İlk buluşmada çay kahve içtik, sonra bana geçtik. Dışarıda normaldi ama eve gelince çok arzulu istekli davrandı, cinsel ilişki yaşadık. Tecrübesiz ama istekliydi istekli falan , zaten cinsel ilişki yaşayışdan da belli Zıplıyor ama hani penis acıtıyor bilmiyor oralla yine aynı şekilde dişliyor falan , bakire olduğunu da bilmiyordum direk geldi diye değil zannettim. Aramızda sevgililik ya da evlilik havası yok bu kızdan ilişki çıkar mı? Bir süredir cinsel hayat yaşıyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayİlk buluşmada cinsellik yaşanması karakter değil, anda verilen karardır
Zaman değil, niyet belirler insanı
Gerçek bağ bir gecede kurulmaz ama bir gecede de bozulmaz
Olur, yeter ki dürüstlük ve saygı devam etsin ⚡🌿00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Bakire olduğunu nasıl anladın la dayı. Banada bir kız bakireyim demişti çok tecrübeliydi
03 Yorumla- 7 ay
Knka girince kanıyor ya
- 7 ay
Seviştik zaten yoktu yaladım vajinasını girdigim de hissettim zaten kanadı. Sevişirken zaten 1 defa boşaldı adet olsa gelirdi. Girdikten sonra da kandan sonra boşaldı temizlendik biraz biraz geldi ama azdı. Sabaha kadar takıldık yattık falan yoktu. Zaten 2 hafta sonra adet oldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uyumunuza bak derim yeri gelir ondan sonra onu çok arasın.
01 Yorumla- 7 ay
Şimdi bu sevgililik muhabbeti hiç açmıyor ben de açmıyorum zaten cinsel hayat çok güzel saat 10:00’da dersi başlayacak bunun sabah direk sekizde falan kapıya dayanıyor ona kadar seks kahvaltı falan yapacak oluyorum mesela yok diyor ben okulda yaparım akşam altıda eve gidecek mesela 2 saati var okulda erken çıkıyor direk cinsellik. Aşırı istekli ve tecrübesiz şimdi ben sevgili olalım da demek istemiyorum şimdi gider sevgili olmak istiyorum diyorum kızlar ki bu sevgili olmak istiyor benimle benim öyle düşüncem yok kız gider falan ondan da tırsıyorum.
7 aybu yaşında bakire bulmuşsun ilk buluşmadan vuruşmasına takılıyorsun krjkdkrkr
05 Yorumla- 7 ay
Bilmiyorum yani garip geldi sana da garip gelmez miydi zaten tecrübesiz biriyle üst üste çıktığında penisi tutturamıyor orallı desen diş geçiriyor üç aydır yapıyoruz ama sürekli bir azgınlık var üstünde sürekli sabahtan 1 saat boşluk var geliyorum diyor direkt akşam erken çıkıyor 1 saat yapalım diyor gündüz 2 saat boşluğu var Ders boş yine geliyor beni al diyor takılalım hemen. Yüksek ihtimalle azdo azdı biriyle yapmak istedi o da bana denk geldi şu anda bir sevgili muhabbeti yok tek söylediği için insanlar geliyorum 1 saat boşluğum var 2 saat neyse yapalım çay kahve yemek yiyoruz ama hiç öyle kafaları yok yani
- 7 ay
cinsellik için kullanılan kişi olmuşsun. keyfine bak
- 7 ay
Sevgili olsak iyi olur
- 7 ay
o dediğin kız isterse olur. sevgili için zorlama da birlikte zaman geçirmek için kandır. o isterse evrilir
- 7 ay
Zaten sevgili olalım demiyorum gider falan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 7 ayNeden olmasın? Kız bakireymiş zaten de tek başına ilişki yaşamadı ya, sen de yaşadın.
03 Yorumla- 7 ay
Mesele şu hani direkt gelmesi birazcık beni şaşırttı özellikle Bakire birinin sanırım çok fazla istekli olmuş yani burada da görüyorum çok fazla cinsellik yaşamadım çok özlüyorum ne yapayım falan diyenleri görüyorum herhalde bu da öyle birisi hani gideyim biriyle yapayım sabit kişi olsun gibi bir düşüncesi oldu sanırım.
Sevgili olmak isterse olurmuş şahsen çünkü huyu iyi bir süredir zaten takılıyoruz sevgili olarak devam etmek isterse bu konuda bana bir şey demediği için belki de ben isteyeceğim onu istemeyecek ama günün sonunda zaten ciddi ilişki yaşıyoruz hoşuma gitti şahsen devam etsin isterim sevgili olarak ama onun düşüncesini bilmiyorum tek istediğin şu anda cinsellik sürekli gelip cinsellik yaşamak istiyor - 7 ay
Yeni olduğu için devamlı istemesi normal, zamanla daha duygusal bir ilişkiye evrilecektir
- 7 ay
3 ay oldu yoğun cinsellik var ama bilmiyorum sevgili muhabbeti yok olsa iyi olur.
Gizli Üye(25-29)7 ayKız tek başınamı yaşadı? İlk buluşmada yapmasaydın o zaman bunu düşünecek kadar adamsan
11 Yorumla- 7 ay
Kardeşim sen anlamak ya da sormak istediğimi anlamıyorsun ben zaten okeyim sevgili olalım dese olacağım çünkü çok hoş güzel biri vücudu falan da iyi ama üç aydır falan bana hiç sevgili olalım da demedi yok beni bozdun evlenelim de demedi sanırım sadece istekli kendisiyle oynamaktan bıkmış biri olsun tek olsun kafasına girmiş gibi geliyor. Bana hava hoş her türlü kabul ederim yani ama tecrübesizliğinden anlıyorum oral da mesela dişlerine geçiriyor üste yaparken tutturamıyor pozisyon almasını bilmiyor yani bu yapmadığını işaret ama direk böyle gelince bir taraftan da düşündüm acaba daha önce yaptı diktirdi geldi bana mı kalmayı düşünüyor diye bu kötü bir şey başkası yapıp gelse ve bakir olmasa hoşuma gitse sevgili olurum hiç sorun değil ama arada kaldım yani herhalde bu bakiredir diktirmemmiştir gibime geliyor ya ben de yalan olmayacak anlatabiliyor muyum yani net olacak ben on erkekle yattım mı diyecek desin bir erkekle yattım desin söylesin neyse o
Gizli Üye(25-29)7 ayCiddi bekleme o kızla hocam, kaç yaşındaydı bu kız ve merak ettim nerden buldunuz
04 Yorumla- 7 ay
İnstagramdan fake profil ile geldi yorum yapmıştım ordan 3 aydır birlikteyiz şimdilik ilki ben oldum daha önce de yapmamış hem seks düzeyinden anladım hem hal hareket. Üstteyken penisim sürekli çıkıyordu zıplayınca. Oralda diş geçiriyor pozisyon bilmiyor. Muhtemelen kendini tatmin etmekten bıktı biri alsın tek biri devam edeyim kafasına girdi. 22 yaşında.
Cevap sahibi7 ayİyimiş ama normalde kızlar fake hesapın mesajlarını ciddiye bile almaz ne yazdın ki cevap verdi konuştunuz
- 7 ay
Öyle değil mesaj atmadım ki ben yorum yaptım sadece bir gönderenin altına sonradan o da beğenmiş mesaj attı yorumumu beğenmiş yani. Sonradan ben erkek mi değil mi falan gibisinden düşünürken işte sesli mesaj falan attı konuştuk oradan 2.03 gün sonra da işte şehrim yazıyor orada ya orada mı yaşıyorsun falan yaptı evet dedim işte çay kahve muhabbeti buluştuk oradan eve geçtik
Cevap sahibi7 ayAnladım hocam
Gizli Üye(30-35)7 ayUla kizi bozmussun simdi evlenmezsen senden sonra da bu kiz bakire degil diye kimse evlenmezse sana buyuk gunahi olur hic mutlu olmazsin ona gore
02 Yorumla- 7 ay
Kardeşim mevzu değil ya zaten mesele bende değil onda hiç sevgili olalım şöyle böyle muhabbet yapmıyor ben kondom kullanacaktım ilkinde yok dedi girdim kan geldi işte bilmiyordum söylemedi de ilk yapıyordum o yüzden hani kondom falan istemedim birebir olsun istedim tarzı bir şeyler dedim sürekli bir azgınlık var zaten sabah akşam istiyor üniversiteye gidiyor mesela 2 saat boşluğu var direk geliyor sabahtan müsait boşluğum var direkt geliyor yani güzel severim böyle şeyleri aşırı bir azgınlık var zaten acemiliği de belli ben alt tayken penisi tutturamıyor oral da dişliyor hala sevgili olmak isterse olurum ama kendi kafasında sevgili olmak istiyor mu yoksa f*ck mi takılmak istiyor bunu bilmiyorum şimdi kalkıp sevgili muhabbeti açmak da istemiyorum vay efendim bu benle sevgili olmak istiyor ben kaçayım diyebilir yani
Cevap sahibi7 ayHakkinizda hayirlisi bakalim ne olacak
Bak keyfine işte olm ne bekliyorsun DHA
01 Yorumla- 7 ay
Beklentisini onu bilmiyorum şimdi kalkıp vay efendim sen beni bozdun benimle sevgili ol evlen gibi bir şey de olabilir , sevgili olur muyum elbette olurum ama şimdi hiç böyle laflar etmiyor ki çoğu kız bunun lafını yapar bakire olmasa anlardım ama bakire olarak geldiği için kafamda soru işaretleri var maksadı ne
Olur olur yanıyor normal 😊😊😊
00 YorumlaNasıl tanıştın bize de yol göster
01 Yorumla- 7 ay
İnstagramdan
Olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayTakılın işte
12 Yorumla- 7 ay
Öyle yapıyoruz zaten bir süredir böyle sevgili olalım yok evlenelim gibi muhabbetlere girmiyor sadece cinsellik yaşamak istiyor sabah arıyor erkenden 1 saat boşluğum var yapalım , 2 saat boşluğum var akşam erken çıkıyor 1 saat mesela sürekli böyle bir seks döngüsü var sanırım iş cinselliği yaşamayıp Birisi. 3 ay falan oldu durgunlaşır ilerde sanırım.
Cevap sahibi7 ayBişey olmaz ya, salla
Fb hayırlı olsun
01 Yorumla- 7 ay
Aynen bakalım ne olacak. Sevgili olalım da demiyorum belki istemez diye. Zaten bu bakirelikyrb usandı parmaklama falan vereyim rahatlayayım kafasına girdi.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne