Böyle sorunlar nasıl aşılır?

3 haftalık evliyiz daha çok uyuşamadığımız anlaşamadığımız tartıştığımız yerler oluyor iletişimsizlik büyük sorun beni çok manipüle etmeye çalışıyor yapılan şeyi unutmuyor kin tutuyor ilk gece cinsellik yaşarken kanamam oldu doktor 2 hafta ara verin zarda yırtılma var dedi 2 hafta geçti özledim kocamı yanaşmaya çalışıyorum uzak mesafeli duruyor sanki o değil de ben istiyormuşum gibi kendimi de kötü hissediyorum daha önceden evlendikten sonra bebeğimiz olsun derdik şimdi onu rafa kaldırdım dedi bana bu halde ne bebeği kendini düzeltmeden çeki düzen vermeden bebek yok demeye getirdi lafı sürekli beni geri kafalı olduğumu bir şeyleri anlamadığımı ima ediyor her tartışmada konu muhakkak oraya geliyor kavga ederken bile susuyor karşımda ben esip gürlüyorum o cevap dahi vermiyor nasıl olsa anlamıcaksın gerek yok konuşmaya diyor bir şey diyorum çok boş yapıyorsun sal beni bi filan diyor ben onunla konuşmaya çalıştıkça ona soru sordukça suçlu ben ilan ediliyorum çok gücüme gidiyor bazı şeyler dışarıdan annemlere onun annesine belli etmemeye çalışıyorum gülüyorum eğleniyorum mutluyum gibi yapıyorum insanlara ama içerde durumlar çok karışık ben nasıl baş edicem ne yapacağım bilmiyorum 😔

Böyle sorunlar nasıl aşılır?