Çiftlere göre bu tanım değişebiliyor ancak kimisi ilişkisinin devamı açısından belirleyici faktör olarak görürken kimisi cinsellik bizi tamamlayan bir ögedir diyip konuyu kapatıyor😀
Ten uyumu dediğimiz şey sadece yatakta olan bir şey değil. Bir bakışta tahrik edebilmek, bir dokunuşla titretmek, sadece fiziksel değil ruhsal da bir bağlantının sonucudur. Cinsellik bazen ilişkinin nabzıdır. İki insanın ne kadar uyumlu olduğunu, ne kadar açık, cesur ve şehvetli olduklarını gösterir. Sadece sevişmek değil mesele... Gerçekten hissederek, birbirini arzulayarak, doyasıya yaşamak. Eğer öpüşürken zaman durmuyorsa, sarıldığında içini titreten bir sıcaklık yayılıyorsa, o ilişki zaten hem tamamlanmıştır, hem tanımlanmıştır. Ateş olmadan aşk yanmaz. Tutku yoksa, ilişki zamanla alışkanlığa dönüşür. Ama sadece seksle de yürümez. Ruhunla, zihninle, teninle uyum içinde olman gerek. Cinsellik, hem belirleyici hem tamamlayıcı. Ama iyi yapılırsa. Gerçekten istenerek, cesurca, tutkuyla...
Kesinlikle katılıyorum, cinsellik sadece fiziksel bir şey değil, ruhsal bir bağ da yaratıyor. İyi bir uyum ve karşılıklı istek olmadan ilişkinin devamlılığı zor oluyor. Bu yüzden hem beden hem de ruh dengesini yakalamak önemli bence.
Erkek ya da kadın farketmez. sevgili sürecin ya hep ya hiç. illede olmazsa olmaz. cinsellik. ben erkeğim canım istediginde olacak. hop asilmayin kufure. dedim ya ben erkeğim doğal olanda bu, eşin istemez diye bir şey yok. o unun tercigi. sapiklik ya da açlık değil dürtü bu elde olmayan şey. penis içinde kalsın öyle uyuyalım diyen bir sevgilim vardı benim. kadınlar erkeğini elinde kalsın istiyorsan sabah evden çıkmadan doyur. ben kendimden bilyoum aşk. Sevgi bahane hiç alakasiyok tavan yaapiinca daynmas zor b durum erkekler bilir.