seks mi
00 Yorumla
+1 yılNormalde olmaz ama artık olmamasına sıkıntı olarak bakıyor herkes.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzak dur salca olur sürekli ister yabancıyla yap daha iyi kovmasi kolay olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik ikinci planda olmali yoksa o iliskinin tadi kaciyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılhepsinden birazcık olacak ya olayı sadece cinselliğe bağlamamk lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer amaç belli iki tarafında tek beklentisi buysa olabilir
00 Yorumla
+1 yılKurulmaz cinsellik ya da zevk için kimse kurban gitmemeli bence
00 YorumlaHer bulusmanizda. Bunlar oluyormu?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki belli sınırlar var
vlla bitiyor bir süre sonra
20 Yorumla
+1 yılsadece konuşmak mı?
yaşıyor musunuz?02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
- +1 yıl
haz alıyorsan sorun ne?
- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerin bir çoğu bu yönde ama
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Karar senin kanka 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKurulmaz hiç birşeyin garantisi yok akıllı ol
10 Yorumla Sadece cinsellik ise hayır.
10 Yorumla
+1 yılKurulmaz. maalesef her şey paylaşılmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de her şey cinselik değildir
00 Yorumla Kurulur. Yeter ki amaç açıkça ifade edilsin.
00 Yorumla
+1 yılZaten ilişkiler cinsellik üzerine kurulu
00 Yorumla
+1 yılJust do it o zaman, konusmayi sevmiyosan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Kurulur, fakbadi ya da fwb tadında.
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki kurulur
00 YorumlaKurulur ama kısa sürer.
00 YorumlaBiz de istekliyiz ama cinsellik 5 dakka suruyir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alıyorsam devam et
00 Yorumla Zevk almaya bak bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKurulabilir. Bu kişiler arasında olacak bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey cinsellik değildir ama
20 YorumlaHayır, o bitince ne yapacan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik olmayan ilişkiler çöptür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl rahat ediyorsan öyle takıl
00 Yorumla
+1 yılDesene ilişkiniz sadece cinsellik üzerine
00 Yorumlakurulur :)
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede cinsellik ilişkide pasta diğer her şey pastanın süsü
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo ilişki fb ilişkisi olur
00 Yorumla
+1 yılKurulur
20 Yorumla
+1 yılZaten ilişkiler cinsellik üzerine
10 Yorumlakurulmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi