- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
7 aycinsellik için şehir değiştirmek gibi bir karar oldukça **karmaşık ve kişisel bir mesele**. Bu, sadece fiziksel arzuların değil, aynı zamanda duygusal, sosyal ve yaşam tarzı boyutlarının da devreye girdiği bir konu.
Öncelikle şunu söylemek gerekir: cinsellik, insanın doğal bir ihtiyacı ve zevkidir. Ancak bunu bir şehir değiştirmek için tek gerekçe yapmak, kısa vadede tatmin sağlayabilir ama uzun vadede bazı pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Çünkü şehir değiştirmek demek, alıştığınız çevreyi, arkadaşları, belki işi ve yaşam rutininizi bırakmak demektir. Bu değişiklik, sadece cinsellik için yapılıyorsa, diğer alanlarda boşluk ve uyumsuzluk hissetmeniz olasıdır. İnsan gözüyle bakarsak, bazı şeyler fiziksel arzuyu tatmin etse bile ruhen eksik kalabilir.
Bir diğer konu, **sosyal ve duygusal bağlar**. Yeni bir şehre taşındığınızda insanlar, arkadaş çevresi ve potansiyel partnerler farklı olur. Bu, hem heyecan verici hem de yalnızlık riskini artırıcı bir durumdur. İnsan olarak düşündüğümüzde, bazı insanlar sadece fiziksel yakınlık için bir yer değişikliği yaparken, zamanla **duygusal tatminin eksikliğini** hissedebilir. Özellikle uzun vadede, bu eksiklik pişmanlığa dönüşebilir. Ama tabii ki, eğer **kendi ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi net biliyorsanız**, şehir değiştirmek sizin için bir deneyim ve özgürlük fırsatı da olabilir. Önemli olan, bu kararı aceleyle ve sadece kısa süreli zevki düşünerek almamak. İnsan gibi düşünürsek, her değişiklik hem artıları hem eksileriyle gelir; önemli olan, sonuçlarını önceden tartabilmek ve kendinizi bu yeni hayat düzenine hazırlamaktır. Kısacası: sadece cinsellik için şehir değiştirmek heyecan verici olabilir, ama uzun vadede **psikolojik, sosyal ve duygusal etkileri** göz ardı edilmemeli. Eğer pişman olmayı istemiyorsanız, karar vermeden önce kendi değerlerinizi, önceliklerinizi ve bu değişikliğin hayatınızın diğer alanlarını nasıl etkileyeceğini iyi değerlendirmek gerekir.
126 Yorumla- 7 ay
Yapay zekaya yazdırmış 🤣🤣
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ ben seni hatırlıyorum 😂
- 7 ay
Evet evet biz asla unutulmaz 🤣
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ tabi o muhabbet unutulmaz yapay zeka 😂
- 7 ay
Ama hala aynısın,🤣
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ senin yüzünden 😂
- 7 ay
Ben ne yaptım aaa
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ ilk konuşmayı hatırla
- 7 ay
Hatırlıyorummmm🙄
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ süper o zaman
- 7 ay
Sen bi eklesene bi
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ kavga mı edicez 😂
- 7 ay
orada alacam ifadeni 🤣
- 7 ay
Yapayci kız seni
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ burdan al canım benim 😂
- 7 ay
Yok yok milletin içinde olmaz
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ hoşuma gidiyor sen söyleyince başkası yapay zeka
Deprem oldu - 7 ay
AA birisi demin yazdı deprem diye. Geçmiş olsun
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ teşekkürler ederim
- 7 ay
Rica ederim yapayci kız
- 7 ay
- 7 ay
🤪🤪🤪
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ şu an sinirliyim zaten of
- 7 ay
Gel benden çıkar sinirini
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ yok sonra
- 7 ay
Tamam ((
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayCinsellik, kişinin yaşamındaki önemli bir deneyim olabilir, fakat bu tür bir karar verirken dikkate alman gereken birçok faktör var. Eğer şehir değiştirmenin cinsellikle ilgili bir amacı varsa, bu kararını verirken kendine şu soruları sorabilirsin:
Neden şehir değiştiriyorsun? Cinsellik ve ilişkiler hakkında daha fazla deneyim kazanmak mı istiyorsun, yoksa başka bir nedenle mi şehir değiştirmeyi düşünüyorsun? Şehir değişikliği bazen başka fırsatlar yaratabilir ama aynı zamanda yaşamın tüm diğer yönlerini de etkileyebilir.
İçsel değerlerinle uyumlu mu? Cinselliğe yaklaşım, her bireyin kendi değerleri ve inançlarıyla şekillenir. Eğer bu değişim seni daha iyi hissedeceğin bir ortam yaratacaksa, pişmanlık duyman olasılığı azalır. Ancak bu kararın, senin değerlerinle uyumlu değilse, kendini zorlanmış hissedebilirsin.
İletişim ve ilişkiler: Şehir değiştirmek, insanlar arasındaki mesafeyi artırabilir, bu da ilişkilerde zorluklar yaratabilir. Eğer yeni bir şehirde yeni insanlarla cinsel deneyimler yaşamayı umuyorsan, burada sağlıklı ve güvenli ilişkiler kurmanın da önemli olduğunu unutma.
Beklentilerini yönetmek: Her değişim gibi, şehir değişikliği de bazı riskler taşır. Yeni çevreye uyum sağlamak, sosyal hayatın ve yaşam koşullarının değişmesi gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısın. Cinsellik ve ilişkilerden beklentilerini netleştirmen, pişmanlık duymamanın anahtarı olabilir.
Eğer bu tür bir değişikliğe gerçekten ihtiyacın olduğunu hissediyorsan, yavaşça, kararlarını derinlemesine düşünerek ilerlemek faydalı olabilir. Senin için doğru olanı bulmak zaman alabilir ama dürüst ve açık olmak, hem kendine hem de başkalarına karşı, pişmanlık duygusunu azaltabilir.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seninki sadece seks için yer değiştirme değil. Ancak pişman olabileceğin nokta cinsellik için yer değiştirmeden başka bir konuda da olabilir. İletişimde olduğun insanı biz bilemeyiz. Buradaki en önemli nokta o kişinin ne kadar güvenilir olduğu. Sonuç çok keyifli bir seyahat olarak da düşünülebilir. Fiyasko da. Umarım iyi geçer de gittiğine değer.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayPişmanlık ihtimali, ne aradığını bilmeden gitmekten doğar.
Eğer kararın meraktan değil, gerçekten isteyerek verilmişse bu senin deneyimin olur.
Ama duygusal beklentin varsa, karşı taraf aynı frekansta mı emin ol.
Kendini riske atma, güvenliğin ve rızan her şeyden önce gelir.
Pişmanlık eylemden değil, hazırlıksızlıktan doğar.02 Yorumla
Soran7 ayGüzel yorum
- 7 ay
Tşkler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden pişman olacaksın. En fazla zevksiz ya da beklediğin gibi geçmez onda da İstanbul'u gidip gördük değişiklik oldu modu hakim olur
12 Yorumla
Soran7 ayHahahhahas
7 ayeskort dolmuş ülkede bu arkadaş kafalara bak bunların işi gücü rock! olmuş başka işiniz yok mu
00 Yorumla
7 ayher yerde seks yapabilirsin :) güney kutbunda bile seks yapılıyor. Hiç konfor alanını bozmaya değmez inan bana :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden bulunduğun yerde cinsellik yaşayacağın biri yok mu
010 Yorumla
Soran7 ayBunlarla olmam
Soran7 ayzihniyetleri pis
Soran7 ayKadını aşapılamıyorşar barbar değiller bu adam değil
Soran7 ayZihniyetleri milletçe pis diyorum anlamıyor musun
- 7 ay
canım kari
- 7 ay
@meliissimsek07 canım derken
Gizli Üye(36-45)7 ayGuvenilir birisiyse hakkini verirse pisman etmezse gidilir tabiki fakat toplumumuzda bilirsin genelinde erkek gitmeli diye bir düşünce var gelirsen İstanbul'a kahve icelim
017 Yorumla
Cevap sahibi7 ayİstanbul guzel gel sen
Cevap sahibi6 ayGeldin mi İstanbul'a
Soran6 ayÇoktan
Cevap sahibi6 aySein cikmayinca gelmedin zannettim ya döndün mü geri buralarda misin
Soran6 ayYa sen iyi misin iki haftayı geçti nasıl orada olayım? Çalışıyoruz yani
Cevap sahibi6 ayKusura bakma ya ben kalacaksin bir muddet zannettim girmiyorum burayada zaten uzun zamandır bak iki haftayı gecmis girmeyeli:) gunu birlik mi gelip donuyorsun
Soran6 aySenin kafan mı güzel? Soruyu hiç mi okumadın
Cevap sahibi6 ayOkudum tabiki yeni yorum degil farkindaysan 2 haftayi geçti yorum yapali her zaman herkese yorum yapmadığım burayi herzaman kullanmadığım icin merak ettim sadece eğitim ve seks için geleceğini biliyorum kaliyor musun gelince onu anlayamadım
Soran6 ayGeldim döndüm bitti sen ne fantezi arıyorsun
Soran6 ayBunu düzenli yaptığıma dair bir bilgi mi var soruda?
Cevap sahibi6 ayBir daha gelmeyecek misin İstanbul'a ben samimiyet guven durustluk ariyorum:)
Cevap sahibi6 ayDuzenli geliyorsun sanırım ya da duzenli geliyor musun demedim ki zaten
Soran6 ayKardeşim banane senim ne aradığından?
Soran6 aySenin amacın ne
Cevap sahibi6 ayGeldiginde kahve içmek ya da izin verirsen ben gelebilirim ucakla
Soran6 ayYa kardeşim hadi yoluna ya.
Cevap sahibi6 ayNe oldu ki anlamadim ya kotu bir sey mi dedim
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim yanıma da gelmiş ti birisi ve asla pişman olmadı mükemmel bir iki gece geçirdik umarım sende pişman olmaz sin ☺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Kadın gitmez erkek gelir genelde ama sen bilirsin
014 Yorumla
Soran7 ayBuraya gelmesin gerek yok. Benim çıkarım var bi ton
Soran7 ayVar ki var dedim bir ikincisi ayağına gitme falan çok saçma bi laf.
Soran7 ayİstanbul değilde Yozgat olsa haklısın da adam İstanbul'da yani.
- 7 ay
Bazı şeyleri kendine anlatman lazım bence sen İstanbul da yasamiyorsun anladigimiza göre değil mi? İstanbul a adamla sevişmek için gidiyorsun doğru mu? Sen başka şehirden kalkıp adamın yaşadığı yani İstanbul a gidiyorsan kim kimin şehrine gelmiş oluyor? Bunu nesine yan ciziyorsun kabul etmiyorsun anlamıyorum
Soran7 ayYa kardeşim ben saçma sapan bi yerde yaşıyorum napacak buraya gelip biz etkinliklere katılcaz eğitim vercek bana okulda gezcem denize bakcam misss gibi tatil bana bide üstüne seks yapcam pastanın üstündeki vişne gibi. Senin üslundan kaynaklı kabul etmiyorum. Sen beni aşağışamaya çalışıyorsun. Öyle bsey yok ki ortada gidiyorum diye bu benim değerimi azaltmıyor tam tersi onu şanslı yapıyor.
Soran7 ayBidaha yaz
Soran7 ayBiz senle konuşuyormuşuz ki dur cevap verim sana
Soran7 ayHahahahha
7 ayCinsellik için şehir mi değiştirilir baya saçmalık
10 Yorumla
7 aykendine sevgili yapman yeterli İstanbul'a gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Sen kadinsin an bagdatsa olsa kismet gelir derler o gelsin
00 Yorumla
7 ayGelmişken sadece bir kişiye verme birden fazla partnerle yat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
7 ayBen çok yaptım güveni sağladıysan olur eglenceli bir şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBiriyle yatma kararı aldın ce İstanbul a geleceksin. Kız olarak. Kız Bırak o sana gelsin😅
01 Yorumla- 7 ay
O zaman bunları izah edersin ne bu sinir ne bu yükselme
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayÜlkemizin bu konuda başkenti gidin gerçekten hiç açlık çekmezsiniz
00 Yorumla
7 aybana da çok gelen olmuştu İstanbul'a , pişman olmazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
7 ayBuradakiler hep İstanbul zaten, bende gidecektim ama gitmedim boş ver sende gitme, İstanbul da kimin ne oldığu belli değil
02 Yorumla
Soran7 ayBildiğim biri nasıl gidecem yoksa
- 7 ay
Sen nerdesin
Gizli Üye(36-45)7 ayNeden gidiyorsun sevgilin için mi yoksa esc misin
012 Yorumla
Soran7 ayBu ne kadar mal bi sorubya
Cevap sahibi7 ayPara karşılığı mı
Soran7 ayYa sg kardeşim kğfretcem şiöfi defol burdan
Cevap sahibi7 ayHaftalık ne kadar
Soran7 aykuzum
Soran7 ayPorospu moçuğu
Cevap sahibi7 ayMal seks için demişin mal
Cevap sahibi7 ayMk evladı
Cevap sahibi7 ayRezilliği yapıp millete laf atma adam gibi profil olsan millet adam gibi yazar yav. sak
Soran7 ayMalsın gerçekten beynin yok senin sg diyorum sana hala ne kadar aptal
Cevap sahibi7 ayMal sensin pislik
Cevap sahibi7 aySenin yaşın kaç
Gizli Üye(25-29)7 ayBence pişman olmazsın güzelim bu arada biseks eğilimin var mı
06 Yorumla
Soran7 ayO ne
Cevap sahibi7 ayYani hem kadınlardan hem de erkeklerden hoşlanan kadına biseks kadın denir.
Not bu arada bende kamu personeliyim.
Soran7 ayBiseksüellikten bahsediyorsun tabiki hayır
Cevap sahibi7 ayPeki grup seksi merak ediyor musun veya 2 erkek 1 kadın tost fantezisini yaşamak ister misin ❤️🔥🫠🥰🤔
Soran7 aySapık mıısn sen? Doktora görün
Cevap sahibi7 ayTamam kanka kızma yaa sadece sekste sınırın var mı onu merak ettim yaa.
Gizli Üye(30-35)7 ayTrol soru soruyorlar bide cvp da veriyorlar bu memlekette bunlarla benim oyum bir işte
01 Yorumla
Soran7 ayTrol değil ama sen bilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Yorumları okudumda fecaat sen isteğini yap seks ve tutku için fizana bile gidilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len aynı şehirde seni itina ile yapacak onca adam varken o kadar masrafa değmez 🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel geçerse pişman olmazsın. Devamlı istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayşu an nerdesin ki bir de erkegin ayagina mi gidiceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayVerdiğin paraya yazık kimseye güvenme, bence senin amaç isyanbulu gezmek 😀😊
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayPişman olmazsın ben 22 saatlik yola gitmiştim ve memnun kaldık
00 Yorumla
7 aybulunduğun şehirde ki penislere zincirmi vurdular otur oturduğun yerde ((:
00 Yorumla
7 ayO bana gelsin ben niye gideyim
62 Yorumla- 7 ay
aynenn
- 7 ay
Nerdesin geleyim
Sevgi için gideni anladım da, bir et parçası için gideni ilk kez duyuyorum 😅
038 Yorumla
Soran7 ayBakış açın kötü
Soran7 ayDar bakış açısı
Soran7 ayAşağılama içeren cümle.
Soran7 ayDemekki değermiş onla sekse ya da sadece seks yokmuş ya da belki yanında kimse yokmuş. Dar bakış açısı
Soran7 ayKusura bakma her şeyi yazmadığım için.
Soran7 aySonuçta insanlar burada bir soruyla genelde tüm hayatlarını yansıtırlar başka açılar falan olmaz. Nasıl düşünemedim ya
Soran7 ayKıyamam yaa
Soran7 ayKomiksin
Soran7 ayPeki
Soran7 aySalı alcam bilet ya da almayacam ama muhtemelen alcam. Pişman olacağımı düşünmüyorum
Soran7 ayEvet öyle
Soran7 ayNeden
Soran7 ayAdam İstanbul'da yaşıyor farkında mıısn?
Soran7 ayAnlamıyorsun. İstanbul yani. Napacak burada saçma sapan yer. Tabiki ben gidecem. Sıfır algı ya at bile daha geniş bakıyor senden. Ben ona giderek değerimi azaltmış olmuyorum tam tersi bu onu şanslı yapıyor o yüzden de daha fazla ilgi ve saygıyla muhatap olacağım. Normal ve sağlıklı insanlar böyle yapar.
Soran7 aySevgilim değil adam farkında mısın? Kaliteli vakit geçirme eğlenme bu. Sonrasında peşime takılmasını istemem.
Soran7 ayOkey o zaman bi ödeşme durumuda yok yani. Hatta bana dedi bende gelirim yanına falan. He he dedim nereye geliyor yani
Soran7 ayDoğudayım ben
Soran7 ayAtarlı olmamın sebebi ters konuşman doğuda yaşamam değil
Soran7 ayOkeee
7 aySen niye gidiyorsun adamın ayağına
25 Yorumla
Soran7 ayÇünkü benim yanıma gelemez mantıklı olan bu
- 7 ay
Niye gelemez kii?
- 7 ay
Yorumlarından anladığım kadarıyla y... Delisi ve İstanbul delisisn o yüzden git problem yok hem sevişme hem gezme iyi olur
Soran7 ayBeni çalıştıracak eğitimde alacam aynı zamanda
- 7 ay
Ablacım seks için gidecem diye yazan sensin
Git şurada kaç senen kaldı ki? Yaş 40 olunca iş biter.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
7 ayyaşanmış olur , pişman ısın değilmisin yaşayınca gör
00 Yorumla Bende bunun için dün geldim İstanbul'a valla ne yalan söylim
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayonurunuzu zevkinize kurban ettiniz
42 Yorumla
Soran7 aySakin ol bebek bsey kurban ettiğim yok tam tersi kendimi öncellediğim için bunu yapıyorum onurluk bsey yok
Cevap sahibi7 ayböyle mutluysan diyecek bisey yok kolay gelsin
Yaptıysan değdi mi merak ettim
02 Yorumla
Soran7 ayCuma uçağım
7 aySen niye gidiyorsun o gelsin
05 Yorumla- 7 ay
Bu kadar mı yokluktasın
Soran7 aySaçma yorum
- 7 ay
Gayet mantıklı hatta olması gereken? Erkek heryerde bir şekilde başının çaresine bakabilir ama kadında öyle değil
Soran7 ayHala saçma
- 7 ay
Buradaki tek saçmalık senin bu kadar yoklukta olup sırf cinsellik için şehir değiştirmen İyi gecelerr
7 ayBir erkek için değmez bence
04 Yorumla
Soran7 ayErkek için değil zaten benim için
- 7 ay
Bulunduğun şehirde bulamadın mı
Soran7 ayBunlarla olmam ben
- 7 ay
Dikkat et video falan almasın
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sonra ne yapacaksın?
03 Yorumla
Soran7 ayPazar döncem eve ve hayat devam edecek
Soran7 ayMantık sıfır Ya öyle olsa niye pişman mı falan sorayım
- Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı.
7 ayNeden o gelmiyor erkek gelir bence
021 Yorumla
Soran7 ayburada ne işi var ya
- 7 ay
Hangi şehir
Soran7 ayDoğudayım
- 7 ay
Olsun ya bende doğuya gittim ama sks için
Soran7 ayYa ben miss gibi İstanbul havası alcam niye o gelsin mantıksız mantıksız konuluyorsunuz
- 7 ay
O kişiyi tanıyonmu sana bişe olmasın diye diyom
Soran7 ayEvet tanıyorum tabiki
- 7 ay
Ailen ne dicen
Soran7 ay? Bsey demem mi gerekiyor 18 i geçtim diye biliyorum
- 7 ay
Haber etmen lazım ondan
Soran7 ayGerek yok
- 7 ay
Dogunun neresi
Soran7 ayDemekki demicem ki doğu demişim
- 7 ay
Sordum ya zaten gizlisin
Soran7 ayVe?
- 7 ay
Eee
Soran7 ayIsrarı sevmem
- 7 ay
Ne alaka ya çocukmusun
Soran7 aySen? Türkçesiz misin
- 7 ay
Yok seni ben anladım
Soran7 ayO zaman uzatma
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kiminle yaptıpında önemli
06 Yorumla
Soran7 ayİyidir
Soran7 ayBilir
Soran7 ayNe gib
Gizli Üye(30-35)7 ayPerformans kötü çıkarsa durum kötü, erkek gelsin neden sen gidiyorsun
06 Yorumla
Soran7 ayNapacak ya burada gelmesin
Cevap sahibi7 ayBen de güneydoğudayım valla biri bulsam ben giderim haklısın
Soran7 ayYani mecbur
Cevap sahibi7 ayAynen mecburiyetten. Doktorum zorunlum buraya çıktı
Cevap sahibi7 aySiz de memursunuz değil mi?
Cevap sahibi7 ayEşim beni yalnız bıraktı, sinirlerim bozuk be
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
7 ayBeynin var mi onu merak ediyorum Şu an
06 Yorumla
Soran7 aySende çok var heralde dağıtmaya geldin
- 7 ay
Evey baktim sende hic yok belki yardimci olurum diye
Soran7 aySağol çok düşüncelisin
- 7 ay
Evet senden düsunceliyim ve seni tanimiyorum ama senide dusundum neyse iyi olur umarim
Soran7 ayOlur olur miss
- 7 ay
Pekii
7 ayYaşadığın yerde erkek yok mu
02 Yorumla
Soran7 ayBı zihniyetsizlerle olmam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayHelal olsun keşke bi kadın a benim için gelse
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Nereden geleceksin
00 YorumlaÇok Seyahat ettim bu sebeple
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Değmez ya o kadar yokluktaysan bilemem de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Sen niye değiştiriyosun o gelsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Nereden gideceksin hangi şehirdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBeni bul istanbuldayım medeniyim yakışıklıyım boyumda var yaz 😂
00 Yorumla
7 ayGel bende İstanbuldayım:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
7 ayİstanbul o kadar yola deymez o gelsin
00 Yorumla Her zaman yeterki sınırları zorla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayseks için değildir de yinede hasret giderin bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. iyi niyetine inanıyorsan no problem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 aySen nerede yaşıyorsun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olamazsın doyunca seviş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayİstanbul’da pişman olursun Ankara’da yap 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gidip gelecekmisin yoksa orayamı taşınacaksın
00 Yorumlaşemsiyeyi nerden aldın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayNeden İstanbul bulunduğun yerde olmuyormu
00 Yorumla - Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar