Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bunun birçok farklı etkeni var boşalma esnasında ki dizlerinin titremesinden boşalma miktarından boşalırkenki bağırma seslerinden boşalma esnasındaki gözlerinin kayıp zevkten dizilerin titremesinden boşaldıktan sonra yatağa yığılıp kalmasından
08 Yorumla
Soran1 yılAksine kalkıp telefondan oyun oynuyor sayilir mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Çok saçma sapan birisiyle berabersin Öncelikle bunu bilmeni isterim hani birlikte seks yapıp ikiniz de boşaldıktan sonra ki öyle bir erkeğin ben seni boşalttığına da inanmıyorum Muhtemelen kendisi boşaldığında ilişkiyi Bitiriyorsan orgazm olmadan yarım kalıyorsun Hadi farz ettim seni boşalttığını kabul etsek bile beraber Seni kucaklayıp duşa gitmek varken ya da sarılıp uyumak varken senin kokunla sarmaş dolaş yatakta cilveleşmek varken ya da biraz önceki yaptığımız ilişkideki güzel anlar ve ya da yaptığınız yanlışları değerlendirip bir sonrakine verimi artırmak için doğru ve yanlışlarınızı analiz yapmak varken kalkıp bencilce oyun oynaması ve seni orada yok sayması Çok gurur kırıcı bir şey hayatında yanlış bir insan var
Soran1 yılBosaldiktan sonra her erkekte oluyor o onla alakalı değil ki bilinçli yapmiyo
- 1 yıl
Hayır her erkekte olmuyor Sen kaç erkekle seks yapıp yaptığını bilmiyorum ya da atıyorum 5 erkekle bile yaptıysan hepsi böyle yaptıysa Demek ki erkek seçimlerin yanlış benim Mesela bu sayfadan bir tane tanıdığım paramedik var ya da ne bileyim gündelik hayatta kız arkadaşım sevgilim var birlikte seks yaptıktan sonra ikimiz de boşaldıktan sonra Mesela ben memelerini boşaldıysam siliyorum onu kucaklayıp duşa götürüyorum ya da mesela kışın ise o yataktayken ona kahve yapıp getiriyorum Ne bileyim sonrasında sarılıp analiz yapıyoruz şu Güzel de bu güzeldi şu pozisyon iyiydi
Soran1 yılBilmiyorum benden soğuyor gibi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Ne yapacağını bilemeyecek kadar karışık davranıyorsa, memeni mi tutsa yoksa popona mı tokat atsa, yoksa yatağa atıp yalamaya mı başlasa, ya da altına alıp ezse mi... Bilmiyorsa 😁 hem acemi hem heyecanlıdır
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİmmmyeeeahhh immmyeeaahh diye bağırıyorsa zevk alıyordur.
00 Yorumla Sesler çıkarmıyorsa ya da konuşmuyorsa almamıştır yalnız bunları yapıyorsa bilki hazzın doruklarındadır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Boşalmasından tekrar istemesinden
02 Yorumla
Soran1 yılBoşalma anında nasıl anlarim
1 yılGozler belli eder direk ve sesinden r
03 Yorumla
Soran1 yılGözleri derken
- 1 yıl
Böyle gözleri bazılarının zevk alınca yukarı gider kafasını yuları doğru kaldırır falan
- 1 yıl
Sen nasıl zevk alınca ahlarsin ohlarsin oda öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılSeslerinden ve gözlerinden
02 Yorumla
Soran1 yılGözleri nasil
- 1 yıl
Sanırım istekli
1 yılherkesin farklı oluyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOh yeahhhh diye ses çıkarıyosa zevk alıyodur
00 YorumlaZevk almaması mümkün değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılGözlerinden anlarsın
00 Yorumla
1 yılNefesi hızlanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHissedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım