- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılAdaletsizlik diyemeyiz çünkü oral seks tamamen tercih meselesi.
Mesela bir taraf oral seks seviyordur. Ama diğer taraf oral seks istemiyordur. Herkes isteyecek diye bir şey yok sonuçta 😅 Haliyle isteyen tarafa oral seks yapılır. Kendisine oral yapılmasını istemeyen taraf da yaptırmaz bu kadar basit.
Orgazm sadece oralden geçmiyor sonuçta 😀00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır...
Şimdi diyelim ki erkek kendisine oral yapılınca çok zevk alıyor ama yapmayı sevmiyor... kendisine oral yapılınca seks performansı da artıyor. Ama illa sen de yap denirse keyfi kaçıyor...
Yatak adalet değil zevk arayacağın bir yer... adam seni tatmin ediyorsa illa karşılıklı oral diye tutturmayın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki ortada çok büyük bir adaletsizlik ver mesela bak şöyle mesela ben gidiyorum adama yapıyorum yapıyorum adam bir şekilde tatmin oluyor ama o bana yapmıyor yani değişik insanı böyle var ya duygulardan duygulara sürükleyebilir kendimi kullanılmış hissedebilirim karşılıksız aşk yaşadığımı bir kez daha fark edebilirim yani o kadar çok şey varki. 😂
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yaparken illa karşılık beklemek ne kadar doğru tartışılır. Sen yapıyorsun diye onun da sana yapması zorunda değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar için gerekli, vajinan ın hazır olması için. Ama erkek için gerekli bir durum değil;tamamen ego. Ben erkeğe oral yapılmasına karşıyım. Sadece biriyle birlikte oldum ve sadece birine yaptırdım. Bir daha aşık olursam yine yapmam. Yaparsa yapar.
71 YorumlaAdaletsizlik midir tartışılır, bu bir zevk işidir, ben yapabilirim, karşıdan da isterim ama bunu yaparken mide bulantısı yaşıyorsa ya da zevk almıyorsa yaptırmak anlamsızdır çünkü zevk vermek, almaktan daha güzeldir...
10 Yorumla
+1 yılKarşılık bekleyerek yapmak çıkarcılık oluykr yani seviyorsan istiyorsan yapmak lazım ben bu yüzfen yapıyorum karşımdaki de genelde karşılık veriyor
35 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle mi yapmak zorundayım
- +1 yıl
Türkçe öğren bi ara
+1 yılKarşılıklı olmasi lazim adam zevk alcak kadına da vermesi lazım oral yaptırıyosa oral da yapması lazım mutlu etmesi lazım
20 YorumlaAdaleti ben tayin ederim ancelinacım, sen bunları düşünme. Fenomenlik gereği soru sormak için sorunu sor, hesaptan çıkış yap, diğer hesabına geç.
Hadi bakayım..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılAdaletsizlik ama yapılmasını istemiyorsa da saygı duymak lazım. İstenmeden yapılan şey zorbalığa girer ilişkinin tadını kaçırır.
10 Yorumla kesinllikle öyle 👼🌺💫💭 birbirlerini tatmin etmesi gerek
21 Yorumla
+1 yılBen nedense bir kızın bana oral yapıyor olmasını, onu aşağılamak gibi hissediyorum.
Ama ona oral yapmayı severim.
Bence adil. 😂00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi oral da İğrenç olabiliyor çünkü penis vajina terli ise iğrenç olur ama erkek olarak kendi penisinin yalanmasi kız tarafından çok zevk veriyor ama kendin yalamak o kadar zevk vermez ben vajina yalamam göğüs bakarım yalarim off 🔥💦
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Kesinlikle eğer sezersem asla yapmam veya bırakırım bir insan ile bütünleşmek lazım yoksa iğrenç olur bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle ben kendi zevkimden ödün verip partnerime yoğunlaşmaya çalışıyorum mutlu olması mutlu ediyor
00 Yorumla
+1 yılEh yani adaletsizliktir. Bu arada görseldeki kadının şortu çok güzelmiş. Şehvet uyandırıyor insanda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Kadınlar öyle diyor ama o adaletsizlii en çok kadınlardan gördüm, denk geldiğim 5 kadın varsa bunların 3 ü yapmak istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil erkek her türlü zevk alıyor ona yapilmasada olur
40 Yorumla
+1 yılEvet, tek taraflı olursa bir daha ilişki yaşamam o kadınla.
00 YorumlaYalamayı da yalatmak kadar sevdiğim için çok etkilemiyor beni
00 Yorumla
+1 yılBiraz bencillik ama partnerler sorun etmiyor ise sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılTabikide adaletsizliktir iki tarafında bu duyguyu zirvede yaşaması gerekiyo
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bizimki de can değil mi vicdansız tavuklar 😉🤣
00 Yorumla
+1 yılEvet adaletsizliktir. Zevk karşılıklı olmalı bence. Karşıdaki de insan ve haz almayı o da hak ediyor
00 YorumlaEvet. Kadın erkek fark etmez. Bir taraf zevk alıyor hoşuna gidiyorsa diğer tarafında yapması lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ya ben yapıyorum ama kadın yapmiyo adaletsiz bence
00 Yorumla
+1 yılEvet oral konusunda oldukça istekli olsamda bana kesinlikle yapmayacak olan bir kadına bende yapmam asla bencilliğe gerek yok
00 Yorumla
+1 yılEvet adaletsizlik. Bazen oluyor bu durum ama hiç hoş değil. Bence yapmak da yaptırmak da çok güzel
00 Yorumla
1 yılkesinlikle adalatsizliktir arkadaslar size yapılmayan hiç bir seyi yapmayın bir süre sonra kullanılmıs hissediyorsunuz. Kimse karsı tarafa yapmayacağı seyi kendisine yapılmasını beklememeli bence
10 Yorumla
+1 yıloral yapmaya aşırı derecede bayılıyorum partnerim artık yeter diyene kadar duramam neden bilmiyorum aşırı zevk alıyorum ve sadece erkege oral yapılacak ama kadın bundan mahrum kalacak saçmalık sizde yapmayın kızlar o yapmıyorsa
00 Yorumla
+1 yılAdaletsizlik tabi ben yapıyorsam o da yapmalı
83 Yorumla- +1 yıl
Bunun için en ideali 69 olur
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır tercih meselesidir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmak istemeyen tarafın kimliğini sorgulamasını gerektirir, cinsel kimliğini
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olmalı partnerin yapmıyorsa sen de yapma
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle adaletsizlik
- +1 yıl
Katılıyorum size. bu işin en makbulü 69 bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen partnerime yapıyorum mesela, ama onun bana yapmasını istemem.
00 YorumlaKesinlikle öyledir. Oral seks karşılıklı olmalı.
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kesinlikle... Oral sanattır oral başlangıçtir ve olmazsa olmazdir
00 Yorumla
+1 yılPek sorun etmem ben, o isterse yaparım ama istemezse zorlamam bana yapması için, zevk aldığı şeyi yapmalı
00 Yorumla
+1 yılTabiki adaletsizlik karsilikli olmasi lagzim
Ben yapiyorum ama patnerim yapmiyor oral e hasret kaldim kacamakmi yapayim oral icin00 Yorumla
+1 yılEn ama en. Kimsenin kölesi değilim!!!
40 Yorumlabencede adaletsizlik tasvip etmiyorum iki tarafli olmali
00 YorumlaOral çok önemlidir yapmayı ve yapılmasından çok zevk alırım
00 Yorumla
+1 yılGenelde ben yapan tarafım. Yapması konusunda da baskı yapmam
00 YorumlaHayır saatlerce oral yapabilirim
00 Yorumla
+1 yılEvet adaletsizlik tabii ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDinde ve seksde zorlama yoktur😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yıl69 candır yapmayan da ne biliyim
00 Yorumla
+1 yılkarşılıklı olmalı. saatlerce yalamak yalanmak şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaya adaletsizce hem de
00 Yorumla
+1 yılHijyenik değilse kusura bakmasın
00 Yorumla
+1 yılHep sen yapıyorsan adaletsizlik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Neden adaletsiz olsun.
00 Yorumla
+1 yılbence öyledir. en ideali sixty nine dır
00 Yorumla
+1 yılAdaletsizliktir ta i en guzeli bacak omuza
00 Yorumla
+1 yılBana yapilmasada olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bencilliktir
30 Yorumla Evet adaletsizlik
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle adaletsizlik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Evet 69 olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Kesinlikle adaletsizliktir. Net
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Bence öyle.
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar