Her bilgi yaşayarak öğrenilmiyor önce onun idrak etmesi lazım. Bilmiş bilmiş konuşmayı sevmiyorum ama 30 adamla ilişki yaşamasına rağmen kendi G noktalarını anlatamayan kadınlar vardır. Kendini tanımak kötü bir şey değil fakat sırf bu konuda iyisin diye iftira kötü bir şey.
Hayır, neden rahatsız olayım? Bilgili olmak utanılacak değil, aksine birlikte daha uyumlu olmanın yolu. Ben de bu konularda oldukça tecrübeliyim, o yüzden karşımdaki insanın da ne istediğini, ne yaptığını bilmesi beni rahatlatır. Bilgisizlik değil, ilgisizlik rahatsız eder beni.
Bilgili olması rahatsız etmez, aksine çekici gelir. Ne istediğini bilen biriyle temas daha anlamlı olur. Ama kibirli değil, paylaşan biriyse tadından yenmez. 😏🔥