7 ayKimsenin ilişkisine karışmayı kendimce doğru bulmuyorum her ilişkinin kendi dinamiği var. Alan memnun satan memnun diye bir ibare var ya hani kadın yapmayı çok istiyordur o yüzden adaletsiz de olsa tek taraflı olarak buna katlanıyordur yahut kadın yapmayı da yaptırmayı da sevmiyordur olayın her türlü farklı kombinasyonu mevcut. Her şekilde kişilerin anlayışla karşılaması gerektiğini düşünüyorum
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
7 aybana sorarsanız oral seksin seksle bir bağlantısı olmadığını söylerim ve yapılmamasını doğru bulurum
vajina ya da penis yalanacak ağza alınacak organlar değildir
bu yüzden kişinin en alt yerinde ağızdan uzak bir organdır
başkasının ağzından uzak yerini ben neden yalayayımseks cinsel organlarla yaşanır ağızla ya da dille değil
oral seks yerine elle uyarmayı daha doğru buluyorum09 Yorumla- 7 ay
Benim eşim de tam tamına bu düşüncelerde... O yüzden yapmıyodu... Ağızla cinsel organı bağdaştıramıyorum diyodu... Ben açıkçası biraz kırılıyodum. Ama senle alakası yok seni çok seviyorum demesine rağmen... Şimdi ilk defa ni erkeğin daha eşimle aynı düşüncelere sahip olduğunı okudum... şu an daha iyi hissettim
- 7 ay
@Mormenekşeyim eşlerin birbirine oral yapmaması onu sevmemesi anlamına gelmez zaten
içiniz rahat olsun :)
ama maalesef bir çok kişi bana oral yapmıyorsunun altında beni sevmiyorsun anlamı ararlar
hiç alakası yoktur
çünkü vajina ya da penis ne kadar temiz olurlarsa olsunlar yine de kendi çaplarında mikrobik bir durum söz konusudur - 7 ay
İşte ben böyle düşünüyodum. Kendi kendime bu kuruntıdan kurtulamıyordum. Sevmiyo mu acaba beni kadın olarak onure etmek istemiyor mu diye vs
- 7 ay
Ve hatta bu sitede bi Soru da istisnasız tüm erkekler oral yaptığını ve yapılmasının gerekli Oldığını yapmayanın ya sevmediğini ya tiksindiği mi ya başka birini arzuladığını vs gibi şeyler yazmıştı. O kadar kötü hissetmiştim ki
- 7 ay
@Mormenekşeyim yok yok alakası yok
kadın cinsel yönden cinsel organlarla veya dokunarak temas yolu ile mutlu edilir
dil ise konuşmamıza yarayan bir organdır
bırakalım da organlar kendi işlerini yapsınlar :D :D - 7 ay
Peki, aslında haklısınız 🌸teşekkür ederimm
- 7 ay
@Mormenekşeyim rica ederim mutluluklar dilerim :)
- 7 ay
Teşekkür ederim. Sizin için de mutluluklar olsun🌸
- 7 ay
@Mormenekşeyim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
7 ayEğer talep varsa kesinlikle adaletsizlik tir.
Ama o an öyle gelişmiş ve geçmiş ise sorun değildir. Her an her şey mükemmel olamıyor. Belki ortam müsait değildir, belki zaman yoktur. Belki gerek kalmamıştır ☺️
Önemli olan gönüller hoş olsun. Oral olmuş anal olmuş ya da olamamış önemli değil. Bazen bir tebessüm daha çok mutlu eder.
00 Yorumla
7 ayMerhaba eğer iki tarafta oral seks seviyor sadece bir taraf yapıyorsa adaletsizliktir evet oral seks titizlik olduktan sonra iki tarafında bir birini cinselliğe hazırlamanması için yapması gereken olaydır umarım seni hak eden birini bulup karşılıklı doyasıya istediğinizi yaparsınız iyi eğlenceler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayTalep ediliyorsa ve haz alınıyorsa iki tarafta uygulayıcı olmalı
10 Yorumla
7 ayValla bence kadına hep yapılmalı, erkek zorunlu değil
40 Yorumla
7 ayhemde en üst safhada adaletsizlik
İdam gerektirir30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayaslında adaletsizlik gibi görünür ama yapmayı seven biri için yapılmaması çok problem etmez. açıkçası ben oral yapmayı sevdiğim için saatlerce yalarım ama bana yapmasa da olur aramam yani, çünkü yalamaktan aldığım haz ve zevk beni zaten doyurur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayEğer biri zevk alırken diğeri sadece görev hissediyorsa, evet bu dengesizliktir.
Cinsellik, tek taraflı hizmet değil karşılıklı hazdır.
Rızanın olduğu yerde eşitlik de olmalı — yoksa beden değil, gurur soyunur. ⚖️💋00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Oral seks Bence kadınlara yapılması zorunludur erkeğe yapılması isteğe bağlıdır ama kadına yapılması zorunludur çünkü erkek bitince ereksiyonu zordur ama kadın için devamlılığı mümkün olduğu için öncelik kadında olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAdaletsizlik olduğunu düşündüğüm için yapmayı bıraktım açıkçası😊... Adaletsizlikten de öte sanki küçük düşürme gibi...
42 Yorumla- 6 ay
ben de yıllarca yaptım artık bıraktım. çünkü kendimi kandırılmış, kullanılmış hissediyorum
Cevap sahibi6 ay@refleksi07 kesinlikle öyle😊...
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle adaletsizlik buradan bana yapan ama kendine yaptırmaya utanan ex partnerlerime sesleniyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani evet adaletsizlik. O zevkten ikimiz de mahrum kalmamalıyız bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayTemizlik iyiyse ve helal olarak yapılıyorsa, en azından duşta yapılabilir yıkanırken
00 Yorumla
7 ayDilimle orgazm ediyorsam , aynı tadı almak isterim elbette
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikleee, yapmak da yapılması kadar zevklidir zaten işi bilen için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.
7 ayİsteğe bağlı olduğu sürece hayır tabiki. İsteyen yapar isteyen yapmaz
00 Yorumla
7 ayİstiyorsa iki tarafta karşılıklı olacak tabi ki bencillik makamı değil orası kendine gel hanım 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKesinlikle öyledir. Kadın bana yaparken ben zevkten kendimden geçerken benim ona oral yapmayı reddetmem büyük saygısızlıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayOnu yalamak daha guzel grliyor bana her zaman yalatmam mesela
00 Yorumla
7 ayAlınan zevke bağlı eski kız arkadaşım sadece yapmak istiyordu kimisi de yaptırmak ister kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
7 ayEvet her iki tarafda yapmalı erkek daha çok yapmalı hatta
00 Yorumla
7 ayHer zaman tek taraflıysa adaletsizliktir
30 Yorumla
7 ayTabiki karşılıklı olmalı
20 YorumlaMerhaba su Pp resmini değiştir ya 😅
01 Yorumla- 7 ay
yok
Kötü bir şey bence
00 Yorumla
7 ayYanlış sulardasın boğulursun marllborored
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Olmaz oyle yaptırıyorsan yapman da lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl istenirse öyle taraflara bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
7 ayyooo neden olsun, kadın mutlu olsun gerisi gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. DGM gitse idam edilir karşılıklı yapmayan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ay69 yapmayanda ben seviştim demesin
02 Yorumla- 7 ay
Kadın yahut erkek fazla dindar belki oral yapmak kesinlikle helaldir diye bir ayet var mı? Ben bulamadım da tabi müslümansanız
- 7 ay
Eksiği biz fazlasıyla başka yerde kapatıyoruz arşa çıkarmasını da biliyoruz endişe etmeyin. Yaptığımız sevişme size dert olmasın neye sevişme deyip neye demeyeceğimize de kendimiz karar veririz. Bana sorarsan da belini hızlı kullanmayı bilmeyen şanssız olabilir ama ben sevişmesin demiyorum herkesin hakkı bu 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hem yapacan hem yaptiracan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBence değil
23 Yorumla- 4 ay
Bence adaletsiz
- 4 ay
@magnumelegant neden ki
- 4 ay
Empati yaparmisin partnerin senden sürekli oral istiyor ve sen sürekli yapiyorsun aynı şeyi istemek seni de hakkın sen isteyince yapamam diyor bunun nesi adaletli
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Lanetlenir
10 Yorumla
m 7 ayEvett
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bencilliktir nokta
00 Yorumla
7 ayBencilliktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayÖyledir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Kesinlikle öyledir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 7 ayKötü his
00 Yorumla
7 ayKadınlar bu adaleti bozuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
7 ay%100
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayAynen öyle.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayEvet
00 Yorumla
7 ayEvet haksızlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayEvet adaletsizlik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayYapan taraf kim
04 Yorumla- 7 ay
ne önemi var
- 7 ay
Yapamama durumu olabilir.
Ama şöyle iki tarafda temiz ise yapmalı bence oral candır - 7 ay
o yapmayı reddediyor dağ ayısı bende şeftali tüyü bile yok o orman gibi ama zorluyor beni yapmak istemememe rağmen
- 7 ay
Seninki böyle dil ucunu klitorisine koyarsk ne yalanır varya😍 agzının tadını bilmiyo off off ben olsamm dilime dilime
Karsılıklı zevk sart
00 Yorumla
7 ay69 cok iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayOff deill
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım