Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
5
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oral seks başta yapılmaz. Yani biriyle sevişeceğin zaman oral seksle başlamazsın. Oral sonraki aşamadır. Cinsel ilişki yaşamamışken oral yapılmasını mantıklı bulmuyorum.
Ne alaka illa ilişkiye girdikten sonra mı oral yapılmalı? Benim her izlediğim videoda amatör dahi olsa önde ön sevişme daha sonra oral oluyor arkasından birleşme
p*rno gerçek hayatı yansıtmaz. Oral birleşme için birbirine alışmak tenini bilmek sevmek gerekli bence. oral bi seviyedir. Birinin en özel yerini ağzına almadan önce koluna dokunman lazım gibi. Ya da öpüşmen lazım gibi. Her sekstede oral yapılmaz. Bşeyler yaşamak için oral yapılmaz. Seni yatakta prensesler gibi hissettirmeyen bir erkeğe oral neden yapacaksın ki nerde haketti tam olarak? Seks birse oral kesinlikle bir üst seviyedir. Oralle başlanır muhabbeti çok boş bi laf.
Benim demek istediğim bir kompozisyon için değil bu arada. İki insanın cinsellik sevilerinden bahsettim. Zamanla olacak olan yakınlaşmadan. Yani vajinana almadığın erkeğe oral yapmazsın. İkinci yakınlık belirtisidir oral
bakire bir kadının oral yapması çok saçma geliyor bana o yüzden de. Düşünsene daha bebek gibi mikilmemiş afedersin ama seks gurularının yaptığı işi yapıyor gibi. Ne demek istediğimi anladın mı
Keşke göstermiş olduğu muameleyi sana anlatabilme fırsatım olsaydı, detaya girildiği vakit aşırı cinsellik olarak kaldırılıyor. Zamanında moderatörlük yaptığımdan biliyorum. Soruyu beğenirsen dönüş yapabilirim. Teşekkür ediyorum ayrıca fikirlerini söylediğin için
Ben mesela ilişkimde oral yapmadım başta hiç. Seks belli bir seviyeye geldi alışma sevme saygı güven oturdu. O yaptı ilk sonra ben yapmaya başladım. Bu başta yapılmaz
Kızlar Ne Diyor
Oral seks başta yapılmaz. Yani biriyle sevişeceğin zaman oral seksle başlamazsın. Oral sonraki aşamadır. Cinsel ilişki yaşamamışken oral yapılmasını mantıklı bulmuyorum.
Evlilik öncesi diyorum zaten
Evlilikle bi alakası yok cevabın. Cinsel ilişki yaşanmadan oral mantıksız diyorum. Cinsel ilişkiyi evlendikten sonra yaşayacaksan oralde sonra olmalı
Ne alaka illa ilişkiye girdikten sonra mı oral yapılmalı?
Benim her izlediğim videoda amatör dahi olsa önde ön sevişme daha sonra oral oluyor arkasından birleşme
p*rno gerçek hayatı yansıtmaz. Oral birleşme için birbirine alışmak tenini bilmek sevmek gerekli bence. oral bi seviyedir. Birinin en özel yerini ağzına almadan önce koluna dokunman lazım gibi. Ya da öpüşmen lazım gibi. Her sekstede oral yapılmaz. Bşeyler yaşamak için oral yapılmaz. Seni yatakta prensesler gibi hissettirmeyen bir erkeğe oral neden yapacaksın ki nerde haketti tam olarak? Seks birse oral kesinlikle bir üst seviyedir. Oralle başlanır muhabbeti çok boş bi laf.
Senin kendi tercih ve görüşün.
Teşekkür ediyorum ama evlilik öncesi ilişkiye girmek istemiyorum.
Benim demek istediğim bir kompozisyon için değil bu arada. İki insanın cinsellik sevilerinden bahsettim. Zamanla olacak olan yakınlaşmadan. Yani vajinana almadığın erkeğe oral yapmazsın. İkinci yakınlık belirtisidir oral
Farklı düşünceye sahipsin daha önce böyle bir tarz yorum görmedim o yüzden şaşırdım, yanlış anlama
bakire bir kadının oral yapması çok saçma geliyor bana o yüzden de. Düşünsene daha bebek gibi mikilmemiş afedersin ama seks gurularının yaptığı işi yapıyor gibi. Ne demek istediğimi anladın mı
Keşke göstermiş olduğu muameleyi sana anlatabilme fırsatım olsaydı, detaya girildiği vakit aşırı cinsellik olarak kaldırılıyor. Zamanında moderatörlük yaptığımdan biliyorum. Soruyu beğenirsen dönüş yapabilirim.
Teşekkür ediyorum ayrıca fikirlerini söylediğin için
Ben mesela ilişkimde oral yapmadım başta hiç. Seks belli bir seviyeye geldi alışma sevme saygı güven oturdu. O yaptı ilk sonra ben yapmaya başladım. Bu başta yapılmaz
Beğendim
Attım, teşekkür ederim tekrar kibarlığın için
Yok gelmedi
Neden iğrenç olsun ki
Ne alaka o zaman sekste alakasız olsun
Bence her zaman iğrenç
Çok şevkli