Seviyorum onu hiç konuşmuyor benle mesajlarıma cevap vermiyor. Sadece buluşacağımız gün yazıyor. Engellesem kendine gelir mi
ben 19 o 30 yaşında
Seviyorum onu hiç konuşmuyor benle mesajlarıma cevap vermiyor. Sadece buluşacağımız gün yazıyor. Engellesem kendine gelir mi
ben 19 o 30 yaşında
O seni partner değil program gibi görüyor
İlgisizliğin altında duygusuzluk var, yaş farkı da güç farkı yaratıyor
Engellemek çözüm değil ama sınır çizmek şart
Sen sevgi arıyorsun o alışkanlık
Geri gelirse bile aynı sebeple gider 💭🖤
Engelledim o zaten daha yazmaz.
Tamam işte kurtulmuş sun
O neden bana karşı bişeyler hissetmedi neden yani ben sevilmicek biri değilim
Bunu bilemeyiz
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Sağlık probleminiz hakkında tedavi olduktan sonra bir insanla FB müessesine girecekseniz 2 tarafın da FB müessesinde tekeşli ve sadık olması gerektiğini konuşun bence. Böyle bir durumda hijyen sağlamlaşır ve duygusal bağlanma daha sağlam olur diye biliyorum.
Bilmiyorum ama senin FB galiba biraz mal yani neden ilgilenmiyor ki tamam sadece seks için beraber oluyoruz FB ilişkisi ama insanda az biraz duygu olur
İstemiyor beni arkadaşımla tanıştırmak istedim ne tepki verecek merak ettim bana dediki bana karşı duygu beslemesin sonra aşk meşkle uğraşmam dedi
Cevap
29Cevap
Bu kızlar ne zaman anlayacak fb ilişkisinin kendilerine zarar verdiklerini 🤦. FB ilişkisi erkek içindir
Nasıl yani mesela sen fb ile asla aşk yaşamazmısın
Ya da o kız hakkında ne düşünürsün mesela
Öncelikle fb ilişki kabul eden kız başta erkeğe yenilmiş kızdır... İşin çok zor
Nasıl yani basitmiyim onun gözünde
Ee herhalde
Gerçekleri konuşmak zorundayız
Şunu sırf seks için bir kızın etrafında dönen ve evlenene kadar bekleyen erkek gibi düşünebilirsin 😂
Napmam lazım şimdi. Ben öyle gözükmek istemiyorum
Ben bu ilişkinin ciddi ilişkiye dönmesini istiyorum. Aksi takdirde ilişkimizi sonlandıralım diyebilirsin 🤷
O zaten ben evlilik düşünmüyorum şu an dedi sorumluluk kaldıracak kafa yok bende diyor hep
O tamam der geçer asla arkasına bakmaz.
Evlilik düşünmüyorum dediği seninle düşünmüyordur, neden düşünsün ki. Her şeyi alıyor zaten
Evet. Napmam lazım şimdi
İlişkiyi bitirceksin
Engellimmi?
Engellesem beni özler mi?
Cevabını biliyorsan engelle
Seni bilmem de bedava seksi özler ahahaa
Biliyorum. Hiçbişeyi değiştirmicek ama gene de hayatımdan çıkarim.
Bedava seksi mi özler
Bedava seksi özler evet
Engelledim.
Son mesajım 1 ay önce
1 ay mı? Emin ol başkaları da vardır
Zaten ondan hastalık kaptım. Kaptığım içinde beni istemiyor artık.
Hastalık mı?
Evet Hpv kaptım ondan. O da direk para teklif etti bende reddettim
Geçmiş olsun tedavi ol ve başkalarıyla da ilişkiye girme de bulaştırmayın. 19 yaşta da kapmak başarı ya
Sadece onla oldum. O da başkalarıyla oluyormuş. Tedavi oluyorum. Ama niye yani ben onun neyine yetmiyorum
Böyle biri olduğunu tahmin edip yazmıştım. Amacı seks işte. Evlenmek sorumluluk almak istemeyenler
Zaten istemiyorum diyor. Engelledim az önce Bidaha asla yazmaz. O kimsenin peşini kovalamaz. İyi mi yaptım
Zararın neresinden dönersen kârdır
Çok haklısın. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Yani söylediklerin çok mantıklı geldi. Zaten sonunu biliyorum devam etmenin bir manası yok. Yaptım bir hata birdaha olmaz inşallah ya.
Rica ederim, önemli olan hatalardan dersini alıp bir daha tekrarlamamak
Gelmez. Adı üstünde f*ck.. Duygusallık yok, sadece cinsel tatmin var.
Adı üstünde geçici bak buluşacağı gün yazacak adınızın tarifide bu zaten
Benim f*ckbody ım var. Birbirimize karşı hiç duyusal bağımız yok sadece sevişiyoruz. Yaptığın yanlış bence
Butun ilgi odaginin sen oldugu birisiyle görüşmelisin haddini bilsin onunlada gorusursun canin istedikçe
Ya böyle sürekli merak eden erkek te sevmiyorum. Arada bi beni yoklasın sadece bu onu da yapmıyor en son attığım mesajım 1 ay önce ya görüldü attı beni ciddiye almıyor
1 ay ne demek ya sen iyi tahammül ediyorsun saka gibi sürekli merak eden demedim ki ilgi gösterebilen performansi iyi hijyenik birisi olabilir hayatina müdahale etmeyecek sinirlarini bilecek birisi nasil f*ck bu ilginc ayda bir kere bile gorusmuyor galiba
Normalde hep her hafta buluşuyorduk şu an işi var diye yazmıyor.
1 aydir cevap vermiyor diyorsun sahrin muhteşem sonuçta sevgili değil ask yok f*ck sadece herkese senin gibi budyy lazim :) neden ona takildin kaldin ki tattigin en iyisi mi
O benim ilkim hoşuma gidiyor.
Dogrudur oyle olmasa zaten tahammül etmezdin herhalde bu kadar ciddiye alınmaya oncelik olmamana
Günaydın adım Muhtemelen ciddi bir ilişkisi ve işi gücü vardır senin gibi 19 yaşında üniversiteye giden KYK da sürünen istediği zaman yatağına girebilecek bir kız için neden peşinden koşsun ki zaten
Benim öyle bir hayatımın olduğuna nerden biliyorsun.
Eleman idolum oldu. 19luk çıtır bulan nadir arkadaşlardan 😂
Varya çocuğu görsen ufff ya hem yakışıklı hem zeki hem pic tam istediğim
Arkadaşlarıma gösterdim onlar bile çocuğa aşık oldular
Ne bekliyordun. Seks icin birliktesiniz sevgili degilsiniz
Ohh ne güzel sizin gibiler olmasa bu keko tipler napacaktı 😂😂
Keko değil bu arada muhallebi çocuğu tipi var ama aşırı yakışıklı
Biraz da olsa ilgi lazım ne kadar fb olsa da kadının hakkı
Yani
Sarmıyorsa seni değiştir olay sadece uzuvlar arasında kalınca da monoton oluyor
Fb diyorsun sonra sevmiyor diyorsun vucudunu istiyor iste ne yapsin
Ama yazın hep geziyorduk sürekli beraberdik şu an işiyle meşgul bana hiç vakit ayırmıyor ya mesajlarıma bile cevap vermiyor beni ciddiye almıyor
Valla bilmiyom ama sen onun icin sadece fb sin yarin oburgun evlense ne yapacaksin
adı üzerinde fukbody niye yazsın ki...
Bilmiyorum sonradan sevgililiğe dönüşmezmiş
nadiren olabilir. benim birtane olmuştu uzun hikaye.
Başka bul sorunmu sence
Ben onu istiyorum
Olmıyo ama ne yapcan
Değiştir hemen oyuncu değişikliği
Nasılll
Verme sen de sdkflids
Seviyorum ya
Ayrıl o zaman, boşan direkt
Kendine gelmez, aradaki ilişki sıkıntılı zaten
Fb nin olayı bu zaten
Fb demek bu demek zaten.
Bana da lazım f. ck body
Fb sevmez zaten amaç sevmek değil
Biliyorum ama seviyorum işte
Sevende var
İlgilenmiyorsa elinden kaparım
Kapma
O beni her anlamda doyuruyordu hem sevgi veriyor hem cinsellikte iyiydi. Çok yakışıklı bir de
Aynı şeyleri yaşıyoruz
Nasıl
Bende onu seviyorum ama yanaşmıyor
Buna biriniz iş bulun asosyal biri
Değilim ya
Engelleme bence tahrik et onu
Nasıl
Dekolteli giy foto at ya da ses at ateşli bir şekilde bak beş dakkada kapıda
Ya niye tahrik edim adam zaten alacağını zaten daha önce almış ben vermek istemiyorum beni sevsin istiyorum
Tamam böyle sever
Doğru olanı yapıyor
Hayır yaaa
Evetttt
yeni adaylar dene
Yenisini bul
Benimkide aynı oe
Bişey sorcam
f*ck o demek zaten.
Nerden tanıştınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?