Bir erkeğin bir kadından tahrik olduğunu nasıl anlarsın?
Hangi beden dili erkegi ele verir?
Hangi beden dili erkegi ele verir?
gözü sürekli üstünde olur, konusmana fikir beyan eder sürekli ama akıllı erkek ise. diğeri ise lavbali tavırlar sergiler. ama akıllı ve kurnaz olan , izler bakıslarını ustune bırakır o ağırlıkla yasatır seni :) beden dili gelip geçer. kalıcı olan o ise, herkes etrafa bakarken o bir saniyede seni izledgını farketmendir..
Yani sürekli gözü üstümde bi de bazen yakınıma geliyor ama ben görmüyorum sonra kafamı çeviriyorum tebessümle beni seyrettiğini farkettim
bu aşamalardan sonra en kritik soru şu, seni ve geleceği üstlenebilcek bir kişilikmi.. kadın , gölgesınde huzur bulucağı Adamı ister..
Gözleri koyulaşıyor kararıyor resmen. Dalgın gibi bakıyo. Bermuda şeytan üçgeni misali sen konuşurken gözü bir dudağına bir gözüne bir göğüslere kayıyor. En ufak temasta veya yaklaşmada nefes alışverişi hızlanıyor duyulacak şekilde. Birden ortama girince boydan süzüyor. Uzaktan izlediğini yakalarsın. Sen bakınca görme diye farklı tarafa bakar izlemiyormuş gibi.
Başka
Birden yakınında gördüğünde dudaklarını ısırır veya yalar 😂
Başka peki en önemli şeyi hala demedin
@Gzz00 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
@Gzz00 hemde fena varya sanki yazarken anı yaşıyorlar
Ne alaka hayal gücü a*k? 😂 Kimin ne yaşadığı hakkında nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz
Cevap
23Cevap
Gözlerini onun gözlerinden hiç ayırmadan bak, taaaa derinlerine, çekinme, utanma tepkisine bak anlarsın. 😎
Art niyetli adam her zaman pis pis sırıtır. Normal de çoğu şaşkın bakışlar atabilir. Veya utanır gözlerini felan kaçırır. Çok aşık birisiyle baya utanır tutarsız ve abartılı tepkiler verebilir heycandan
Göz bebekleri büyür, gözler açılır, aniden enerji gelir
Evet bunların hepsi oluyor ama göz bebeklerini göremiyorum çünkü çok koyuyor gözleri 😄 ama hoslanti mi arzulamak mi onu çözemedim
Dudağına bakmasi olabilir 😂 siz de nasıl oluyor durum
Ben de sana içeriden bi bilgi vereyim eğer bir kadın seni arzuluyorsa ona bi bahaneyle omzuna koluna eline falan dokun. Dona kalıp derin bi nefes alıyorsa o kadın erimiştir 😄😄
Nasıl nasıl 😂
önü çadır kurar... penisi ayaklanır ve dimdik olur...
Bedeninin orta ön kısmındaki dilinin belirginleşmesinden anlayabilirsin.
bunu hissedersin
yani bir tarifi yok gizli üzgünüm
Bence Kelimeler anlamsizlasiyorsa tahrik olmuş demektir
Utanması kızarması..
On tarafının kabarması..
Bunu doğru şekilde tarif edebilen kişi erkek değildir :D
Ereksiyon olduysa tahrik olmuştur ve erekte olan organını belli etmemek adına şekilden şekile giriyorsa o zaman anlarsın.
Enbasiti ön tarafı kalkar 😊 kabarma olur 😊
Ona bakamayız ama
Bakısları terlemesi fakan🤩
Alt tarafa bak hemen belli eder zaten 😅
Cok basit hemen belli olur
Dudaklarını yalayarak konuşur)))
Heyecanlı görünür hareketleri değişir
Elleri dudakları falan titremesi?
Sanmam öyle oluyorsa çok yükselmiştir herhalde tutup şey yapar hemen fjjds
Ya da hoşlanıyordur
Nefes alış verişleri hızlanır
gözlerden başka hiç bir şey doğruları söyleyemez
Bakışı
Mesela gülümseyerek senin vücuda bakması gibi mi?
Bi değişik bakış var ama ne bakışı çözemedim işte
İşte hoşlanma bakışı mi yoksa sapık bakışımı anlamadım ama çok farklı bakıyor
Erkeğe göre değişir
Penisini gizlemeye çalışması
Bazen durduk yere uzaklaşıp arkasını falan dönüyor ama ben zaten bakmam ki orasına
Pipi
Kalkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?