Penisin nasıl bir mekanizması var, aşırı merak ediyorum. Ben boşalmamı tutmaya, kontrol etmeye çalıştığımda başarısız oluyorum. Ne yapıyorlar ya da ne yapmaları gerekiyor da ilişki esnasında boşalmayı erteliyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
.. bakir bir erkek bir kadınla cinsellikde hemen boşalır çünkü erkek kadına alışması lazım kadının tenine duygusuna en az 3 4 kişiye göre değişir böylelikle biyolojik olarak erkek zaten geç gelmeyi yapıyor tutmak değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
Odak vermeyi azaltırsan o an dikkatin dağılır odaklanmaya çalışırken zaman geçer gecikir zaten.
Ve ben kontrol edebiliyorum.24 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
7 aybildiğim kadarıyla bunu zaten çok da fazla geciktiremiyorlar, en fazla 5 dakika falan diye düşünüyorum 🙄 ya da sallıyor da olabilirim😅😝
02 Yorumla- 7 ay
Evet haklisin guvenilir birilerine sormak lazim 😉😝
Her erkek boşalmayı kontrol edemez. Ben spor yaptığımdan biraz daja kaslarımı kontrol edebiliyorum. Uzatabiliyorum boşalmayı
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayİlişki esnasında kendini tutarsan zor boşalıyorsun. Bunu da dikkatini dağıtacak sin o an. O olmuyorsa tam boşalacağın sıra yavaslayacaksin
08 Yorumla- 7 ay
Aklına farklı şeyler getirerek.
- 7 ay
O an ne gelirse işte araba bile olabilir. Genelde yavaşlanir ama. Hızlanır tekrar yavaşlanir.
- 7 ay
Aslında kadın daha geç boşalır normalde. Erkek 2. yi gelir kadın daha ilk. Muhtelemen çok üstte yaşıyorsun zevki ondan
- 7 ay
Yeterli uyarı olsa da bazıları ciddi anlamda bosalmiyor zaten bodalmasin da seks uzun sürsün işte daha ne. Erken boşalip yorulsa seks bitecek ne gerek. var
Fiziksel bir kontrol yok. Tamamen mental bir kontrol. Fiziksel olarak ancak tempoyu düşürebilirsin.
03 Yorumla- 7 ay
Tuvaletini tutar gibi kasını kontrol edebiliyorsun, kasıklarını içeri çekmek gibi bir şey. Aslında testisleri etkilemiyor ama. Mental olarak kendini atmosferden biraz uzaklaştırırsan geciktirebilirsin ama fazla uzaklaştırırsan sertlik kaybı yaşarsın veya isteğin düşer. Dengeyi çok iyi ayarlamak lazım o da deneyim gerektiriyor ve cinsellikte kendini iyi tanıyor olman lazım.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayerkekler de kolay tutamıyor aslında 😏
alışkanlık, nefes, tempo hepsi oyunun parçası
kimse doğuştan usta değil, öğreniliyor 🔥😉00 Yorumla
7 ayDikkati dağıtıp odaklanınca tutuluyor çişini tutmak gibi değil ama tarifi zor tamamen hissiyat
04 Yorumla- 7 ay
Anlatması gerçekten zor bence tecrübe işi çünkü önceden yapamıyordum
- 7 ay
İtaat ederse ve aldığı zevki gösterirse kolayca kontrol elimden gider
7 ayTecrübeli insanlar daha iyi kontrol edebiliyor düzenli cinsel hayatı olanlar o konulara daha hakim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBence etme zaten çünkü her erkek aynı değildir, yarıda kalırsın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Öyle çişini tutar gibi tutamazsın fışkırır gider. Boşalmaya yakın bırakırsın penisi biraz kasarsın kendini o zaman geri gider. Çokta fazla geciktiremezsin en son patlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySenin kayısını yerim diyorum ve içinden çıkartıp yemeye başlıyorum. Sonra devam.
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayGenelde dayanan olmuyor ama. 😊
Gizli Üye(18-24)7 ayBizim yaptığımız hiçbirley yokki. Biz kontrol edemiyoruz. Bazı faktörler bizi erken getiriyor sadece
06 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHayır ya yalan söylüyor. Sadece mesela. Kadın oral yaparsan. Ya da kadının vajinası ateş gibiyse daha erken gelebiliyoruz tabi ama bunlar elimizde olmayan faktörler
Cevap sahibi7 ayYok adam yalan söylğyor. ben sürekli e. Scgiderim çoğu zevk vermez soğukturlar. Bir tane özbeğe gittim içi alev alev gözlerim döndü zevkten
Cevap sahibi7 ayHer gün nerden baksan 15-20 kişiyle yatıyorlar sıcak değil normal bir vajina. ama o özbek cidden çok zevk alıyordu. Tstislerime masaj falan yapıyordu alttan vajinal birleşme varken. İçi alev alevdi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
7 ayHerkes beceremez o işi, geleceği zaman dışarı çıkarıp biraz beklerse olur
00 Yorumla Senin tutmanı gerektiricek bir durum yokki sertleşme gibi bir olayın yok rahat takıl
016 Yorumla
7 ayYoo tutmuyoruz bosalcagimizi hissediyoruz içinizden çıkıyoruz yani
00 Yorumla
7 ayprostat diye bir organ var
01 Yorumla
7 ayZaman ile ögrenilir.
00 Yorumlaçok kolay şitt sakınn diyoruz söz dinliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı.
7 ayOn off butonu var ona basıyoruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tutabilen var tutamayan var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayPozisyon değiştirerek bnde
00 Yorumla yaklaştığında durarak veya yavaşlayarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayHareket ediyorum sıkıyorum kendimi
00 Yorumla Sen erkekmisn
22 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayGelince hissediyorsun askim 😊😊😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. arada yavaşlamak
00 Yorumla
7 ayTeyze bu yaşina kadar merakini gideren olmadi mi?
03 Yorumla- 7 ay
Kurcalama evlat 🤚🏻
- 7 ay
Yardimci olmak istedik. Çilgin bakire sen misi
- 6 ay
Teyzem
7 ayAlttan tutarsak geri gidiyo :)
06 Yorumla- 7 ay
testis ile penis birleştiği yerden
- 7 ay
Doğru valla
- 7 ay
Çünkü bilmiyo çoğu
Tuş var bizde öyle 🤣
00 Yorumla
7 ayBen iyiyim bu konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayBende senin gibiyim
00 Yorumla
7 ayTutmak benm işim ya psikolojik tamamen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayKontrol zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySana mı denk geldi
00 YorumlaHer zaman olmuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026