Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl(Bu kulaklarımın yıllar önce duyduğu şeydir) Baştan söylemek isterim ben değil en büyük uzmanlar bile bu yazacaklarımı söyler geçmiş yaşananlar seks özel anlar ilk gün vesaire ve deneyimler yaşanan ne varsa kesinlikle bahsedilmemelidir bu büyük problemlere yol açar
Gelelim bana ben bakire olmayan ve bir den fazla sevgili ile olmuş bir bayan ile yıllardır evliyim seni temin ederim iki damla kan görme sevdalısı bir insan değildim zaten bende çok fazla bayanla olmuştum eşim gerçekten çok iyi bir insandı beni çok sevdiğini kanıtladı resmen bende onu sevdim evlendik fakat bu çok inişli çıkışlı bir ilişki bir ilişki oldu eşim bana baştan dürüst oldu sonradan bir sürpriz ile karşılaşmak istemedi ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ne yaptı ne etti kimler ile oldu adı sanına kadar sonradan şu da vardı hayatımda söylemedim sana yapmak istemedi ama sevgili iken daha özel anlar olayına kadar girdi ve büyük hata yaptı bu çok yanlış oldu ben çok etkilendim ve hasta oldum aklım fikrim onun anlattıkları ile doldu taştı bu hastalığın ismi türkçe geçmişi kısalanmaktır Ingilizce bir ismi daha var aklıma gelmesi şimdi bende onu saf saf dinledim keşke anlatma kes deseydim bendede hata var aslında bak sana hayatımın sıkıntılı bir dönemini yazdım sakın olaki anlatma heleki özel şeylerden hiç bahsetme başın ağrır herkes ben değil veya benim kadar sevmez seni görmüyormusun iş ciddiye bindinmi öpüşmemiş kız arar erkek milleti sen seks hayatını anlatmaktan bahsediyorsun hatanın hatasıdır. ben bu konuda çok çektim zorda atlattım kafan bir şeye takılırsa yaz cevaplarım ben özele gelmiyorum yanılız saygılarımla12 Yorumla- +1 yıl
Benim yaşadığım bir şey değil, karşı tarafla konuştuğunda illaki duyuyorsun ve bu bir yerden sonra takıntı haline geliyor cidden ve daha çok irdelemek istiyorsun. Bende diğer insanlar nasıl düşünüyor diye merak ettim açıkçası. Öğrenmek istiyorsun bir yandan ama diğer yandan da sen bu kadar mısın demek geliyor. Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bu yazdığın konu aslında çok ciddi bir olay
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kişinin fantezi dünyasına kalmış bişi.
Benim tanıdığım biri var kız arkadaşını başka erkeklerle ilişkiye sokup hem izlemeyi sonra hem erkekten hem kızdan ayrıntıları ve ne hissettiklerini falan dinlemeyi çok severdi.
Başka bi arkadaşım var o da kızın eskiden yaşadığı ilişkileri dinleyip Daha iyi motive oluyor.
Bı tane de kız var erkek arkadaşı eski kız arkadaşının nasıl yaptığını falan söylemiş kız da içinden geçmiş 😂😂10 Yorumla
+1 yılBahsetmek yanlış anlatırsa soğurum
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılAllah muhafaza😅iş çıkarma😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılÖzellikle bahsetmek can sıkıcı..
Israrla sorulursa yüzeysel anlatılabilir..10 YorumlaHayır, sorulmaması gereken sorular sınıfına olup, kendisine bahsetmeyeceğim gibi şayet sorduğunda da alacağı cevap "bu seni ilgilendirmez" olacaktır.
10 Yorumlabi taraf yaşamayıp diğer taraf yaşadıysa bu durum soruna yol açıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBence bahsetmek lazım. neyse herşeyi senden ögrenmeli başkasından duyunca kıvırmıcan.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş geleceğin aynısı. Kimse kimsenin günahına girmesin, saygı göstersin tercihine. Açıkça her şey söylenmeli. En azından vicdanı varsa söyler. Yalanla yürümez hiçbir şey...
10 Yorumlaadı üstünde seks iki kişi arasında olur iki kişi arasında biter. 3. kişi kim olursa olsun bilmemeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlatmasını isterim açıkçası, ama anlattirma amacım farklı tabi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle etmem onunda bir gururu var sonuç ta kendini yetersiz falan his edebilir
10 Yorumla Dobra dobra anlatmak gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahsedecek bir geçmişim olmadığı için sorun yok
10 Yorumla
+1 yılSorarsa anlatırım
30 Yorumla
+1 yılAsla bahsetmem onunkini de sormam...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis
10 Yorumla
+1 yılHiç etmedik
10 YorumlaEtmem
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam