Evleneceğiz diye düşünüyorum çünkü 5. senemize girdik. Ama o uzakken de asla onu hayal edemiyorum. Öper durur gram heyecanlanmıyorum. Yatırıp yapsa gene zevk almazmışım gibi hissediyorum. Bana libidom düşük diye diye kendinden mi soğuttu bilmiyorum ama gram arzu yok ona dair içimde napcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ay“Sevgi alışkanlığa döndüğünde arzu solar. Onu sevmiyor değilsin, sadece artık heyecan yerine güven hissediyorsun. Bu kötü değil ama monotonluk cinselliği boğar. Bazen arzu gitmez, sadece hikâye eskir. Belki de önce ilişkiyi değil, seni yeniden canlandırmak gerek.”
02 Yorumla
Soran7 ayNasıl yapacağım ona da söylüyorum kendini suçlu hissettiğin içim kasıyorsun ondan diyor
- 7 ay
Bu konular biraz özel konular konuşmak istiyorsan yazabilirsin bana özelden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
7 ayKendinden soğutmuş bide evlenmezsiniz 5 yıl sevgililik varsa evlilik çok zor
14 Yorumla
Soran7 ayBen de bilmiyorum ama onun kadar kimseyle rahat olamam çok zor bir karar :(
- 7 ay
Hangi karar zor evlenmek mi ayrılmak mı yoksa zevk almadığın bir seks mi
Soran7 ayEvlenmek de ayrılmak da
- 7 ay
Zor karar tabi ama ben tahminimi söyliyim ayrılırsın üzülürsün biraz sonra yeni biri ve hemen evlilik
- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
7 ayPeki mesela kendini tatmin ediyorken başkasını (atıyorum ünlü birini vs) düşündüğün oluyor mu? Yoksa arzu, istek falan hiç mi yok?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayArzu istek yoksa , senin iş sıkıntı. Mutsuz olacağın bir evliliğe doğru gidiyorsun. Dikkat et...
12 Yorumla
Soran7 ayAma bu yaştan sonra kiminle evleneceğim? 27 yaşına geldim bir onunla oldurabildim.
Cevap sahibi7 ayYaşı düşünme de. Ama onlada olduramıyorsun baksana...
Gizli Üye(30-35)7 ayGörün işte erkekler karılara da güven olmaz size de güven olmaz. Ben boşuna yalnız değilim 31 yıldır. Bu bir lanet değil bu bir GiFT
03 Yorumla
Soran7 ay31 e devam et sen bu gidişle eline kalacaksın zaten bir ömür
Cevap sahibi7 ayOnu da istemiyorum. Saçma sapan bir şey.
Cevap sahibi7 aySenin gibi seks bağımlısı değilim. Ölümün peşindeyim. Gerçeklerin ensesindeyim.
Gizli Üye(30-35)7 aySadece ona karşı mi yok? Ondan bağımsız olarak yükseldiğin oluyor mu?
015 Yorumla
Soran7 ayYani yan yana geldiğim biri ile olmadı ama bir dönem flört ettiğim birine karşı yoğundu
Cevap sahibi7 ayBu aseksüel olmadığını gösterir en azından. Peki flört ettiğin kişiyle sevgilin arasında ne gibi fiziksel farklılıklar var? Daha doğrusu fiziksel farklılıklardan dolayı mı yoksa heyecan hissetmekle alakalı bir olumsuz bir durumvar sence?
Soran7 ayFlört ettiğim kişi aşırı yoğun duygularla bana gelmişti ben de aşırı heyecanlanmıştım. Cinsel konulara da fazla ilgiliydi. Fiziksel olarak da baya iyiydi. Sevgilim asla bu konuları mesajla konuşmaz utanıyorum der. Boyu ve kilosu orantılı değil. Genel anlamda çirkin biri de değil ama onda da tutku hissedemiyorum. İlgisi, arzusu hep yüzeysel kalıyor.
Cevap sahibi7 ayÜzgünüm ama anlattıklarindan yola çıkacak olursak evlendikten sonra da kendi kendini tatmin etmeye, ona da rol yapmak zorunda kalacakmışsin gibi görünüyor. Umarım en azından ön sevişmeyi falan uzun tutup bir şekilde seni moda sokar. Bir de mesajda bahsetmekten utanmak nedir? Tamam abaza olmasını beklemiyoruz ama ne bileyim garip geldi. Peki sen nasıl birisin? Genel olarak libidon yüksek mi?
Soran7 ayBenim libidom yüksek yani onun yanında sıfırım tabii de normalde yükseğimdir ondan. Öpüşüp minik sevişmeler vs oldu ama ıslanamadım bile. Dümdüz bir etki ben de anlayamıyorum bir türlü. Onun dışında kimseye güvenemem gibi hissediyorum. Ayrılınca boşluğa düşüyorum. Kusurlarımla her şeyimle o kabul edecek gibi. Kendisi de libidom düşük diyor, penisim küçük farkındayım diyor ama arzusunu da hiç belli etmiyor. Belki de bana da yükselmiyordur bilmiyorum.
Cevap sahibi7 ayCinsellik her şey değil ama çok şey. Şimdi sana önemsiz gelebilir ama belli bir rutine girdikten sonra tatmin olmadığından huzursuz olacaksın. Muhtemelen kendine yakıştırmazsin ama eşinin yapamadığını başkası yapsın isteyeceksin. Aldatmayı da kendine yediremeyeceksin ve işin ucunda sen mutsuz olacaksın.
Güvenmek konusunda kesinlikle katılıyorum sana çok değişik bir dönemdeyiz. Sanırım uzun süredir birliktesiniz o boşluk hissi o yüzden. Seninki sevgi, tutku, aşk değil de alışkanlık haline gelmiş gibi sanki. Haddim değil ama sen fiziksel olarak nasılsın? Hani erkek olsan senin fiziğinde birisine yükselir miydin sence?
Cevap sahibi7 ayAyrıca seni bütün kusurlarinla kabul etmek ne demek? Herkesin kendince kusurları var. Kim mükemmel ki? Sakın yanlış anlama böyle sevgilini kötülüyormusum gibi oldu da yok öyle bir şey. Kendini böyle küçük görme.
Soran7 aySevgilimle kıyaslayınca insanlar daha iyi göründüğümü söylüyor çünkü boylarımız yakın ve o 95 kilo civarında. Onun dışında flörtlerim de oldu dediğim gibi ama hepsinin sohbetinde cinsellik vardı ama sevgilim hiç konusunu dahi geçirmedi. Çekici olduğumu söylerler diyeyim ama olay benim bir türlü cinsel olarak bir şey hissetmemem. 5. Senemize giriyoruz ve bu his kesinlikle alışkanlık ve güvenli alanda kalma isteği. Başka birileri ile denedim ama kimse onun kadar bende takılı kalmadı ve bana bu denli güven hissettirmedi. Ben mükemmel değilim ama arzulanmayı iliklerime kadar hissetmek istiyorum. İşin garip tarafı yanyanayken öper, kendine çeker, etkilenir de ama gene de tam istediğim kıvılcımı hissedemiyorum. Ona da söyledim ama umrunda değil pek. Evlilik konumuz da uzuyor ama evlenirsek aldatmak zaten seçenek bile değil ama boşanmak istemiyorum ömürlük bir yuva kurmak istiyorum.
Cevap sahibi7 ayBu sitede senin gibi kendini güzel ifade eden birisiyle karşilasmak çok sık karşılaştigim bir durum değil. Öncelikle bunu söyleyeyim. :) Bunun dışında bahsettiğimiz arkadaşla sen karı koca olacaksın ev arkadaşı değil. Fiziksel özelliklerini de geçtim şu an ondan iyi bir dost gibi bahsediyorsun. Başka kişilerle denemissin olmamış tamam. Ama onların yanlış insanlar olması doğru insanın olmadığı anlamına gelmiyor ki. Tutku, arzu, ilgi olmadan gerçekten olmaz. Farkında olmadan ufak tefek şeylere gereğinden fazla tepki gösterip birbirinizi yipratacaksiniz işin sonunda. Sana kadın olduğunu, ne kadar çekici olduğunu senin bile kesfetmedigin notalarına dokunarak hissettirecek birileri vardır elbet.
Soran7 ayOnunla bir dost gibi ilerliyoruz çünkü. O bana arzu dolu cümleler ile değil hep destekleyici cümleler kurarak yaklaşıyor. Bunca senedir defalarca bitirip onsuz hep bu boşluğu ne doldurur ki diye düşündüm. Şu an geldiğimiz noktada onu arzulamak isterken daha da uzaklaşıyorum. Biz zaten arkadaşken sevgililiğe evrildi. Annesi de beni pek sevmezdi, beğenmezdi bu arada. Bunca sorun varken her şeye göğüs gerip evlenirsem cinsel dürtülerimden tamamen uzaklaşırım gibime geliyor üstüne. Birileri elbette vardır ama cinsel uyumu yakaladığım kişi ile bu sonsuz güveni ve rahatlığı artık yakalamam mümkün değil. Ona ben kadın gibi hissetmiyorum elveda diyemem. Bir şeyler hissetmek istiyorum , heyecan arıyorum ama onu da nasıl mümkün kılarım yani bana mı bağlı onu da henüz çözemedim :( teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ayAslında arkadaş olarak başlayıp sevgililige evrilen ilişkiler daha sağlıklı oluyor bence. Ben konfor alanından çıkman gerektiğini düşünüyorum bu güven konusunda. Bu kadar önyargılı olamamalisin. Ama kararın kesin ve net ise heyecan yaratabilecek şeyler yapabilirsin gibime geliyor. Olmazsa da kendini tatmin etme konusunda uzmanlaşman gerekecek.
Soran7 ayNe derece sağlıklı şu an bilemiyorum ama o zaman da aslında cinsel çekim hissedemiyordum. Arkadaş olmanın rahatlığı ile başladım ama sanırım ben hep arkadaş gibi gördüm. Gene de ondan başkasıyla yola devam etme düşüncesi bunca seneden sonra bıçak gibi saplanıyor içime. Bu kadar alıştığım birini hayatımdan çıkaramam. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ve sık sık da görüşemiyoruz. Her geldiğinde sanki baştan başlıyor gibi oluyoruz. Yan yana olmak için ya şehrinde işe girmeliyim ya da evlenmeliyiz. Ben seneye bir şeyler olur sanıyordum ama bu durumda baya zor olacak. Sanırım en yakın arkadaşım evlenecek diye ben de o telaşa girdim ama hazır hissetmem gerektiğini unutuyorum arada.
Cevap sahibi7 ayBirisine cinsel çekimi sonradan hissetmek mümkün değil diyemem. Başıma geldi, bizzat yaşadım biliyorum. Ama bizde fiziksel farklılıklar vardı ve karşımdaki insanın libidosu oldukça yüksekti. Senin sevgilinde bu konuda dezavantajlar varken mümkün mü? Bilemiyorum.. Yeni bir insan tanımak, hayatına almak, güvenmek zor geliyor sana. Seni çok iyi anlıyorum. :) Ama oturup ciddi ciddi düşünmen ve bir karar vermen gerekiyor. Olay sadece cinsel çekim de değil. Karşındaki kişiyi arkadaş gibi seviyorsun. Bu belli bir noktadan sonra sana yetmeyecek. Mutsuz olacaksın ve karşındaki insanı da mutsuz edeceksin. 4-5 seneyi kaybetmek var şu an. Bir de 7-8 sene sonra evlenip ayrılmak ve 12-13 seneni kaybetmek var. Üstelik bu sefer işin içine aileler belki de çocuk faktörü de girecek. Cinsel olarak tatmin olmak gerçekten öyle çok büyük bir dert değil. Sen kendini bir erkeğin edebileceği tatminden çok daha güzel şekilde tatmin edersin zaten. Ama duygusal boşluklar? Onu doldurmak mümkün değil. Sana kendini kadın hissettiren, ufaktan flörtleşen birisi girer hayatına ve aklın karışır. Eminim ki aldatacak birisi değilsindir ama kendine engel olamazsin. O kadar iradeli insanlar değiliz hoşumuza gider bu durum. Zaten yasak olmanın verdiği bir heyecan bile içimizi titretiyor.
Soran7 ayYasak ilişkiler benim içimi titretmiyor doğrusu. Onunla ayrılık dönemlerimizde de denedim ama anlaşabileceğim yeryüzündeki tek o kalmış gibi hissediyorum. Arzularım ona karşı tamamen körelmiş durumda ama ona değer de veriyorum. Belki diyorum tam cinsel birleşmede zevk alırım ama ya alamazsam ona rağmen korkusu da var. Beni arzuluyor olmasını hep isterim ama sanki onda da eksik bir şeyler var. Aldatmak istemiyorum. Ona bakarken içim titresin istiyorum ve bu hissi arkadaşımın yaşadığı ilişkide görünce aşırı imreniyorum. Başta böyle düşünmemiştim ama arkadaşım 5 ayda evlenmeye karar verince sorgulamaya başladım. Ben de sevgilim de hiç yoğun duygular yaşamıyoruz bu yüzden uzağız bu düşünceye ve yaşımız geçiyor kaçamam artık. Kafam çok karışık o yüzden ayrılma durumlarını da göze alırsam yapayalnız kalmak istemiyorum. Evlilik onunla kolay olur belki diyeceğim de ailesi de sorunlu olursa değer miydi buna diye pişman da olabilirim. Her şey cinsellik değil elbette ama onunla evlenirsem de çok daha rahat olacağım. Aşk, tutku olmayacak belki ama bunlar da her zaman evliliklerde olmuyor çünkü zamanla bitiyor. Kısa süreli tutkuların peşinden koşup onu da üzemem sonra laneti peşimi bırakmaz bence.
Cevap sahibi7 ayHer evlilikte aşk ve tutku yok evet ama bu genelde evlendikten sonra değişen insanlarda oluyor. Seninki bile bile lades olmuyor mu? Çok tatlısın onun lanetinden korkmak konusunda. Peki ya kendine bu yaptıkların? Tüm bunların farkında olup evlenince mutsuz olduğunda yaşayacağın pişmanlık? Bu düşünceler nasıl bırakacak peşini? Sen mutlu olmadan karşındaki insanı mutlu edemezsin. Ama hayat senin hayatın. Elbette sen daha iyi bilirsin.
Bazen kadınlar kırılır veya zamanla yapılan hatalardan ötürü soğurlar Buda ister istemez karşıdaki partnerine duyulan ilgiyi azaltır
04 Yorumla
Soran7 ayHatalarından dolayı ayrılmıştık ondan sonra eskisi gibi hissedemedim haklı olabilirsin
- 7 ay
Ne gibi hata
Soran7 aybaşka kızlarla konuştuğu olmuştu
- 7 ay
Cinselnmi
İlişki yaşasan hissedersin evlen değişir bence
10 Yorumlabişey yapamazsın libido düşükse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayOzaman acelel etmiceksin
00 Yorumla
7 ayYatırsn yapsın öyle dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı.
7 aybenim de ihtyqxim var da sevgilm de yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKimi hayal ediyorsun
00 YorumlaAyril madem
02 Yorumla
Soran7 ayKolaydı 5 seneyi söküp atmak
7 ayBiraz hayal et biraz video izle derim
02 Yorumla
Soran7 ayİzleyip ne yapacağım ona sıra gelince dümdüz durgun bir suyum adeta
- 7 ay
Sen izle bol bol onu hayel et hersey düzelir
Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Bunu ona söyledin mi
02 Yorumla
Soran7 aySöyledim kasıyorsun kendini evlenince hallolur ben de yüksek biri değilim zaten dedi
Sogumussun
03 Yorumla
Soran7 ayBırakamıyorum ki hiç çok üzülüyorum
7 aySıkıntılı bir durum neden pekii
00 Yorumla
7 ayBu düzelir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayBaşkasını mı düşüniyosun
00 Yorumla
7 ayKonuşalım mı bunu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBilmiyorum senin gibi hissediyorum bn de
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayNapmaliyiz sence
Ne berbat bi durum
02 Yorumla
Soran7 ayBaya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz