Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinsellik öncelikle zihinsel ortamda başlar çünkü arzu, ilgi ve çekim önce beyinde şekillenir düşünceler, hayaller, anılar ve duygusal bağlar cinsel isteği tetikler bir kişi fiziksel olarak yanında olmasa bile zihninde onu canlandırmak, hayal etmek veya duygusal olarak bağ kurmak cinsel uyarılmayı başlatabilir fiziksel ortam ise bu süreci somutlaştırır dokunuş, öpüşme, sarılma veya diğer bedensel etkileşimler zihinde başlayan arzunun bedende dışa vurumudur yani cinsellik zihinsel olarak ateşlenir, fiziksel ortam sadece bu ateşi canlı tutar ve güçlendirir bu yüzden sağlıklı bir cinsel yaşamda hem zihinsel hem bedensel uyum önemlidir zihin hazır olmadığında fiziksel temas tek başına yeterli tatmini sağlamayabilir ve istenilen doyumu vermez tam tersi olarak zihinsel olarak hazır olduğunda bedensel yakınlık çok daha yoğun ve tatmin edici olur...
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Korunmuyolar çocuk olursa olsun zaten sıkıntı mı evlenmışler
03 Yorumla
Soran7 ayYa çocuk istemiyorlarsa
Soran7 ayEvliler ne şanslı her istediklerinde sexlerini yapıp bosaliyorlar
7 ayBende merak edıyorum yakında evlenıcem
05 Yorumla
Soran7 ayNisanmimisin
- 7 ay
Evet nısanlıyım
Soran7 ayBakiremisn peki
- 7 ay
Bu konu ozel
Soran7 ayKim olduğumuz belli değil gizliye geç söyle bişey olmaz ya
bu soruyu 12 yaşında biri mi sordu a saçmalığa gel
01 Yorumla
Soran7 ayYa ne alakası var prezervatif desen hissiyat olmaz diye kabul etmeyen vardır geri cekilmede korunma olamaz doğum hapı desen oda sürekli kullanılsa zararli
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer