Cinsel Yaşam Bir erkeğin bir kadından cinsel anlamda tiksindiğini nasıl öğrenebiliriz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nasil Bir erkeğin bir kadından cinsel anlamda tiksindiğini nasıl öğrenebiliriz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. “Bir erkek kadından tiksiniyorsa, bedeni onu ele verir; dokunmaktan kaçar, göz teması kurmaz, isteksizleşir. Fiziksel uzaklık bahaneye dönüşür, ilgisizlik soğukluğa.” 0 0 Yorumla
44mlty44 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Belli etmeyebilir. Mesela oral ıcın yaklasıp sonra vazgectıyse tiksinmiş olabilir 0 2 Yorumla Soran 7 ay Hic yaklasmadi Yorumla 44mlty44 7 ay Belki genel olarak sevmıyordur yalamayı ya da koku almıştır kokma ihtimali var mı? Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Oral yapmıyo kesin benden tiksiniyo diye düşünenlerden misin? 0 3 Yorumla Soran 7 ay Eh yani Yorumla Shaldoncooper 7 ay Bazıları vardır oraldan genel olarak tiskinir. Yapmaz yaptırmaz Yorumla Shaldoncooper 7 ay İşedğin bardaktan su içmezsin öyle bakıyolar Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanına gelmez senden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışır seninle fazla muhatap olmaz 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tiksiniyorsa o ikisi arasında cinsel hiçbir şey olmaz zaten 0 0 Yorumla
Zanzan112 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 7 ay İstememesi , yani yanaşmaması genelde aynı kadınla sık sık yapınca öyle olur ne zamandır yapıyorsunuz 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne bileyim pis biri değilse tiskinmem 0 3 Yorumla Soran 7 ay Her gün dus aliyorum Yorumla AŞKLA1ADAM 7 ay O zaman sorun yok Yorumla AŞKLA1ADAM 7 ay Zevkle sevişirim Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cok zor bence bu durum 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Öpmek bile istemiyorsa 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaklaştıkça senden kaçar. 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Tiksinmez arzulamaz 0 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. Yüzünden belli olur 0 0 Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. yakınlaşmak istemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Vajinası kokuyorsa 0 24 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Size oral yapmıyor mu? Yorumla Soran 7 ay Hayir yapmiyor ama kokmuyor sprey kullaniyorum Yorumla Cevap sahibi 7 ay Siz yapıyor musınuz ona Yorumla Soran 7 ay Yapiyorum Yorumla Soran 7 ay Tiksiniyorum ama yapiyorum Yorumla Cevap sahibi 7 ay Niye tiksinti var Yorumla Soran 7 ay Tat koku hoşuma gitmiyor Yorumla Cevap sahibi 7 ay seks ilişkinizde tatmin oluyor musun Yorumla Soran 7 ay Oluyorum Yorumla Cevap sahibi 7 ay İnleme, çığlık atma var mı Yorumla Soran 7 ay Var Yorumla Cevap sahibi 7 ay Hangisi var Yorumla Soran 7 ay Ikiside var Yorumla Soran 7 ay Ama o hem donuk hem de sert davraniyor Yorumla Cevap sahibi 7 ay Hangi pozisyonlarda yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 7 ay Çok yazık, kadın ruhundan anlaması lazım Yorumla Soran 7 ay Ben sert seviyorum onda sorun yokta bakışları cok donuk Yorumla Cevap sahibi 7 ay Hangi pozisyonlar? Yorumla Cevap sahibi 7 ay ? Yorumla Cevap sahibi 7 ay Kaç yaşındasın? Yorumla Soran 7 ay 20 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Önceki soruma cevap yazmadın? Yorumla Cevap sahibi 7 ay Canın sağolsun Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sanırım utandın? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay oral yapmıyorsa 0 6 Yorumla Soran 7 ay Hic yapmadi teklifte etmedim Yorumla Cevap sahibi 7 ay kokuyodur muhremelen Yorumla Soran 7 ay Yok kokmuyor kontrol ediyorum Yorumla Cevap sahibi 7 ay ona kötü geliyodur kokusu Yorumla Soran 7 ay Sprey kullaniyorum cocugum kokmuyor yani hic bir sekilde Yorumla Cevap sahibi 7 ay ok Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıl tüy var mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
“Bir erkek kadından tiksiniyorsa, bedeni onu ele verir; dokunmaktan kaçar, göz teması kurmaz, isteksizleşir. Fiziksel uzaklık bahaneye dönüşür, ilgisizlik soğukluğa.”
Belli etmeyebilir. Mesela oral ıcın yaklasıp sonra vazgectıyse tiksinmiş olabilir
Hic yaklasmadi
Belki genel olarak sevmıyordur yalamayı ya da koku almıştır kokma ihtimali var mı?
Oral yapmıyo kesin benden tiksiniyo diye düşünenlerden misin?
Eh yani
Bazıları vardır oraldan genel olarak tiskinir. Yapmaz yaptırmaz
İşedğin bardaktan su içmezsin öyle bakıyolar
Yanına gelmez senden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışır seninle fazla muhatap olmaz
Tiksiniyorsa o ikisi arasında cinsel hiçbir şey olmaz zaten
Tiksiniyorum. Genel anlamda. Lütfen uzak durun benden kadınlar.
İstememesi , yani yanaşmaması genelde aynı kadınla sık sık yapınca öyle olur ne zamandır yapıyorsunuz
Ne bileyim pis biri değilse tiskinmem
Her gün dus aliyorum
O zaman sorun yok
Zevkle sevişirim
Cok zor bence bu durum
Öpmek bile istemiyorsa
yalamanı istiyorum de hyr derse🤷♂️
yaklaştıkça senden kaçar.
Tiksinmez arzulamaz
Yüzünden belli olur
yakınlaşmak istemez
davranışlardan