Kimle konuşsam muhabbet ya oraya gidiyor ya bir şey oluyor istediğini alamayınca gidiyorlar sonra niye temiz kız yok bilmem ne? Ben cidden sevilmek istedim sadece sevilmek ama hep kullanan erkek bataklığına düşerken hemen kaçtığım için yapayalnız kaldım :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben İster Yetiştirilme Tarzım İster Karakterim Üzre Asla Evlilik Söz Konusu Olmadan Böyle Şeylerin Sorulmasına Dahi Karşıydım. Daima İlişkilerimde Bu Konuyu Açmadım Bile Bırak Açmayı Yaklaşmadım Bile. Sırf Bu Yüzden Bile Rağbet Görmem Gerekirken İki Kez Ayrılık Yaşadım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında şu şekilde açıklanabilir bu durum.. daha önce cinsel ilişkiye girmişsen eğer bunu konuştuğun kişi de biliyorsa.. ona burun kırın yapıyorsan kişi uzaklaşması haklı sayılacak bir durum.. ama kişiye birbirimizi biraz daha tanıyalım gibisinden sözlerde bulunursan hem bu süre zarf içerisinde kişiyi tanımış olur sana değer verip vermediğini anlaman kolaylaşır.. kimse kusura bakmasın sala'k değil yani. başka biriyle ol eee... bana gelince yok sana yapma ya.. daha önce hiç olmadıysa saygı duyarım o konuya bile girmem normal de sohbet edilebilir zor bir şey değil... kendine hakim olabilmek...
00 Yorumla
+1 yılbende doğru yoldasın pislikten kaçmak en doğrusu keşke bu şekilde bir uygulamayla karşılaşmasan ama maalesef cinsellikten uzaklaştırılmış ve tabulaştırılmış bir toplumda her zaman erkekler daha özgürce talep eden kadınlarsa talep edildiği halde nefsine kendine hakim olmak zorunda kendini korumak zorunda olan kısımdadır ,
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna boyun eğmicem işte..
- +1 yıl
eğmemelisin tabiki toplumdaki bu erkek egomanyasının sonuclarına boyun eğmediğinde o zaman güçlü kalırsın bu şekilde toplumu düzene sokabiliriz
+1 yılNeden insanın sevdiğiyle sevişmek istemesi onu kullanmak oluyormuş? Tek taraflı bir şey mi? Bir de temiz kız ne iğrenç bir tabirdir. Bir insanla yatmadı diye temiz değildir kimse. Kalbi temiz kız istiyoruz biz
02 Yorumla
Soran+1 yılYatan kıza öyle tabir kullanıyor maalesef
- +1 yıl
O da kullananların cahilliği
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
82Cevap
+1 yılİlk tanışmada ve ilk etapta erkek karşıdında ki kadında, sex’e yatkınlık var mı kolayca yatağa atabilirmiyim diye bazı sinyaller arar bulursa zaten bu konu üzerine yoğunlaşır ve yürür... bulamazsa eğer kadını gerçekten çekici bulmuşsa ve tam hoşlanmışsa onu daha yakından tanımak için kendine süre tanır ve ilişkisi tam manasıyla başlar... yok eğer kadın ona tam manasıyla çekici gelmediyse yani kadından çok etkilenmediyse üstüne birde seks sinyalleride yoksa oradan uzar gider... Bu mevzunun en basit matematiği budur ve yüzdesi bayağı yüksektir..
12 Yorumla
Soran+1 yılAradığım en doğru cevabı sanırım siz vermişsiniz, teşekkür ederim
- +1 yıl
Madem burada yazıyoruz, Dürüst ve açık olmak lazım... Bu yazdığım erkek dünyasının gizli ve altın kuralıdır. pek çok kadının ne oldu, neden, niyesine samimi ve apaçık cevaptır... Bende size samimiyetinizden dolayı teşekkür ediyorum. 👍🤗
Öyle her gördüğüm kızla flört eden, ya da her duygu beslediğinde açılan birisi hiç olmadım. Gerçekten delice çok sevdiğim de oldu. Ama zaman bana hiç bir karşı cins için kendi kişiliğinden vazgeçme, kendi hayatından vazgeçmememi öğretti.
Şimdi soruna gelince, açıkcası bir kadın benim saygımı hakettiğini düşünürsem, bu kişiyle muhabbet, sohbet etmek isterim. Lâkin çoğu kadın daha muhabbet etmeyi dahi bilmezken, benim saygımı hakettiğine zerre inanmıyorum. Bu durumda ise, benim kendi alacağım zevkin davasını güderim. Bunu ise gizlice yapmam, açık açık söylerim.00 YorumlaCinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aç adama, senin tek beklentin yemek yemek mi diye sormak gibi abes bir soru bu.
