Cinsellik sonrası sana verdiği değeri hissettirir cinsellik için kullanan kişi cinsellik bittimi ayrılıp kendi işlerine döner ciddi kişi senle ilgilenmeye ve verdiği değer devammeder
Boşaldıktan sonra üstüne yığılması öpüşürken dudağını ısırması sırtını minik minik öpmesi diliyle her karışını dolaşması oral da çok iştahlı olması seni delirtmesi
Oral yapıyorken kendinden geçiyor ise sanki sana zevk vermek için değilde kendi zevk aldığı için yapıyor ise bu hissedilir bariz şekilde. Senden zevk aldığını gösterir
Seks dediğimiz olay tutku ve arzu ile mükemmel hale gelir ozel hissetmiyorsan seni sıradan görüyorsa tutku yoktur o seks de sıradan bi sekstir sıradan bi zevk alıyordur. Tahminimce esc gitse de aynı zevki alır
Evlilik monotonlaşacak elbet bi gun bu belki 3 ay belki 3 sene ama netice belli monoton bi cinsel iliski kaçınılmaz. Evlisiniz bunu ihtiyaç olarak görmeye başlıyorsunuz bi dönem sonra. Sen Şu an görmedin belki ama sende belki görürsün aslinda söyle birsey var genelde erkekler icin monoton oluyor cinsellik evlilikte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsellik sonrası sana verdiği değeri hissettirir cinsellik için kullanan kişi cinsellik bittimi ayrılıp kendi işlerine döner ciddi kişi senle ilgilenmeye ve verdiği değer devammeder
Hızlı kalp atışlar kendine çekme sürtünme gözleri kapatma sertleşme sert davranma orantısız güç gibi vsvs
Tam sevgilimi anlattin
Ahaha dahası da var 😅
Biliyorum hepsini bana hissettiriyo zaten anliyorum zevk aldigini
Boşaldıktan sonra üstüne yığılması öpüşürken dudağını ısırması sırtını minik minik öpmesi diliyle her karışını dolaşması oral da çok iştahlı olması seni delirtmesi
Konuşması seks esnasında kendini kaybetmesi ve sana bebek gibi davranması
Konuşmuyor
Sana nasıl davranıyor
Seks esnasinda
Hiçbir şey yaptırmıyor bana
Nasıl yani
FB misin yoksa sevgilin mi
Canı nasıl isterse öyle davranıyor o an ne isterse
Eşim
Hmm
Seksten sonra yatıp uyuyor mu
Evet
Kaç yollik evsliniz
7 aydır
Daha erken yani bıkmaz biraz sekski şeyler gitin
İstemiyor
Allahalla
Niye
?
Oral yapıyorken kendinden geçiyor ise sanki sana zevk vermek için değilde kendi zevk aldığı için yapıyor ise bu hissedilir bariz şekilde. Senden zevk aldığını gösterir
İşini keyifle gitgel yapıyorsa zevk alıyor deriz
Ben sesiz kalamam mesela kendimi kaybederim anlaşılmaması imkansız😃
İyice kendine çekme kafanı bastırarak devam et demesi, harikasın ya deyip sert davranması öpüşürken dilini diline degdirerek öpmesi
Kafa bastırmak gibi bir şey yok çünkü oral yapmıyorum
O yapıyormu
Evet
Peki senin onun kafasını bastırarak yalatıyormusun
Hayır
Bence dene çok zevkli oluyor. yüze oturmayı da dene. ben kafamın bastırılarak oral yapmayı çok seviyorum
O sevmiyor
Anladım
full konsantre oluyor sadece sana odaklanıyor mu
Sanırım evet
peki öpüşürken ve veya yalarken tiskinme var mı yoksa paldırküldür mü
Tiksinme yok
o zaman benden 10 puan sorun yok gibi
Hareket, ses ve mimiklerinden
Kalktıysa zevk almıştır bundan kolay ne var
Yüz ifadesi ve uyguladığı tarife
Tarife?
Sana sıradan bi kız gibi mi davraniyor yoksa ozel mi hissettiriyor?
Sıradan birine nasıl davrandığını bilmiyorum ki
O zaman söyle bi soru Sorayım sen kendini onun yanında ozel hissediyor musun
Hissetmiyorum sanırım bilmiyorum
Seks dediğimiz olay tutku ve arzu ile mükemmel hale gelir ozel hissetmiyorsan seni sıradan görüyorsa tutku yoktur o seks de sıradan bi sekstir sıradan bi zevk alıyordur. Tahminimce esc gitse de aynı zevki alır
Bilmiyorum
Belki partnerin artık siradanlastirmistir. Zaten böyle bi soru sorduğuna göre sen birseyler sezmişsin
7 aydır evliyiz bu kadar kısa sürede sıradanlaşır mı
Evet normalleşiyor cunku her gün aynı şey yapılıyor 🙂
Aslında takilmaman gereken bi konu evli olduğunuz icin
Evli olduğunu bilmiyordum
Aslında takilmaman gereken bi konu evli olduğunuz icin
Neden ne değişiyo ki evli olyp olmamakla
Evlilik monotonlaşacak elbet bi gun bu belki 3 ay belki 3 sene ama netice belli monoton bi cinsel iliski kaçınılmaz. Evlisiniz bunu ihtiyaç olarak görmeye başlıyorsunuz bi dönem sonra. Sen Şu an görmedin belki ama sende belki görürsün aslinda söyle birsey var genelde erkekler icin monoton oluyor cinsellik evlilikte
seks sırasında inlemesi
Seninki nasıl peki sevgilin partnerin var mı bilmiyorum ama
Eşim var
O nasıl
İnliyo falan ama işte benden mi zevk alıyo yoksa kimle yaparsa yapsın böyle mi olacak bilmiyorum işte
çok şeyy var amaa buradan anlatılmaz
Anlatılır yaz
çıxxx yazamam ban yeriz
Anüsüne parmağını sok, zevkten inler.
Sen kendine güvenmiyorsun sanirim
Sevgilin mi
Eşim
Şanslıymış
Belli olur kendinden geçer
Nasıl işte
Karşıya o his gecer
Sana hisetirir konuşmasıyla sevismesiyle