Cinsel Yaşam Cinsel birleşme sonrası oral seks; ayakta alkışlanacak bir final midir yoksa iğrenç bir detay mı? m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Merhaba! Evet çoğu kişi cinsel ilişkiden hemen sonra oral yapmak ister peki sizce bu güzel bir final midir? yoksa size iğrenç mi gelir? Cinsel birleşme sonrası oral seks; ayakta alkışlanacak bir final midir yoksa iğrenç bir detay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
thebreeze Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Oyuncakla oynar gibi saatlerce devam edebilirim. Bitmeyen 0 kalori bir dondurma gibi. Erkekte haz arttıkça sanki o hazzın tadını hissediyorsun. O sertlik sıcaklık ve kaygan his tarif edilemezz ki partnerin teni güzelse inanılmaz bir keyif süreci... 1 5 Yorumla m ölümmeleği00 7 ay Yazarken yaşadın 😂😂 sakin ol Yorumla thebreeze 7 ay Anılar depreşmiş olabilir sakinim :) Yorumla m ölümmeleği00 7 ay Birazdan mesaj kutunda kim bilir kaç bin kişi olacak umarım kapalıdır yoksa büyük geçmiş olsun Yorumla thebreeze 7 ay Bilmiyorum kontrol etmedim ilgilenmiyorum :) Yorumla m ölümmeleği00 7 ay Yerinde olsam bu yorumdan sonra kaptırdım çünkğ ne ladar Abaza varsa toplanacak Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. İğrenç olan taraf ne anlamadım, iğrenç bulan aseksüeldir onlar da seks yapmıyor zaten😃 5 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadının ıslanıp boşalmaya yakın vajinaya sert giriş çıkışlar yapıp ordan çıkarıp ağzına boşalmaktır final 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Bence pek değil yaa olmasa olur olsa olabilir kişiden kişiye göre değişir gibi 6 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İki çiftin kararı ile güzel olur. Biri istemezse çok ısrar iyi degil 2 0 Yorumla
omrfrkkuckkk3542 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Bence oral seks birleşme sonrasında değil, öncesinde yapılmalı. 1 0 Yorumla
amanbesende Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay ben bir adım daha ileri gidiyorum ama buraya yazmam aptallık olur 3 14 Yorumla minikpipi 7 ay Ne yapiyorsun mesela Yorumla amanbesende 7 ay @minikpipi bak yukarıda ne yazmışım? Yorumla amanbesende 7 ay @minikpipi olmaz gerek yok Yorumla amanbesende 7 ay @Yaniyorum3131 kendi firkiniz yok mu yoruma yorum yapıyorsunuz? Yorumla amanbesende 7 ay @Askadami0707 kendi firkiniz yok mu yoruma yorum yapıyorsunuz? Yorumla Yaniyorum3131 7 ay La bırakın bu bulunmaz hint kumaşını kendini bir şeyim sanıyor, yarmagül nolcak 😂 Yorumla amanbesende 7 ay @Yaniyorum3131 laflarınıza dikkat eder misiniz? ben mi tedbir alayım? Yorumla director85 7 ay finalde spermle yapabileceği çok daha güzel şeyler olmalı kesinlikle Yorumla amanbesende 7 ay @director85 kesinlikle :D Yorumla amanbesende 7 ay @Yaniyorum3131 eh artık katlanacaksınız Yorumla director85 7 ay o zaman sevgilin çok şanslıymış. Umarım o da sperm fetişidir :) Yorumla amanbesende 7 ay @director85 ... yorum yok Yorumla director85 7 ay no comment :) ok Yorumla doktorayasin 7 ay Bende merak ettim 😂 Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Ben Sevmiyorum. Yapmaktan cok keyif alırım 2 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Niye iğreneyim seksin hakkını vermek lazım 2 0 Yorumla
Napcakbukız Takip Et Xper 3 Yaş: 25 7 ay Bence seç öncesi yapılır sonrası yapılmaz bee 6 2 Yorumla Cemdendeniz 7 ay Uzun mu olmalı kısa mı sence Yorumla amanbesende 7 ay @Cemdendeniz yoruma yorum neden*kendi yorumunuzu ekleyin Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. İğrenç değil 2 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence güzel amasyada 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. bence evet 1 0 Yorumla