Kadınların öncelikli ihtiyacı nasıl ki duygusal doyum ise, erkeklerinkisi öncelikli olarak cinselliktir. Ve elbette kadınlar da cinsellik isteyecekleri gibi erkekler de ilişkide duygusallik isterler. Kadınla, erkek arasindaki temel fark bu beklentilerin sirasidir.
Türkiye de cinsellik yaşamak kolay olmadigi için erkekler psikolojik olarak buna açlar. Doğal olarak sohbetlerde de konu sıkça cinselliğe kayar.
Bunu istemek ne kadar normal olsa da yaklaşımlardaki nezaket ve dürüstlük o kadar önemlidir.00 YorumlaYapılan araştırmalar oksitosin yani mutluluk ve bağlılık hormonunun kadınlarda her türlü temasla salgılanırken, erkeklerde orgazm anında salgılandığını ortaya koymuş. Haliyle cinsellik erkekler için keyif ve mutluluk demek. Sevdiği insanla yaşadığı zaman bu zirvede yaşanıyor. Genel olarak erkekler doyurucu orgazmlar yaşatan kadına bu sebeple bağlanıyor. Hani duyduğumuz, evinde gül gibi karısı dururken eskorta aşık olan adam hikayeleri buna örnek teşkil eder.
31 Yorumla- +1 yıl
Bizi bizden iyi tanıman 😀
+1 yılöyle valla bunu örtbas etmek için istediklerini alana kadar oscarlık oyunculuklar sergiliyorlar
biz çok safız cidden masumca sarılmak, öpülmek falan istiyoruz böyle kendi dünyamızda toz pembe hayallerin içine falan dalıyoruz adamların tek derdi yatak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır , ikili ilişkilerde bu tabiki olacak olmazsa olmaz kadın içinde geçerli bu ama erkekler fizyolojik olarak bunu bizden daha çok yaşıyorlar hepsi bu ama önemli olan bir erkeğe kadın olarak değil insan olarak dokunabilmek cinsellik açısından kolay etkilenip kolay belli ediyorlar ama ondanundan önce kalbinde dokunabilmeli kadın 🤔
10 YorumlaSevgi ve cinsellik bütünleşik şeyler. Kendi adıma konuşayım, tek beklentim elbette cinsellik değil. Fakat cinsellik asla olmaz diyen biriyle de olmam.
Ayrıca cinsel geçmişine göre insanları temiz kirli diye ayırmak ahmaklıktır.110 Yorumla
Soran+1 yılBen ayırmıyorum, geçmişine saygı da duyuyorum elbette benden önce birşeyler yaşayabilir hakkıdır. Fakat ben hayatım boyunca bir kişi haricinde kimseyi istemedim oda aldattı ve bunun için kendimi hazır hissetmiyorken cinsel saldırı gibi bana zorbalıkta bulunan mı desem bu yüzden kısa olan bitirdiğim ilişkiler mi desem. Her biri beni ayrı yıprattı o aldatma travması geçmeden oda ayrı mevzu şimdi. Ayrıca ben seks yaşamam kesin demiyorum belki sever alışırsam bende isticem ama daha selam dediği kızada şeyini zorla ağzına aldıran erkeklefe olmak istemiyorum açıkçası
- +1 yıl
1. Israrla söylüyorum, kısa süre içinde evlilik düşünmeyen kızlar cinsellik yaşamayı reddederlerse aldatılma ihtimalleri %99. Kalan %1 de aseksüel erkekler zaten. Bu basit bir matematik, seninle sevgili olmak isteyen erkekler tersini söylese de olay bu.
2. Kimse size ilk gün yapın demiyor. Bir kişinin daha zorba olup olmadığını bilmezken sevgili olmak yanlış zaten. Fakat bu tarz şeylere tamamen kapalı olursanız sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz, kötü niyetli erkeklerin malzemesi olursunuz.
Soran+1 yılİşte olmak istemiyorum, olmamam için bana ne tavsiyelerde bulunabilirsiniz? Alanım bayan kuaförü ve güzel olmam maalesef yanlış anlaşılma sebebiyeti veriyo sanırım erkeklere
- +1 yıl
Gözlem yeteneğini geliştir. Kızların en çok yaptığı hata içgüdüleri ile hareket edip sert maço erkekleri tercih etmeleri.
2022 senesinde yaşıyoruz, erkeklerin görevi seni vahşi hayvanlardan korumak değil. Düşünceli, sana değer veren bir erkekle ilişki yaşa. Cinselliğe de kapalı olma.
Soran+1 yılKapalı değilim sadece çekingenim ve hemen olsun istemiyorum ama erkekler gördüğü kadına ilk anda o pantolonu indiriyorlar
Soran+1 yılİşte , bu kadar beklemeleri bile fazla ya onlar için 1 hafta olmuş beni * afedersin ama yakınıyo
Soran+1 yıl21 yaşındayım galiba evet tekin tipler bana denk gelmiyor
Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen peki bu konuda herseye mi karşısın? erkekler de sevmek istiyor fakat kendim için diyorum sevdigim kadını öpmek sarılmak bazı tensel seyler yaşamak da isterim olmuyorsa o kadın benim için cidden cok soguk biridir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen karşı değilim ama dün kötü bir gün yaşattı bana (bkz:oral yapmadığım için terk edildim)
- +1 yıl
bu şekilde bir yaklaşım varsa evet iğrenc bir durum... kadının once ruhu sonra bedeni okşanmalı
Tek beklenti olmaz elbette ama bu da bir beklenti birbirini uzun zaman tanıyınca guvenince ciddi olduguna inandığın vakit yakinlasma yasanabilir iliski evlenince
00 YorumlaHep cinsellik nereye kadar birazda eglenmek lazim! Gülmek, anı biriktirmek lazım 🙄 sosyal aktivitelere katılmak lazım mesela kamp ve ya dağ yürüyüşü gibi...
00 YorumlaÖmürlük düşünen kişi için cinsellikten öte, birçok şey vardır. Karşındakinde annelik ve hayat arkadaşlığı arar en başta.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle istiyorum işte
Soran+1 yılİnşallah
Aşkla şehveti muhabbetle cinselliği karıştıranların sapkınlığı olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu sitede maalesef hemcinslerimin çoğunun niyeti belli
010 Yorumla
Soran+1 yılSiteyi demiyorum ben gerçek hayatı kast ediyorum
Soran+1 yıl8 günlük sevgilim ilk günden beri benden Bişeyler istedi hep kendi istediği oluyordu ağzıma alamadım diye ayrıldı benden bugün ve ciddi anlamda kalbim kırıldı
Soran+1 yılBen onun seks objesiyim değeri taşımam koyuyo anlıyormusunuz
Soran+1 yılÖyle olmadığım zamanda da olmuyor zaten kolay olmadım bugün istediğini yapmadım diye sildi beni
Soran+1 yılDeğer veriyorum ayağına kullanıyo ya saf olduğumu o açığı anlıyorlar bir şekilde
Hah valla böyle o yüzden en iyisi ya konuşmamak ya da mesafe ileriye taşımamak en sinir olduğum şey cinsellik olmayınca hoop yok olmaları hey yarabbim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılAsik değilse evet ama aşıksa öyle değil. Erkekler gerçekten aşık olduklarinda kadınlardan daha güzel seviyorlar, daha fazla değer veriyorlar bence
10 Yorumla
+1 yılerkeğe isteğini vericeksin ki o da seni mutlu etsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik benim için en son sırada geliyor.önce karşılıklı muhabbet , sevgi, hoşgörü. ev işlerinde yardım ederim, morali bozuksa düzeltirim. haftada birde mutluluğumuzu paylaşırız. evlilik güzel bişey be.
00 Yorumla
+1 yılTek beklentim bana huzur vermesi.
Ama doğamızı da red edemeyiz.
Kadın ve erkek rarsında bağ geliştikçe cinsel istek oluşması gayet normaldir.00 Yorumla
+1 yılYani direkt değil zamanla olabilecek bir şey bence. Yanlış kişilermiş
10 YorumlaValla öyle gibi görünüyor yemeğini yapmak ve isteklerini karşılamak
Hizmetçi gibi
...11 Yorumla- +1 yıl
Ya tabi kadının da bazı yapması gereken şeyler ama buda
+1 yılErkeklerin oyle olabilir ama adamların tek beklentısı o değil
10 Yorumla
+1 yılGeneli öyle maalesef, iyi yapmışsın avuçlarını yalamaları hoşuma gidiyor böyle 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni ağlarken sokağın ortasında bıraktı onun için topuklu giymiştim 2 gün önce araba çarparken orada yolumu bilmediğim bie sokakta dakikalarca ağlayarak yürüdüm ve sana daha yazarmıyım sanıyorsun dedi çok kqlbim kırıldı
- +1 yıl
Eee böyle
+1 yılTabiki değil. Esasında iş sonradan ciddiyete binince bu sefer kadın gidiyor 😐
10 Yorumla
+1 yıltek cinsellik değil.
hoşsohbet,
aklı selim davranışlar vs...00 Yorumla
+1 yılevet ye iç seks yap başka bir şey yok dimi erkeklerin hayatında siz kadınlarda ne meraklısınız yaa
00 Yorumla
+1 yılHayır, kalbini çok istiyorum. Onu mutlu etmeyi gulumsetebilmeyi sevgiyi var etmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCehalet, ergenlik sehveti ve gorgüsüzlük erkeleri hep cinselliğe cekiyor. Bayanlar icinde aynı şey gecerli. Bence bu tip behimiliklerin cinsiyetle alakası yok. Kaliteye ulasmak da zor maalesef.
00 YorumlaÇirkinsin ve triplisin demek ki sana takılmalık bakıyorlar
00 YorumlaHer çeşit insan var malum. Sana o çeşitleri denk gelmiş. Daha dikkatli temkinli hareket et.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılÖnceliğim aşk.
Aşkı bulamazsak cinsellik düşündüğü oluyor ama helal olmadan da yapamam.00 Yorumla Cinsellik konusunda 307 cevap paylaştı. Konuşmayı seçtiğin insanları biraz daha titiz seçmen lazım
00 YorumlaKimi sevmeye çalışsak havalanmış o yüzden artık sevmiyorum bas geç en güzeli
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki de daha fazlasını da isteriz sevmek sevilmek her insanın doğasında olan bir şey.
00 Yorumla
+1 yılYanına gidip bir fincan kahve içerek sohbet ederek vakit geçiremedikten sonra yemişim böyle ilişkiye
00 YorumlaIspanaklı börek kısır çay falan daha öncelik mesela:/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle evetttttt akılları sadece belden aşağı çalışıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven dokunamaz, bakamaz.
Bırakın o müsvetteleri, yolunuza bakın.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet gerçekten seven erkek kalmadı gibi bir şey. Varsa yoksa belaltı... istediği olmayınca da kaçış...
10 YorumlaCinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkeklerdeki mantık sevgilim versin karım bakire olsundur. buna göre ayarla kendini
00 YorumlaEvet her erkek seks ister ama bazıları için 2 veya 3. Planda olabilir ama öyledir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik düşünmeyen harbiden seven adamları da siz beğenmiyorsunuz kızlar kusura bakmayın.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende hep temiz ve dürüst bir sohbet istedim ama bulamadım
00 Yorumla
+1 yılÖnce sevgi ilgi değer beklerim belki zamanla olabilir seks hayatımız düzenli sonra zaten çok uzatmadan evlenirim ben
04 Yorumla
Soran+1 yılSizlerden kaldımı halen? Şayet neslinizin tükendi diye biliyorum ben.
- +1 yıl
Kalan var denk gelmen lazım ömürlük biri lazım bana onun için sevgili yapmadım daha kolay değil ciddi temiz kız bulmak evlilikte zaten çok seks olacak libidom güzeldir baya 😆
Soran+1 yılBende bunun için yalnız kalmayı seçtim , bakalım ne zamana evleneceğiz acaba
- +1 yıl
🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdak noktan aşk olmasın eğitimin olsun kariyerin olsun gerisi seni bulur merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında değil ama beklenti daha çok o yöne kayabiliyor
00 Yorumla
+1 yılCinsellik bir kaçınılmaz isteniyor elbet fakat çok tahrik edici unsur oldugundan insanların zihni daralmış vaziyette
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabikicinsellik önemli ama bu hayatta cinsellik ten sevgiden de önemli olan güvenmek bence güven olmayinca hicbirseyin anlamı olmuyor umarım aradığın mutlulugu bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle biri değilim ama hiç düzgün insanlara denk gelmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek öyle ya da sen hep öylelerine denk gelmişsin bacım
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyada amaç o. Aşkı burada arama
21 YorumlaCinsellik konusunda 840 cevap paylaştı. tek derdi sevmek sevilmek olanlar da var
02 Yorumla
Soran+1 yılBana niye denk gelmiyor
+1 yılSevgi saygı bizim için
02 Yorumla
Soran+1 yılBen niye göremiyorum öyleyse
- +1 yıl
Görüyorsun beni işte, diğerlerini bilemem.
+1 yılAradaki iletişimin kalitesiyle alakalı bu
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
+1 yılErkekler hep doğru kadınlara yanlış yapıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış kadınlar da doğru erkeklere gibimi
+1 yıltek değil ama en büyük beklentisi
10 Yorumla
+1 yılBazı erkeklerin öyle.
10 YorumlaHayır sevgi ilgide beklerler
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet. napacaklardı , çekirdek mi çitleyecekler.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi de beklerim ben
00 Yorumla Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. Elbette tek beklenti cinsellik değil.
00 Yorumla
+1 yılDunya çıkar dunyasi olmus
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri