Daha dün 34 yaşında bir adamla anal yaptım ama beceremedi edemedi bende 33 yaşındayım ilk anal ilişkim değildi yönlendirdim ama utandı etti beceremedi 😂sonra giyindim gittim bastım engeli ama bundan önce 21 yaşında bir çocukla yapmıştım çocuk gerçekten işini biliyordu sanırım yaşı büyük diye tecrübelidir dememek gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayAnal ilişki birçok kişi için fizikselden çok psikolojik bir sınırdır.
Vücut doğal olarak dışa doğru çalışan kaslara sahiptir.
Bu yüzden gevşemek için güven ve rahatlık gerekir.
Utanma, stres veya gerginlik kasları kilitler ve denemeyi zorlaştırır.
Yani mesele becerememek değil, bedenin korunma refleksi göstermesidir.
Rahatlama ve güven olmadıkça beden izin vermez, bu tamamen normaldir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anal seks kolay bir deneyim değildir. Anal seks disiplin ister sabır ister bilgi ve deneyim ister. Aksi takdirde kadında ilişki sonrası ağrı anüste et cıkması ve buda estetık kotu goruntuye sebebıyet verebılır daha kötüsü yanlıs deneyımlendıgı takdırde kalıtsal klarak dıskı ve ıdrar kacırma sorunu yasatabılır. Cıftın bunu ıstemesı ve buna hazırlanması gereklı. Kadın lavman temızlıgı ksısısel hıjjenı ve dogru pozısyon almalı aynı zamanda tukettıgı besınlerın kabuksuz olmasına dıkkat etmekı. Erkekse ani tempo yapmamalı kendini alıstırmalı ve dogru pozısyonda kayganlastırıcı kullanarak deneyimleneli. Aksi takdirde yukarıda yazmıs oldugum sorunlar yasatabilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayAnal ilişki her bedende aynı kolaylıkta yaşanmaz
Kas yapısı, esneklik ve rahatlama seviyesi çok etkiler
Utanma, korku ya da stres kasları sıkıştırır acıya yol açar
Deneyim, iletişim ve sabır olmadan uyum yakalanmaz
Cinsellikte başarı değil uyum önemlidir 💭🌿00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayYavrum her yaşı büyük tecrübeli diye bir şey yok, işi bilen birisi kadının canını acıtıp bağırtarak s! kmesini bilecek ama öncesinde kadının @mını iyice sulandırmak lazımki arkadan hızlı sert soktuğunda o acı ona boşalma esnasında zevk versin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
109Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Evet herkes anal ilişkiyi tercih etmiyor kimisi dini sebeplerden dolayı kimisi ise tercih etmiyor.
Evet haklısın kimseyi yaşına göre yargılamamak gerek bende genç bir erkeğim ama cinsellik konusunda bilgimle yarışacak kimse yok bu sitede.10 Yorumla Çünkü işi bilmiyor lar. İşi bilöek profesyonel olmak gerekli. Çok önemli bir konu aslımda. Çok uzun bir yazı ama şöyle özetliyim. Önce erkek bilinç li olmalı profesyonel olmalı kadın anal Seksi i yaşamak istemeli sonra ön sevişme uzun olmalı oralmsex esnasında anal bölgede yalanmalı ve hafifi parmakla uyarılmalı sonra seks esnasında baş ve her zaman baş bapmakla oval hareketler le masaj yapılmalı hafifi hafif bastırılarak penis vajinada iken bile parmak orada olmalı uyarmalı ve masaja devam etmeli zaten gevşeme olacak ve kadın zevk almaya başlayacak sonra küçük parmaklar la girişler yapılır zamanla parmak büyük satı iki olur ama masaj yaparak ve ön tarafla oynayarak olur genişlik olarak hazır dır ve kasma olarak kadın kasmaz artık kendini burada ikinci ennnn önemli olan pozisyon dur ya sırt üstü yarıp bacakları karnına çeker ya da dizlerinin üzerine oturur une tam eğilir pozisyonda olmalı sebebi anal bölgeyi sıkan bir kas vardır o bu pozisyonda gevşer. Kaygamlaştırıcısını yapa bebe yağıyla yavaş yavaş içine girilir.
00 Yorumla
7 ayanal seks tamamen tecrübe gerektiren bir cinsel ilişki şeklidir, öncesi temizliği, kadının hazırlanması, kayganlaştırıcı jel kullanılması ama en önemlisi , klitorisi tamamen uyarıp anal bölgenin giriş için hazırlanması hmm daha da önemlisi erkeğin tam ereksiyon olması yoksa her iki tarafta hem acı çeker hem de hüsran yaşar
daha bir sürü detay var elbette de bu kadar yeter şimdilik
106 Yorumla- 7 ay
Klotoris ne alaka
- 7 ay
@Poyrazates26 bilmediğin için mi soruyorsun? ukalalık mı yapıyorsun?
- 7 ay
Cidden bilmiyom onunla ne alakası var ayrı yer
- 7 ay
@Poyrazates26 klitoris zevk aldığı süre içerisinde vücuttaki tüm kaslar gevşediği için anal bölgedeki kaslarda gevşeyecektir, bütün sır burada yatıyor
- 7 ay
Peki orasıntam olarak içinde mi oluyo
- 7 ay
@Poyrazates26 orasıntam ne neyse işim var uğraşamam aç google amcana bak
zaten en sevmediğim şeyi yapıpı yorumum altına yazmışsınız soru sayfasını sayenizde kirletiyorum
Gizli Üye(18-24)7 ayGerçekten sanıldığı kadar acı falan oluyor mu asko bende denemek istiyorum ama korkuyom da biraz söylenenlerden. Sen ne zamandır yapıyorsun ki bu işin püf noktası falan mı var acaba yardımcı olurmusun rica etsem
115 Yorumla
Soran7 ayOlurum tabi canım tecrübeli biriyle yaparsan canın yanmaz
Cevap sahibi7 ayPeki benim yapmam gereken bir şey var mı
Soran7 ayTemizliğini yapacaksın anal plugla deliği alıştırabilirsin
Cevap sahibi7 ayÇok zor mu nasıl yapıldığını anlatirmisin
Cevap sahibi7 ayPeki
7 ayMidesi bulanmış tır istememiştir engellediğini göre aşk sevgi falan yok o yolun yolcusu oldun galiba
50 Yorumla
7 ayBende 2 defa yaptım ama çok iyi bir şey değil bi daha yapmam
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bazı konularda yaş tecrübe demwk değildir.. anal konusunda sadece tecrübe yetmez.. bilgi ve sabırda olmalı.. kadını kıvama getirmedikten sonra analda zevk almasını bırak vajinal ilişkide bile mutlu edemezsin
00 Yorumla
7 ayBenim arkadaşım vardı şeydirdi herkes seks yapar ama herkes anal yapamaz anal yapmak bir sanat derdi Hani gerçekten de öyle yani bazıları var gerçekten hani sanki altındaki O esnada kız değilmiş gibi sadece domaldım Kendi zevkini endeksleri hep kızın inlemesi Çığlık atması umursamaksızın kendileri sonra gelinceye kadar gerçekten çok iyi yapan erkekler var Ben evi yanlış bir erkek seçmişsin
00 YorumlaBecerememek değil vicdan durumu bu dar olduğu için canını yakmak istemiş diğer menfaatçi eleman kendi zevkini düşünmüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
7 ayTecrübe eşittir yaş demek değildir ya da yaş eşittir tecrübe demek, yasanilmislik varsa tecrübe vardır
00 Yorumla
7 ayTamamda nasl yapmadı daha once yapmıssan geniş olmalı hemde sne izin vermşsin ne güzel. Çok mu buyuktu dkkdks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaşla tecrübe edinilmiyor. Yaşadıklarınla tecrübe oluyor. Size katılıyorum yapamaması beceriksizliği gösterir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayAynen öylr yaşa çok bakmamak lazım. Belki onun ilk anal deneyimi olabilir..
Sen şimdi zevk alamadın öyleys00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayBaşka seks anıların var mı reis dergi niyetine okuyalım
02 Yorumla
Soran7 ayNey 😂
- 7 ay
Boş ver
7 ayMuhtemelen ereksiyon problemi yaşıyordu. Aksi durumda girememesi çok mantıklı değil. İşini bilmeyen erkek gerçekten işkence oluyor kadın için
00 YorumlaSana da yazık olmuş üstatım. Senin gibi kadınlar heba oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok klişe olacak ama hak yolu varken bok yolu olmaz. Ki her ilişki öncesi duş alan biriyim partnerimede aldırırm istediği kadar ö popon silsin yıkasın lağma yapsım içinde bok var ben anala karşıyım mide bulandırıcı
01 Yorumla- 7 ay
Eee öbür taraf s... dik yolu
İşin ucunda pok yolu olunca sinek gibi dolmuş mg hyvlari😁
00 YorumlaSana öylesi gelmiş. Yaşla ilgili mesele değil. Kişiden kişiye göre değişir.
00 Yorumlaherkesi öyle bilme derim😉 ayrıca hak yolu varken neden b*k yolunu tercih edersiniz ki ıyıkk
00 YorumlaTecrübe yaşla değil yaşanmışlıkla olur.. Yaşamamış adam demek ki
00 Yorumla
7 ayBu iş yaşa değil yeteneğe bakar anal işi biraz hassastır zevkini bilenle yapmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayAcemidir bencil veya beceriksiz olabilir hâlbuki zor yanıda yok gayet kolay oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Cocuk daha iyi vurdu demek kücükleri daha cok seviyosun galiba sen kaldırmadımı 34 yasında olan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Herkes beceremez zaten o herkesin yapabileceği bir şey değil☺
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
7 ayYaşla alakası olmaz boyutla alakalıdır bakiremisinki anal istiyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayAnal her erkekle yapma işini bilen zaten yönlendir ir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aytecrübenin kimde olduğu belli olmaz , birde önemli olan kişilerin işlevi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÖyle deme tecrübe gerçekten önemli. Kadında da erkekte de fark ediyor. Daha önce tecrübesiz kişilerle yaptım sonra eşimle yaptım. Eşim tecrübeliydi arada çok fark var. O da aynısını söyledi bu konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayİsteyen yapar bilinçli olanı tercih edersen sorun çok yaşanmaz kurala uygun sık yapıyormusun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Neyini beceremedi delik deliktir nereye sokarsan sok
00 Yorumla
7 ayYaşla alakalı bir şey değil zaten
Tecrübe gerek00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Yav bı sorun bı sorunu tutsun barı 😀 bulursun yapacak birinş
00 YorumlaBen 25 yasındayım 42 yaşındaki bir kadınla oldum düşün
00 YorumlaTecrübe deneyim gerekiyor birde partnerin de rahat olması lazım anl seven kadın bulmuş kaçırmış 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayTabiki de tecrübeli demeyeceksin ona. İş ustanın eline düşünce belli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayAh yavrum benim kiyamam sana ben sana kralıni yaparim yeterki iste 🍐🍐
00 Yorumla
7 ayBende 20 yaşındayım ve katılıyorum analı herkes yapamıyor. Sizin açınızdan yapanı bulmak zor değil. Benim açımdan hem yapanı hem alanı bulmak lazım ebat fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySen kaç senedir giriyorsun otoban olmadı mı analin knk merak ettim belli olmuyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİyi bir seksi olgun veya toy vermiyor ki seksi iç dünyasında seven erkek veriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Yaşla alakası yok yatakta uyanmayacak ne kız ne erkek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. tecrübenin yaşla alakası olamaz zaten tecribe yaşanmışlıklarla deneyimlerle kazanılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
7 aytecrübe ve karşı tarafın hazzına odaklanmak farklı bişey, genelde bencil davranan erkekler bu şekilde sorun yaşayabilşyor
00 Yorumla Bir kaç kez anal ilişkim oldu yaşım daha küçükkende şimdi ki yaşımda da deneyimledim ve kadınlar pişman olmadılar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayAdamda sertleşme sorunu var çivi gibi olacak onun için
00 Yorumla
7 ay21 yaşındaki gerçekten ama gerçekten hakkını vererek yaptı mı peki?
00 Yorumla
7 ayanal ilişkinin kuralları vardır herkesle yapılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay28 yaşındayım yaklaşık 16 ya yakın birlikteliğim oldu ama hiç bir kız analı kabul etmiyor siz nasılsa yapıyorsunuz anlamıyorım
02 Yorumla
Soran7 ayŞansızsın
Cevap sahibi7 ayMaalesef
Gizli Üye(30-35)7 ayOrdan oraya niye koşuyorsun sanalda adam mı arıyorsun hastalık mı kapican
37 Yorumla- 7 ay
Birak naparsa yapsin insan nasıl yasarsa öyle ölür
Cevap sahibi7 ay@caramelMacchiato_ savuniyorsun yani
- 7 ay
Evet doğruyu söylüyor ama
Cevap sahibi7 ay@caramelMacchiato_ tuhaf
- 7 ay
Tuhaf olan sensin sana hastalik kaparsin dikkat et diyor anal iliskiyi boşuna haram degil
- 7 ay
Neyse bize düşmez sana karışmak ama usülü neyse ona gör yap bari chatcpt den araştır hazırlık aşaması yapma aşaması dikkt edilmesi gerekn şeyler onları öğrende düzgünce tadını cıkar
Cevap sahibi7 ay@caramelMacchiato_ olum bende anal yapmadin diyorum o istiyor
Gizli Üye(25-29)7 ayAnal için nasıl bir hazırlık falan yapılıyor bizde kiz arkadaşım ile düşünüyoruz ama nasıl olacak bilmiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySendeki de sans bana denk gelmiyorki aenin gibisi :) anal favorim ve baya bir deneyimim de var
05 Yorumla
Soran7 ayHmm
Soran7 ayAnkara
Cevap sahibi7 ayBebdeki sans istanbuldayim burada olsan Şu an çıkar gelirdim var ya
Soran7 ayTüh
Cevap sahibi7 aySustun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayBeceri meselesi, kapasite meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySana acemi biri denk gelmiştir seni bağırtmak lazım
00 Yorumla
7 ayKişiden kişiye değişiyor demek ki,
00 Yorumla
7 ayNeden arka sanırım ilk görüşme?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
7 ayBi şans daha verseydin
00 Yorumla Tecrübe önemli yaşa bakma
00 Yorumla
7 ayNesini yapamadı ki aw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayYani adamda iş yokmuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç umrunda olmayanlar var benim gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler