Merhaba! Evet kadınlar sürekli erkeklerden daha fazlasını ister bunlardan bir kaçını sıralayayım; •erkek geç boşalsın derler ama ilişkide dominant erkek istemezler •büyük penis isterler büyük penis görüncede bahane uydururlar Bunlardan bi kaçı sadece ve daha çok şey? #cinselyaşam
Kadınlar, cinsel ilişki sırasında erkekten beklentilerini neden abartırlar?
bu düşünceye nasıl kapılıp böyle bir soru sordunuz anlamış değilim!!! erkeklerin beklentileri yokmuş gibi davranıp konuyu kadına yüklemek pek doğru gelmiyor bana
ama her iki cins için söyleyebileceğim uzun bir cümlem var elbette!!!
Aşırı yüksek beklentiler, genellikle geçmişten gelen çözülmemiş acılarla dolu bilinçaltı zihnin başkalarına yansıtılmasından kaynaklanır. Buna bir örnek, başkalarını aşırı derecede eleştirmeye yol açan bilinçaltı güvensizlikler olabilir
Aslında bu tarz abartılı beklentiler genelde sadece f*ck buddy tarzı ilişkilerde olur tamamen cinselliğe odaklı. Ama bir kadın gerçekten bir erkeği seviyorsa, çoğu şeyi tolere edebilir. Bu konuda cok ciddiyim sevmek çok başka bişey sevgi emek iyileştirir.
Kim ne derse desin cinsellikte iş erkekte bence. Erkek baskın olmalı ama kadınını mutlu etmeden bırakmamalı. Ne biliyim yorgundur o gün performans düşüktür ama oral yapar. Sert hızlı bir ilişki yaşanır ama sonrasında sarılıp öper. Gibi gibi. Öküz gibi yaklaşırsan kadın huysuzlanır.
Sana dominant sevenler denk gelmemiştir. Sonuçta o da bir tercih. Büyük penisten kasıtları ne onu bilmek lazım. Filmlerde gördüklerini alabilecek kadın yok denecek kadar az. Alsa bile büyük penisten zevk almaları neredeyse imkansız Çünkü, acı odaklanmalarını engeller. Amerikalı kadınlar bile ortalama 12 cm uzunluk ve 11 cm çevre istiyor.
Kendimden bağas edeyim, genelde kadın dediğin benim için kolay bir lokma atıştırmalık desem gerçek. Haftada bir kaç kez beraber olmuyorum, günde desem daha yakındır. Onun için kadınlar düşünmeden hareket ettikleri için kadınlar kolay bir lokma benim için.
Kimse kimse için lokma değildir seçici olmak diye bir terim var her önüne gelenle olursan hastalık kaparsın herkesle her gün yapılacak bir şey değil cinsellik