şu an birliktelik olduğumuz kişiye eskiden yaşadığımız cinsel şeyleri anlatmak hakkında düşünceniz ne?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)7 ayVallahi kardeşim Bence o yola girme benim canımdan çok sevdiğim ölse İntihar edip peşinden gideceğim canım Sevgilimin benden önce yaşadığı cinsel deneyimleri çok detaylı bir şekilde öğrendim sadece başlıklarını söyleyeyim kahveli küvet jiletli kırbaç ve benzeri Kendisi bu arada 35 yaşlarında ben de 22 yaşındayım benim hayatımı tanıdığım tek erkek o evleniyoruz zaten güzel bir şekilde ama yani bazen içimde ona kuzum diyesim geliyor ama işte ne yapalım
237 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@FOSİLbirÜYE Niye ki
Cevap sahibi7 ayAslında kuzum değil kaşar olması gerekiyordu KS düzeltmiş
Cevap sahibi7 ay@FOSİLbirÜYE Yok ya insanların ne yaşadığını bilmeden o kadar kötü düşünmemelisin ya Tabii ki bizim birbirimize karşı olan duygularımız birbirimiz için Yaşadığımız bir sürü olay yani bana annemden babamdan daha çok sahip çıkmış birisi benim için herkesi her şeyi karşısına almış sokakta yatmış aç kalmış birisi yani çünkü yıllardır beraberiz yani Zaten 20'lerinde olan bir kız 30'u 35 yaşlarda birisiyle olacaksa onun önceki tecrübeli olduğunu bilir yani Kabullenir ya ona bakarsan 20 yaşlarında olup daha beterini yapan kızlar bakireyim diye evleniyorlar onlar da aynı b** Biz En azından birbirimize güveniyoruz ve ben onu kabulleniyorum yani sonuçta bir insanın son kişisi olmak Bence değerli Ya da ben kendimi böyle mutlu ediyorum bu düşüncelerle
Cevap sahibi7 ay@FOSİLbirÜYE şimdi ona pedofili denecek Ama ben onu neredeyse 16 yaşından beri sevgiliyiz Ve 16 yaşından beri Yani ben hayatında hep ben vardım o yaşadığı şeyleri 25'li yaşlarında yaşadı Şimdi ben öyle desem yani saçma olur lütfen pedofil demeyin Çünkü ben ona yaşımı yalan söylemiştim
- 7 ay
Bu arada genelde böyle ağır konuşanlara katılmazdın ama sonuna kadar @FOSİLbirÜYE ye katılıyorum. Adam hem pe*ofili hem de seni kandırmış. Öyle bence bile yazmıştım ama kaldırıldı. Bun anlattıkların çok fazla yani jiletli kırbaç diyorsun. Bu son seviye sadistlik. Acıdan zevk almak. Acı dediğim tatlı acı değil bu bildiğin çin işkencesi gibi bir şey. Eğer bakire değilim dersen anında kestirip atar ben sana diyeyim.
Cevap sahibi7 ayYa şimdi ben onunla yıllarda beraber olduğum için birçok şey yaşadık Şimdi ben ondan ayrılsam hayal ettiğim yuvayı çocukları nasıl kuracağım O da var bir de seviyorum ya sıkıntı yok
- 7 ay
Sana ilgi veriyor çünkü onun yaşında bekar kimse yok artık. Hepsinin iki üç çocuğu olmuş bile. Evlenmek için sana iyi sözler söyleyip ilgi vererek seni etkilemeye çalışıyor. 30 u geçmiş ve kadın isteyen her erkek bu taktiği kullanır. Ya basit bir iki cinsellik olsa yine neyse derim de bu son seviye mazoşistlik. Folsil üye çok haklı.
- 7 ay
Senin ilk sevgilin olduğuna eminim. Daha sevgi ne onu bilmiyorsun. Sevgi, aşk bu değil. Hepimiz yaşadık ve çok ilişki yaşayan herkes bilir ki bu aşk değil kullanmak.
Cevap sahibi7 ayBen ne yapacağım şimdi o zaman yıllardır hayatımda bir tek o vardı şimdi 20 li yaşlardayım bütün okulumu hayatımı iş planımı onla kuracağımız yuvaya göre ayarladım yani evlendikten sonra mutlu olamazsak boşanırız yapacak bir şey yok Çünkü ben de çok seviyorum kendisini maddi durumu iyi işi iyi çevresi tarafından çok sevilen birisi Ben Bence bazı erkekler de böyle değişik tecrübeler yaşamıştır Bir de o geçmişte kaldı pişman olduğu şeyler de oldu değiştirmek istediği şeyler de oldu öyle yani
- 7 ay
Başka erkek mi yok sana? O istediğin yuvayı bu adamın vereceğini hiç sanmıyorum. O hayalindeki güzel ve sıcak yuvayı sana gerçek hayatta verebilecek çok erkek var. Ama bu sadis psikopat veremez. İnan bana. Ama yine de karar senin. Umarım aldatılıp çocuklarında ortada kalmazsın. Ya da haberlerde görmeyiz seni.
- 7 ay
Her erkek bir şeyler yaşar ama jiletli kırbaç vb şeyleri yüz milyonlarda bir kişi yaşar. O ağır psikopatliktir. Senin hayatında daha önüne çıkacak çok kişi var. Okulunda eli yüzü düzgün beyefendi birçok çocuk vardır onlarla hayalindeki yuvayı kurabilirsin. Ama böyle olmaz. Senden 15 yaş büyük biri ile olmaz. Hem de böyle bit psikopatla.
Cevap sahibi7 ayYok ya çocuk çok basit karakter olarak genelde ben yönetiyorum onu yani Benim anlattığım kadarıyla biliyorsunuz ama yani Hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz tecrübelerimizi deneyimlerimiz oluyor yani cahil bir insan değilim Ben iki üniversite okudum çok iyi bir işte çalışıyorum kendisiyle denk maaşlarımız var bir tane evim var onun da aynı şekilde Ya ben kendisini çok seviyorum o şekilde Yani benim kız arkadaşlarım da var daha beterlerini yapmış Ama şu anki hayatlarındaki kişileri çok seven çocuk sahibi olan o yüzden Kınamıyorum Çünkü insanlar pişman olabiliyor Onun da 25 24 yaşlarında yaptığı şeylerle yani yıllar önce
Cevap sahibi7 ayŞu an ben 23 yaşına gireceğim 1 aya
- 7 ay
Ya tamam bak senle yaşıt biri olsa yine neyse derim. Ben de hayatımda çok kötü şeyler yaptım ve pişmanım her zaman. Sonuna kadar da devam edecek bu. Ama kendimden 15 yaş küçük biri ile asla olmam. Pe*ofili olmam. Bir kızın umutlarını, hayallerini çalmam sırf kendim için. Kendimi övmüyorum çünkü doğru olan bu. Pişmanlık diye hata yapmamaya çalışıyorum. Ama o pişmanım deyip daha beter hatalar da yapıyor. Mesele bu. Seninle çok güzel geleceği olabilecek insanlar varken sırf artık birisini bulması lazım diye, her şeyi yaşamış artık temiz, saf bir kadını karısı yapmak istiyor diye sen onla evlenmek istiyorsun
- 7 ay
Ama biliyor musun umursamaz olmalıyız belki de. Her insan seçimlerinin bedelini öder. Ben yanlış seçimler yaptım ve sonuçlarını her zaman ağır ödedim. İnsanların da ağır ödeyip üzülmesini istemiyorum. Belki de o yüzden üstünde çok durdum bu konunun. Ortada kalıp kandırılan, hayalleri elinden alınan bir kadın olmanı istemedim diye galiba. Ama seçim senin sen bilirsin.
Cevap sahibi7 ayAma yani biz 7 senedir sevgiliyiz yani bana birçok şey kattı olgunlaştırdı Ben de aynı şekilde Onu değiştirdim Çünkü bilinçli bir şekilde geliştik ve ilerledik kendini düzelttiğine inanıyorum ve Çünkü 7 sene az değil ve daha çok ben tavlamaya çalışmıştım onu
- 7 ay
İznin olursa bu konu hakkında soru sormak istiyorum. Sen de zaten hesabım açık. Oradan kontrol edersin insanlar ne düşünüyor diye.
- 7 ay
Erkekler değişmez. Boşuna bit çaba içindesin. Bir erkek kendi kafasında yapmadığı sürece hiçbir kadın onu değiştiremez.
Cevap sahibi7 ayHayır tepkiniz çok normal kesinlikle sizi Kınamıyorum asla da kötü bir şekilde düşünmüyorum dediklerinizi Umarım ki sizin düşündüğünüz gibi hiç kimse böyle bir şey Yaşamaz böyle bilinçli erkeklerin olması beni çok mutlu etti Umarım karşınıza Sizi hak eden kişiler çıkar Yani mutlu bir şekilde yaşamanızı çok isterim
Cevap sahibi7 ayZaten evlenmemizi Bir sene var 24 yaşını bekliyorum sizin dediğiniz gibi Herhangi bir sorun olursa bir talihsizlik olursa kendime ve hayatıma çeki düzen veririm yani güzel tavsiyeleriniz için iyi niyetiniz için teşekkür ederim
- 7 ay
Teşekkür ederim ama benim önce iyice iyi bir insan olmam lazım. İleride hayatımı paylaşacağım biri olacaksa ona uygun olmam lazım.
Cevap sahibi7 ayUmarım ki düşündüğün gibi olur yani Senin gibi bilinçli nazik empati kurabilen bir insanın kalbinin kırılmasına asla istemem
- 7 ay
Sen yine de bence dene onu. Bakire değilim de ve bir ay falan tepkilerini incele. Değişme varsa zaten anlarsın. Ayrıca bu konuyu soru şeklinde soracağım sen de bakabilirsin.
- 7 ay
Güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım senin hayatın da çok güzel olur.
Cevap sahibi7 ayOlur tabii ki ya o yolu çoktan ben denedim Bu arada o yüzden size bir şey demedim yani Ben dedim konuştuk bütün her şeyi mesela ondan ayrılmaya çalıştım başka insanlarla görüştüğümü Yani yaşıtlarımla görüşmek istediğimi söyledim yani gururunu bayağı bir incittim yaşıtım bir çocukla da konuştum ama olmadı yani benim paramı yedi Ben de dedim herhalde Ondan başkası bana karşı bu kadar düşünceli olamaz çünkü yaşıtlarımla konuşmaya çalıştığım zaman hep daha kötü kullanılmaya yönelik görüyorum Tabii bir kişiyle konuştum O da ayrı olduğum 3 aylık dönemde yuva kurmaya yönelik bir şey göremiyorum
Cevap sahibi7 ayÇok teşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim. Ama her genç de öyle değil. Dediğim gibi yaşlı insanlar gibi artık kadına muhtaç olan erkeklerin tek kozu ilgidir. Evlendikten sonra çok kötü şeyler olursa da ben demiş olayım en azından.
Cevap sahibi7 ayTamamdır son bir yılım var daha bilinçli bir şekilde ilerlemeye çalışırım
- 7 ay
Tamam. Üzülme bak eğer ayrılsan bile senle evlenecek güzel insanlar çok sayıda var. Umarım onla daha cinsellik de yaşamadın ve bakire değilim diye dene bir kere. Böyle sadist biri ile üzülmeni istemem. O işkenceleri evlenince sana da yapar bence insanlar değişmez.
- 7 ay
@FOSİLbirÜYE kral haklısın daha fazla uğraşmayacagim. Umarım onun dediği gibi olur da üzülmez. Ama sanmıyorum. Her neyse herkesin kendi hayatı, kendi seçimleri. Bize düşmez.
Cevap sahibi7 ayBana ve zekama hakaret aldığım bir durum yaşadım biraz yani Çünkü insanların hayatlarını yaşamadan görmeden Sadece burada yazılanlarla bilemeyiz Ama dediğiniz gibi daha bilinçli davranırım Ya zaten dediğiniz şeyleri de çoktan denedim test yaptım ayrıldım başka kişilerle görüşmeye çalıştım olmadı yani kendisi zaten dediğim şeyleri sürekli yapanları değil hayatında bir defa yaşamış pişman olmuş bir durum yani Zaten bunu travma olarak anlatmıştı yani empati kurduğunuz için benim aslında kendi hayatımı korumam için böyle güzel nasihatlar verdiniz Çok teşekkür ederim yani birliktelik de yaşadığımız için de çok bağlıyım bakalım Hayat ne getirecek ama düşündüğünüz kadar bedbah bir durum yok emin olun
- 7 ay
Neyse haklısın bize düşmez. Kendi hayatın kendi seçimlerin. Umarım mutlu olursun sonuç ne olursa olsun
Cevap sahibi7 ay@FOSİLbirÜYE Kardeşim ben 2 üniversite bitirdim bayağı toplum içerisinde saygı duyulan bir mesleğe de sahibim yani insanların ilerleyişi görüşleri farklıdır Yani kendisi zaten bunu zevk alarak ya da beraber de yapalım diye anlatmadı benim İsra ısrarım doğrultusunda kötü olarak tanımladı tabii Neyse ben senin gözünde nasıl konuşursam konuşayım iflah olmam Sen de benim gözümde hiçbir şekilde Beni anlamayacaksın zaten
- 7 ay
Üzülmeme şansı yok. Hayatı kayacak. Klasik hiçbir şey görmemiş kız. Ne demişler el pipisi görmeyen kendininkini zenci pipisi sanarmış misali ilk defa bunu gördüğü için yakayı kaptırmış. Herif de olgun deneyimli bir çakal olduğu için bunu kolayca kapaklamış. Evlenip karnına bebeyi koyduktan sonra bunu eve kapatıp kendi başlayscsk yine dışarıda çapkınlık yapmaya. Bunun da arkasında kimse olmadığı için evde köle olarak sesini çıkaramadan bir ömrü mutsuzlukla çürütüp geçip gidecek. Olacak olan bu.
Cevap sahibi7 ay@FOSİLbirÜYE gerçekten Türkiye genelinde yaşanan bir durumu söylüyorsun ama şöyle faktörler var benim maddi durumum oldukça iyi ailemin maddi durumu oldukça iyi yani daha bu yaşta ailem sağ olsun iki ev var kendimi yetiştirdiğim için iyi bir işim var yani evet hayatımdaki tek kişi o oldu doğru bu ön yargılı bir durum ama benden önce yaşadığı Tek seferlik ve pişmanlık duyup travma olduğu şeyleri yadırgam olmaya çalıştım sadece Çünkü Önemli olan benimle olan durumu Yani beni aldıysa umurumda olmaz direkt ayrılırım ya da kendini yetiştiren biri olmasa benim için önemli olan zaten babalık yapacak Çocuklara iyi davranan çocukları seven birisi Çünkü Aşk geçici bir şey benim için önemli olan Gelecekte olacak çocuklarım için iyi bir gelecek Yani aptallık ya da gözü körlük yüzünden kendimi ve çocuklarımı Yani tabii daha olmadılar da kötü bir şey sürüklemem
- 7 ay
@FOSİLbirÜYE boş ver daha fazla uzatma. Herkes kendi seçimlerinden sorumludur. Mutlu da olsa üzgün de olsa bu onun seçimi olur. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Yani söylemekle değişmez bir şey. Bırak sen kendi kararı. Ne isterse onu yapsın.
- 7 ay
Aynen öyle biz görevimizi yaptık. Gerisi kendi bileceği iş. Kendi düşen ağlamaz
Gizli Üye(18-24)7 ayyok daha neler derim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayEşimi pandemide kaybettim baldızla evlendim bazen onunla beraber olurken ablasının adıyla sesleniyorum
118 Yorumla- 7 ay
Baldızla niye evlendin?
Cevap sahibi7 ayKaynana verdi
Cevap sahibi7 ayEşimden 2 baldız dan 2 çocuk var
- 7 ay
Ya tamam da neden? Başkası yok muydu?
- 7 ay
Nerelisiniz yani?
- 7 ay
La şimdi çocuklar ona anne mi diyecek teyze mi benim bile kafam karıştı sjdjfjf
Cevap sahibi7 ayKaynana tekrar damadı olmamı istedi bemi çok severler
- 7 ay
Baldız da istiyor muydu?
Cevap sahibi7 ayOna saygıda kusur etmedim beni severdi bir akrabası olarak o da kabul etti
Cevap sahibi7 ayTeyze anne yarısıdır
- 7 ay
Kral çok sıkıyorsun gibime geldi sudjd
Cevap sahibi7 ayYeminle
Cevap sahibi7 ayEşim Sinoplu ben tokat
- 7 ay
Sen kaç yaşındasın o kaç
Cevap sahibi7 ayBen 30 o 36
- 7 ay
Baldız mı daha iyi yoksa ilk eşin mi? Sjsjd
Cevap sahibi7 ayİlk eşim baldız isteksiz
- 7 ay
Neyse idare et artık.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayTamamen yanlış
10 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne