1 senedir çıkıyoruz ve kendisi ile olan ilişkim de bir kere bile boşalmadım numara yapıyorum üzülmesin diye. İlk başlarda aşırı arzulardim ama artık arzulamiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Numara yapmak yerine kendisiyle konuşmalısın belki... Durumu anlatıp, neler istediğini, nelerden zevk aldığını, sana nasıl yaklaşmasını istediğini, nelerden etkilenip nelerden rahatsız olduğunu belirtip, biraz daha yönlendirici olsan eminim bir şeyler düzelecektir. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Taklit yapma yerine daha fazla nasıl tahrik olacağını hangi pozisyondan hareketten haz alacağını konuşun o şekilde devam etsin, bir amaç için girdiysen hedefe ulaşmanız için ikinizinde yapacağı var biri bosalıyor diğeri bosalmiyorsa boşalan görev yapmıyor demektir. O zaman eksiğini söyle görevini yapsın. Beceremiyorsan bırakmak lazım, o ilişki birine zevk verir diğerine işkence, olmuyorsa yenisine bakacaksın
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz gerçekten akılsızca davranıyorsunuz. üzülmesin ne demek yahu. adam sizi üzüyor sizi eskort gibi kullanıyor sizin mutlu olmanızı sağlamıyor bunca becereksiliğinin üzerine numara yapıp adamı onure ediyorsunuz. o canım de kendini bir pok sanıyor
yahu onurlu olun. bir erkek kadını mutlu edemiyorsa eskort gibi köle gibi görüyor demektr. bencil demektir kendi keyfini yapıyor size kirlenmek kalıyor.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmamanızın sebebi sevgilinizi arzulamıyor olmanız mı yoksa sizi yeterince uyaramıyor olması mı? Ya da arzulamamanızın sebebi yeterince uyaramıyor olması olabilir mi? Kendiniz mastürbasyon illa ki yapıyorsunuzdur o zamanlarınız nasıl oluyor keyif alıyor musunuz orgazm olabiliyor musunuz?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık çekici gelmiyorsa yapabilecek bir şey yok yani demekki belki aslında zamanında da bana karşı hiçbir şey hissetmiyordun ki de sen sadece kendi kendini bir şey hissettiğini zannettin yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama aslında duyduğun heves duygusun hevesi sadece aşk zannettin
00 Yorumla
+1 yılBunu açık açık konuşabilirsin sevgilinle. Belki de düzeltilebilir bir şey yaşıyorsunuzdur. Artık seni heyecanlandırmak için bir şey yapmıyordur, rutine bağlamışsınızdır. Ama bu yeniden alevlenebilir.
00 Yorumla
+1 yılOna karşı duyguların bitmiş yani duygusal olarak bisey hissetmediğin için cinsel birliktelikte de bisey hissetmezsin. Bu tıpkı erkeklerin gidip bir eskortla yatması gibi sadece ihtiyaçtır duygu yoktur. Duygu yoksa zaten o ilişki olmaz. Erkekler en azından ihtiyaç deyip geçebiliyor ama kadınlarda bu durum öyle değil biz kadınlar duygu isteriz hissetmek isteriz bu yüzden asıl mesele senin ona karşı sevgin duygun aşkın heyecanın bitmiş hepsi bu. Erkekler ve kadınlar bakış açısı cinsellikte farklıdır. Biz aşk duygu sevgi isteriz onlar için cokda fark etmez işini görse yeter mantık budur onlarda yani
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl bir saçma soru daha
Ben sana söyleyeyim nedenini sevgilinin yyyaragini yemekten sıkıldin başka yyyraastk arıyorsun evleneyim yuvam olsun çocuklarım olsun dermjsjjniz hiç
Siz ve sizin gibiler yüzünden toplumun ahlaki bozuldu suç yanlız sende değil sevgilin de en az senin kadar suçlu
Sonra iyi dürüst kız erkek yok dersiniz böyle olursanız tabi size şexrefsiz insanlar gelecek
Modernlik adı altında yemedigijnizx book kalmadı insanoğlu iyice yoldan çıktı virüs bile durduramıyor o kadar durum vahim yazık kafanıza57 Yorumla
Soran+1 yılKanka milattan önce kalmış kafanla ne anlatıyorsun
Cevap sahibi+1 yılŞen onun bunun altına girince modern olduğunu mu sanıyorsun bence sizde beyin yok hayvanlar gibi sssiikisiyorsunuz bu modernlik olmuyor yanlız cahillik oluyor bugün Ali'ye caktırmak istiyorsun yarın veliye ammminuz sssikinix kimi isterse ona yöneliyorsunuz burada cahil olan ben değilim sizsiniz akıl yok sizde
- +1 yıl
Hayvanlar gibi sk! şiyorsunuz bunda haklısın jsjfjsjdjd kızgınlik döneminde erkek secmiyor
- +1 yıl
Hahahaha 😂cok haklisin kız.
Muzun tadı değişmez sadece boyutu değişir jsjsj - +1 yıl
Şunu biri silksinde rahatlasın aw
- +1 yıl
Ahaha hazırım
+1 yılTipik Türk kızı sendromu.. Zevk alamıyorsan Numara yapma, Tut çocuğu elinden ya öğret ya da açıkca konuş, yeni şeyler deneyelim de. Burada arkasından atacağına yüzüne söyle belki aranız düzelir. Git yeni şeyler al, oyuncak tarzi çeşit çeşit şeyler var. Biraz Roleplay yapın.
54 Yorumla- +1 yıl
Kiz orgazmi ilişki sırasında nasıl yaşayacağını bilmiyor karşı tarafı nasıl yönlendirsin? Sanki o an” şunu yapsa aslında anında boşalırım ama söylemiyim” diyor. Çok biliyosunuz
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Ya he he.. Sahte orgazm sesleri çıkarmayı biliyor, Arzulamayı biliyor, Sevgiliyle kırıtıyor ama Orgazmı nasıl yaşayacağını bilmiyor. Sizin işte Önden bakire Arkadan Şakire meselesine benzedi.
- +1 yıl
Sen anorgazmi diye bir bozukluk duymadın sanırım? İlkokul mezunu koca karılar böyle konuşmaz, erken boşalmaya da erkeğin bencilliği dersin sen. İstese tutar da tutmuyor dersin. Bunlar cinsel terapi konusu o yüzden seni ilgilendiren bi konu yok
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Bence sen bana ders vermeye kalkma, Googleden öğrendiklerinle gelme bana. Çoğu kadın Orgazm olmaz normal seks yoluyla, Mıy mıy mıy burada ağlayacağınıza, Elinizi, Dilinizi kullanın Orgazm sorununuz kalmaz. Siz Partnerlerinizin arkasından burada sadece atıp tutarsınız, soğuk yaparsınız. Koca karı sana benziyor yanımda bile dolaşamassın tipinle. Şimdi git kendi yorumunu aşağıda yap benim yorumuma zıplama. Beni ilgilendirip ilgilendirmeyeceği seni alakadar etmez, Maydonoz hanım.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmamanın bir ok sebebi var ama sanırım ilişkide hiç boşalmadıgını söyledin bunun sebebi kendini kilitotis boşaltmaya yani mastla uyarım kilitorisini uyarırarak boşaltmaya alışmandan kaynaklı sevgilini arzulamamanda sevginin veye ona karşı heyecan duyma andan buta molotovlaşmış ilişkiden kaynaklı buda evli gibi aynı kişiyle düzenli sık ilişkilerde karşılaşılan olagan bir durum kaynagı kimi erkek kimi kadın kiminde ortamlardan kaynaklı oluyor
00 Yorumla Sevgilin amatör olabilir fakat 1 sene diyorsun 1 senede bişiler öğrenmiş olması lazım. Ayrıca numara yapmak yerine bunu karşıya söylemelisin. Sorunu saklamak çözüm getirmez. Farklı pozisyonlar, farklı ortam, daha iyi bi hazırlık vs.. mutlaka keyif alıcaksındır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım sevgi hissetmiyorsun çünkü sevdiğin insanı her koşulda ve sevdiğin sürece arzularsın diye düşünüyorum yani herkes için böyledir bence. Aranızdaki ilişki biraz mantık ilişkisi veya cinsellik ağırlıklı bi ilişkiyse ve sevmiyorsan bence ayrıl derim. Ama sevgi varsa o sana kalmış bişey yine.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahmin edeyim, ön sevişmeniz veya oral sexiniz yok.
İçine girmeden önce bile seni boşaltmalı oral seks ile. Vajinanı yalamalı yani. Sonra sen en az 1-2 kere boşaldıktan sonra içine girmeli.
Kadın olmasam da rahatlayamadığımız zamanlarda oluyor bizde. Seni az çok anlamaya çalışıyorum haklısın.
Rahatlayamamak çok sinir bozucu.
Oral Seksi uzun tutun, en az 1-2 kere boşaltsın sen; klitorisini bulsun aynen böyle söyle.
Daha iyi geçecektir.00 YorumlaYine rezil sitenin rezil p o r n kokan sorularından biri daha. Soru nyse de günün sorusu seçilmesi mide bulandırıcı..
14 Yorumla- +1 yıl
p*rno ile alakası ne?
Soran+1 yılCahil kafa işte ne beklersin
- +1 yıl
Alakasını anlat mantıklı ise hak vereyim.
- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılCocukda iş yok sanirim ama bu islerde midesiz olmak gerekir birazda hünerli olmak önemli olan bayana hertürlü zevki yasatmak sadece erkegin boşalmasiyla olmuyor partneri hic beklemedigi bir hamleyle etkilemek mesela dilini sokacak anal vajinal karistiracak
00 Yorumla Arzulamıyorsan daha fazla ne uzatiyorsun karsindaki insana haksizlik yapiyorsun aynen bu sekilde ona söyle ortada sorun varsa cozmeye calisin yoksa ayrılm
00 YorumlaSevgilini arzulamalısın 🤭 neyse tabi o işin şakası ama zaten evlenmeden önce böyle bir şeyin olması çok günah ve Allah'ın lanetlediği bir durum ve evlenmeden önce bu durumdan sakıncalısın
00 Yorumla
+1 yılBende arzulamayı bırakmıştım bi süre sonra. İlişkinin bitişini gösteriyor bu. Sen sevgilini hala arzulasaydın en asından konuşarak bir şeyler çözebilirdiniz. Ama sende duygular bitmiş sanırım
00 YorumlaÇünkü çocuk cinsel ilişkide kendisine düşeni yapamıyor. Bu durum çoğu çiftlerde var ama numara yapmayın işte. açık açık döyle boşalmak isityorum de
10 Yorumla
+1 yıl" Sevmek " denilen o kutsal duyguyu s... ten ibaret görüyorsanız vay halinize...
20 YorumlaBütün sevgili olanlar simdi ulan yaş aralığı da tutuyor diye panik oluyorlar kesjn shshshshsh çok şükür sevgilim yok
00 YorumlaHerkes sizi eleştirmiş gerçekten bunun farkında olmanız ve hislerinizi biliyor olmanız bile toplumun yüzde 50 sinden ilerde olduğunuzu gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılBoşuna uzatma ona da kendine de yazık etmiş olursun. Sonuçta iliski acıma veya vefa duygusuyla ilerlemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl bence sevgili olmanın en önemli kuralı iyi seks hayatıdır
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin ki neye benziyor anlattığın gibi ise kuyuya kovayı salıp hep boş çekmişin ondan umudun kalmamış. :D
00 Yorumla
+1 yılNumara yaptığını anlamaması çok kötü. Bir kız boşalınca dudakları soğur. Bunu kendisine söyle desem uzun zaman geçmiş. Yolunu kendin belirle
00 Yorumla
+1 yılArzu çok önemli, ten uyumu falan. Eğer olmuyorsa zorlama
10 Yorumla
+1 yılIhtiyac dedigin sey aliskanliga donusmus gecmis olsun semsiyen
10 Yorumla
+1 yılE yol ver gitsin mutlu olmadığın bir ilişkiyi neden devam ettiriyorsun
00 Yorumla
+1 yılOnu çekici bulmadığın şey nedir?
Performans , fizik vb?00 Yorumla
+1 yılNeden böyle senin bulabilecegin bi şey. Sevgilinde ya da hislerinde değişen bi şey yoksa sorun sende
00 YorumlaAyrılmasın. Çünkü cinsellik hayatın önemli parçalarından biri. O istek yoksa ayrılma vakti gelmiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrilmak yerine bunu çozebilir
+1 yılCinsel çekimin bitmesi çok kötü ve zaman vermeyi deneyebilirsin
00 YorumlaSenin hayatın bir gün bu yarın başkası bu kız cennetlik beyler hayrat gibi kızmış 🤣
00 YorumlaNeden arzulamıyorsun neden boşalmıyorsun seni düşünmüyor mu seks esnasında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman konuşup ayrılmalısınız ve herkes kendi hayatına bakmalı
00 Yorumla Daha farklı şeyler deneyin ya da arkadaşın işin hakkını veremiyordur
00 Yorumla
+1 yılSen hatayı baştan yapmışsın. Böyle şeyler çiftler arasında iletişim sorunu varken çözülemez.
00 YorumlaPeki bir sebebi var mi arzulamamanin. Iliskiye girdiginde orgazm olmuyor ve numaradan mi yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yıldaha fazla sende işgenceye dönmeden ayrılsan iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki o ten uyumu olmamış ayri o zaman ne diyim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu bendede oldu malisef hak veriyorum sana çözdüm ben bu durumu ama ayrılarak
35 Yorumla- +1 yıl
doğrusunu yapmışsın düzelmiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap düzelmiyor cunku zevk vermıyor Şu an baskasıyla görusyorum olgun cok iyi sevgilim deyil ama cok zevk verıyor bana bulutlara ucuyrum zevkten
- +1 yıl
ne güzel yaşıyorsun bak mutlu şekilde, cinselliğe düşkün kişiler zaten bu şekilde ten uyumu yaşadığı kişilerle sürekli birlikte olmalı bence, ektradan sevgilisi olabilir hatta evli olabilir ama ten uyumu yakaladığı kişi ile bağını koparmamalı.
- +1 yıl
@siyahcorap la olm sende hiç mi insanlık yok vicdan yok resmen boynuzluyo çocuğu hak mı bu eğer başkalarıyla mutlu olacaksa kimseyi oyalayıp kandırmaya aldatmaya hakkı yok ne kjadınları ne erkeklerin yapacağı şey çocuktan ayrılmak öldümü insanlığınız sizin arkadaş ayrılsın kimle nme halt yiyosa yesin çocuğun ne suçu günahı var kendisine bunu yapan biriyle kalsın.
- +1 yıl
görüşü yapan için demiyorum bunu yapan kişi diyorum yanlış anlaşılmasın o ayrılmış zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Zevk yoksa ilişkiden keyif alamiyorsan zaten sizin ilişkiniz uzun sürmez. Bu yüzden bitirmen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAy yorumları okumaya geldim maşallah herkes seks profesörü :) kız duygusal yaklaşmış yani ne yapsın?
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet çocuğum tecrübem var ama sana spolier vermem yavrum yok olmaz ıh
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendin yapınca boşalıyormusun veya daha önce başkası bunu başardımı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç kimse yapamadı ben yapınca oluyor
Cevap sahibi+1 yılsevgilinin beceriksiz olduğunu düşünüyor olabilrsin ama kadının ilişkid eboşalmaya alışması zor bir süreçtir ve ondan çok sana pay düşer. atıp tutanlara bakma sen. o yaparken elini kullanarak başla. üstüne çık mesela kontrolü sen al. hoşuna giden şeyleri açıkca belli et.
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman bitir. Bunlar doğal. Bir insanı omur boyu sevemezsin/ arzulayamazsin.
10 Yorumla
+1 yılNormal her şeyi yaşadıysanız artık arzulaman bitmiştir yenisini bul. an gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen orgazm olmadığın için artık arzulamıyorsun. Bu gidermenin bir yolu var oda sevgilini zevk alacağın şekilde yönlendirmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrilik dusunmuyosan sevisirken baska erk3kleri hayal et o zaman tahrik olacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilişkini bitir arzu istek libidonu artıran erkekle sevgili ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılValla onla durdugun kabahat ya da simdiyedek başkasıyla olmadığın
00 Yorumla
+1 yılAbazaysa direk olaya giriyordur.. yönlendir ön sevişmeyi uzatın arzularsın tekrar
21 Yorumla
+1 yılayrılıp arkadan 3 tane f*ck body bulup grup yaplalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılne olduda bu hallere düştün peki. yetmiyormu yoksa başka bişeymi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış kişiylesin demekki benimle denk gelseydin en az 2 defa orgazm olmadan yanımdan ayrılamazdın
00 Yorumla
+1 yılee biz ne yapabiliriz : D?
42 Yorumla- +1 yıl
hadi bunları bi araya getirip sorunlarını çözelim. hatta bi odaya kapatıp çiftleşmelerini sağlayalım :D asdfjao
- +1 yıl
alamapmapwmwğama
+1 yıltrol bır soru :) abazalar dolusmus
10 YorumlaTen uyumu yoktur demek ki
10 Yorumla
+1 yılAyrılınız. Çekim yoksa, tutku yoksa boşuna.
10 Yorumla
+1 yıloyucu değişikliğine git
00 YorumlaPartnerin baya acemi o zaman işi bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılkeske basta öyle alıstırmasan söleseydın
00 YorumlaSeni tatmin etmiyorsa ayrıl ne bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılDegistir artik... olmaz ondan...
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz