Cinsel Yaşam Bir erkeğin bir cinsel birliktelikten memnun kaldığını nereden anlarız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Nasil anlaşılır Bir erkeğin bir cinsel birliktelikten memnun kaldığını nereden anlarız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mrs_elibon Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Peşine nefes alamadan 2 ve 3 de isterse bence bedenime ne kadar yükeledigini analarim bu sekilde bana her baktiğında istemesi lazim 5 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bakışından anlarsın aslında… O derin nefes, gevşeyen omuzlar, sessizce gülümsemesi — kelimeden güçlüdür. Memnunsa, o anın yankısı uzun sürer; gitse bile enerjisi odada kalır. 💫 0 0 Yorumla
darkcastle34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Yuksek haz almasiBosalma miktariTemasi kesmemesi ve surekli istek duymasi olabilirTam birlesme yasiyomusunuz 0 11 Yorumla Soran 7 ay Tam birlesme yaşamıyoruz Yorumla darkcastle34 7 ay Bunlar varsa memnundur. Ancak sneinde haz alman onemli. Yorumla Soran 7 ay Benlik bir sorun yok uyum yakaladığım ilk kişi bu zamana kadar Yorumla darkcastle34 7 ay Bosalma miktari nasil Yorumla Soran 7 ay Fazla cikiyor Yorumla darkcastle34 7 ay Demekki haz aliyor Yorumla darkcastle34 7 ay Kadinlar da hazzi anlamanin yolu ne sence Yorumla Soran 7 ay Birliktelikten sonra uzaklaşmiyor ve goz teması kuruyorsa Yorumla darkcastle34 7 ay Islaklikta bir gostergemidir Yorumla Soran 7 ay Evet o da oyle Yorumla darkcastle34 7 ay Peki tesekkurler merak ediyordum bunu aslinda Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seviştikten sonra finalde boşaldığında ki miktarından anlayabilirsin Hani yoğunluk fışkırarak boşalıyorsa zevk 0 4 Yorumla Soran 7 ay Cidden mi Yorumla Herosell 7 ay Tabii ilk hayatım zevk alınıyorsa birkaç damla gelir ama zevk alırsam fışkıra fışkıra taziyile boşalır yani hiç dikkat etmedim mi Yorumla Soran 7 ay Cok cikiyor Yorumla Herosell 7 ay Zevkm aliyo Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sarılır öper yüzü güler temas eder işte karnı acıkır 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. ben memnun kalırsam omuza bir öpücük kondururum imzamdır 0 0 Yorumla
kopgelbiki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Boşalınca üstüne yığılır ve sana çok ilgili davranır 0 0 Yorumla
Kafalarjupiter06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Sevistikten sonra konusmaya devam ediyorsa hala 0 7 Yorumla Soran 7 ay Konuşuyor Yorumla Kafalarjupiter06 7 ay Soguk yapıyomu Yorumla Soran 7 ay Hayir yapmiyor Yorumla Kafalarjupiter06 7 ay seks hakkında neler diyor Yorumla Soran 7 ay Bu konuyu açmıyor normal davraniyor Yorumla Kafalarjupiter06 7 ay Peki sevistiginizde ne diyor Yorumla Kafalarjupiter06 7 ay Sevisirken veya nasıl hissediyor anlayabılın mutlumu oluyo Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yasadigin kişiye sor bunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Hal ve hareketleri belli eder 0 4 Yorumla Soran 7 ay O nasil oluyor Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yani bi huzursuzluk stres gerginlik vs gibi hali varsa memnun kalmamış demektir. Tam tersi ise her şey yolunda demektir Yorumla Soran 7 ay Huzursuz olmuyor gülüyor o kadar Yorumla Cevap sahibi 7 ay Memnundur o zamannn Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pişmiş kelle gibi sırıtır. 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tekrrı mutlaka ister 1 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. uzun uzun sevişmesi 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Boşalırsa 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tekrarını ister 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Spermini çeşme gibi akarsa 1 1 Yorumla darkcastle34 7 ay Yasadinmi daha once Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Teşekkür eder 0 0 Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Sigara yakışından 1 7 Yorumla Soran 7 ay Her sevisme sonrasi yakıyor. Başkasını mi hatirladi diye kafada kuruyorum oyle Yorumla gastigo 7 ay Senden ötürüsr işçilik iyi geçmiştir Yorumla Soran 7 ay Onu nasil anlayabilirim ki Yorumla gastigo 7 ay Burdamı anlatyım Yorumla Soran 7 ay Evet Yorumla Soran 7 ay burada olur ya Yorumla gastigo 7 ay İstersen konusrz sıkıntı yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Peşine nefes alamadan 2 ve 3 de isterse bence bedenime ne kadar yükeledigini analarim bu sekilde bana her baktiğında istemesi lazim
Bakışından anlarsın aslında…
O derin nefes, gevşeyen omuzlar, sessizce gülümsemesi — kelimeden güçlüdür.
Memnunsa, o anın yankısı uzun sürer;
gitse bile enerjisi odada kalır. 💫
Yuksek haz almasi
Bosalma miktari
Temasi kesmemesi ve surekli istek duymasi olabilir
Tam birlesme yasiyomusunuz
Tam birlesme yaşamıyoruz
Bunlar varsa memnundur. Ancak sneinde haz alman onemli.
Benlik bir sorun yok uyum yakaladığım ilk kişi bu zamana kadar
Bosalma miktari nasil
Fazla cikiyor
Demekki haz aliyor
Kadinlar da hazzi anlamanin yolu ne sence
Birliktelikten sonra uzaklaşmiyor ve goz teması kuruyorsa
Islaklikta bir gostergemidir
Evet o da oyle
Peki tesekkurler merak ediyordum bunu aslinda
Seviştikten sonra finalde boşaldığında ki miktarından anlayabilirsin Hani yoğunluk fışkırarak boşalıyorsa zevk
Cidden mi
Tabii ilk hayatım zevk alınıyorsa birkaç damla gelir ama zevk alırsam fışkıra fışkıra taziyile boşalır yani hiç dikkat etmedim mi
Cok cikiyor
Zevkm aliyo
Sarılır öper yüzü güler temas eder işte karnı acıkır
ben memnun kalırsam omuza bir öpücük kondururum imzamdır
Boşalınca üstüne yığılır ve sana çok ilgili davranır
Sevistikten sonra konusmaya devam ediyorsa hala
Konuşuyor
Soguk yapıyomu
Hayir yapmiyor
seks hakkında neler diyor
Bu konuyu açmıyor normal davraniyor
Peki sevistiginizde ne diyor
Sevisirken veya nasıl hissediyor anlayabılın mutlumu oluyo
Yasadigin kişiye sor bunu
Bi daha isteyip, istememesinden.
Hal ve hareketleri belli eder
O nasil oluyor
Yani bi huzursuzluk stres gerginlik vs gibi hali varsa memnun kalmamış demektir. Tam tersi ise her şey yolunda demektir
Huzursuz olmuyor gülüyor o kadar
Memnundur o zamannn
Mutlu olur mutlaka anlarsin
Yorgun düşerim bacaklarım titrer
Pişmiş kelle gibi sırıtır.
Tekrar ister
Tekrrı mutlaka ister
uzun uzun sevişmesi
Sünnetsizse
Boşalırsa
Tekrarını ister
Spermini çeşme gibi akarsa