Sitemizin de maşallahı var. Yorumlara bir bakıyorsun, ağzını açan 20 cm'den başlıyor. Hani 18'den ufaksa git boğaz köprüsünden atla diyecekler neredeyse :>

Sitemizin de maşallahı var. Yorumlara bir bakıyorsun, ağzını açan 20 cm'den başlıyor. Hani 18'den ufaksa git boğaz köprüsünden atla diyecekler neredeyse :>
Birkaç hanım arkadaş konuya dair güzel fikirler sunmuş.
Bunlara ek olarak yıllardır popülerlik algısı ile sosyal medyada ve reel hayatta erkeklere dayatılan bir algı oluşturuldu.
Her şeyin "en büyüğü" en iyisidir bazında. Büyük ve uzun bir penis, kaslı ve yapılı bir vücut, karizmatik ve yakışıklı bir çehre, uzun boy, lüks kıyafetler, zenginlik ve iyi bir statü, tıpkı yıllardır kadınlara dayatılan "güzellik" algısında olduğu gibi erkeği de kendi bedenine ve ruhuna düşman etti.
Daha iyi olabilmek adına kadınlar gibi erkeklerin de içsel bir savaşı oluştu.
Kendimizi mükemmel kılmak için de gereksiz ve bazen tehlikeli ve sağlıksız adımlar atıyoruz.
Oysa iki tarafın da mutlu ve zevk dolu olması gayet mümkün. Bir şeylerin büyük veya uzun olmasına gerek olmadan üstelik.
Milletin gözü yükseklerde demekki 🤣 16 cm neyine yetmiyor , çıkartıp da altında gölgelenmiyorsun sonuçta 😂
Bence bu neden oluyor biliyormusun , birazda kadınlarımızda , da hata var erkeği her anlamda aşağılamayi , alaycı tavır takinmayi sevdikleri için , gerek normal boy gerekse penis boyu olarak , uzun boylu olsun öyle olsun böyle olsun dedikleri için, erkekte aşağılanma , öz guvenini kaybetme korkusu oluşuyor adam burada şimdi gerçek penis boyunu yazmis olsa ooo çok kısa bilmem ne diyp alaya maruz kalacagi için erkek bunu abartacak şekilde yazma ihtiyacı duyuyor, oysaki 20 cm min yaptığı eylemi 15 16 cm da yapıyor , boş bir ego kasmaya hic gerek yok aslında boyu değil sağlıklı olması daha ı önemli , bana göre gerek penis boyunu gerekse seks süresini saat belirterek şu kadar saat yaparım benimki 45 dk ,1:30 dk sürüyor vss gibi sınırlamak ve bunu yansitmak cinselliğin yanlış tanınmasina ve aslında birey için aldığı o esnadaki zevkten değil sürecin uzun sürmesinden ego kasıp tatmin olduğunu gösteriyor süreç uzundur ama içeriği boş olabilir, süreç uzundur ama partnerini mutlu edememiş cinsel dürtünü karşı tarafa hissettirememis olabilirsin , oyuzden boy , süreç değil o seksin sana ne kattığı önemlidir
Kocaman ve yıldızlı bir eic geliyor
Teşekkür ederim 🙏🌸
Merhaba! Evet haklısın aslında bu tamamen kişilerin algısı ile alakalı bir durum eskiden seks dendiği zaman kadının kalçası konuşulurdu şimdi ise erkeğin penisi konuşuluyor ama dediğin gibi tüm problem yine erkekler malesefki ağzını açan benim penisim 70 cm diyor ve hepsi en az 2 saat boyunca kesintisiz robot gibi seks yapabiliyor ne hikmet ise anlamadım gitti bizim gibilerindr artık değeri kalmadı artık herkes o kadar yalan söylüyor ki bizide yalancı sanıyorlar 😂😂
Sagol
P*rno izlenimi çok arttık küçük yaşta o şeyler izleyip kocaman aletleri görünce sonra kendi aletinin küçük olduğunu görünce erkekte özgüven kaybı oluşuyor kızlarda aynı şekilde hayal ettikleri penisi göremeyince yetersiz geliyor. Bu yüzden p*rno izlemek çok zararlı gerçekçilikten uzak şeyler izletiliyor insanlara ille izleyeceksenizde amatör izleyin dödkdkdk
Cevap
19Cevap
Bilmem bu algı oluşmadı, seks zevk almaktır
Ben küçük penisliyim ve mutluyum.
Bu durum özgüvenimi zedelemiyor çünkü bedenimin ölçüsünü değil, kendimi nasıl hissettiğimi önemsiyorum.
Sosyal medyanın ve p*rno kültürünün yaygınlaşmasıyla birlikte, “küçük penis tatmin edemez” algısı zihinlere kazındı. Bu yanlış inanç hem erkeklerde hem kadınlarda ön yargı ve özgüven sorunları yarattı.
Oysa uyarılmamış bir vajina ortalama 7–8 santimetre uzunluğundadır ve kadınların büyük kısmı klitoral orgazm yaşar. Yani penis boyunun tatmin açısından belirleyici bir önemi yoktur.
Gerçek haz, ritim, uyum ve pozisyonlarla; kısacası bedenlerin değil, hislerin uyumuyla oluşur.
Benim kişisel görüşüm böyledir efemmm.
sorularınız cevabı çok basit, kendimi ilkokul çocuğuna açıklıyor gibi hissediyorum. 2000lerin sonuna doğru çıkan yetişkin siteleri ve çağın bizi götürdüğü yerlerle beraber seks üzerine bütün medyanın ticaret yapması buna sebep oldu. Tek taraflı da değil, kadınlar için de geçerli bu. Sektörü beslediler beslediler, şimdi de ağlıyorlar
2010lar yazacaktım ofbea
El yumruğu yemeyen kendinninkini balyoz sanarmış. Ne vaatler gördüm "şişe kadar, 22 cm" filan ama pipi meydana çıkınca max 12 cm. Paşam zaten öyle kol kadar penisle cinsel birliktelik olmaz 12-16 cm arası yeter yeter.
Toplumun “büyük = iyi” takıntısı kanka, halbuki zevk ölçüyle değil uyumla olur. ⚖️
Reklam, ego, övünme işi bu; gerçekte beden değil, bağ önemlidir.
Küçüğüyle de, büyüğüyle de aşk aynı hissi verir, samimiyet varsa. 🌙
Buyuk olanlarında sıkıntıları oluyor sonucta penisin nasıl boyu varsa kadın vajinasınında bir boyu var bu sefer tamamını alamıyolar erkek o şevkle köklediğinde ise canları yanıyor onun için bence uzunluğundan cok kalınlığı önemli 🤭
Bende böyle bir algı oluşmuyor. Bence boyut değil işlev önemlidir sonuçta seks denilince akla ilk zevk gelmeli
20cme sahip olmayı başarı görüyorlar ha 20 ha 15 5cmin kavgasına ne gerek var kdkdsmsk
Erkekler Seks İsteyince Kız Arkadaşları Hayır Diyemiyo Seks Oluyo Erkekler Dudaklara Bile Dayanamıyo Yapışıyo Ayrılmıyo O Dudaklardan
erkeklerin kriterleri artınca kadınların da artıyor haliyle, olması gereken de bu
seksi sadece büyük penisten ibaret sanıyorlar demek ki
At yalanı si.. inananı demiyorlar boşuna ne gerek var yalana boyutu cok buyuk olunca iyi olacak diye hir durum yok 13 14 bence idealdir
Önemli olan boyu değil işlevidir istediği kadar büyük kalın uzun olsun işlevselliği olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok o yüzden takılma öyle şeylere
Hep yalan dolan ya he he at şeydi yaaa he he saatlerce deks he he yalanınızxııı
algı o yöne kayıoo :))
Sence ne olması lazım gizli bağyan?
o da ben gibi ende gizli kalsın bence bayımm ;)
Peki sayın gizli bağyan. Bir ara öğreniriz inşallah :)
bakalım bakalımm ;)
Nasıl kullanacağını bilmedikleri süre boyutun önemi yok🙃
insanlar güç seviyor büyük olan şeyleri aslında bir nevi güvende olma duygusu bu
18 cm ve ne kalın ne de ince, orta kalınlıkta. Hiç büyük penise heves etmesin kadınlar. 20 cm ve üzeri zevkten ziyade acı vermeye geçer. 18 videolardaki gibi olacağını sanmasın kadınlar.
Nesil kaynaklı yaşantı, düşünceler ve istekler değişti normaldir..
14 cm normal bir s1k1m var 15 yıldır da aktif cinsel hayatım var birçok farklı kadınla. Gayet yetiyor😆
14 cm gayet de yetiyor yalana ihtiyacım yok da söyleyince genelde gülüyor 20 cmden aşağı beklentisi olmayanlar
Ya saçmalama 20 cm penis mi olur. 23 ün altı kendine erkek demesin
@egerkan hani ihtiyacın yoktu 😅
Total hacim ve sertlik yoğunluk hesabı önemli. Onu öyle kaç dakika tutuyorsun o da önemli. Hayatında toplam seks mesaisi 100 saati geçemeyen adamlar hanımlar çok ahkâm kesiyor burada, laf...
O büyük yok şu cm diyenler demekki bişey görmemişler ki kendilerinkini övüyorlar
18 doyurmuyor galiba 😂😂
Çünkü heryerde o empoze ediliyor, ima ediliyor.
büyük meme algısı nedense ondan
johnny sins yüzünden
Ülkede ortalama 12 cm
Mesele boyda değil kullanmakta
Klavye delikanlıları
çok video izledikleri için
Milletin p*rno azaltması lazım
18 de büyük
12 cm yeter
fantezi seviyorlar o yüzden
p*rno yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?