Uyuyordu o zaman yanaştım baya elimi attım özel yerine uyandı telefona baktı acelesi de yoktu yani geç falan kalmadı uykulu uykulu halim yok dedi kalktı duş aldı gitti ilk defa beni reddetti uykulu olması ile ilgisi yok niye olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBir erkek işe gitmeden önce veya kocası işten eve geldiğinde sürpriz yapıp adam kapıdan içeri girdiğinde ve seni çıplak şekilde kapının önünde domalmış şekilde gördüğünde seks yapma teklifi red edilmemesi lazım, ya da adam içeri girdiğinde hemen aniden pantolonunu çıkartıp oral yapmak lazım, aksi takdirde bu zamanla erkekten soğumaya neden olur ve haliyle belirli zaman sonra ayrılık olur, o yüzden sadece erkeyin canı istediğinde deyil kadın istediğinde de
s! k! şilmesi lazım, böyle şeyler kadın yaparsa o benim her zaman baş tacım olur daha çok severim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayBizim gibi hatta biz terapist gittik düşün yani bize bu yolları gösterdi. Böyle durumlar genellikle kişisel ve duruma bağlıdır, otomatik olarak reddetmek “ilişkinizde sorun var” anlamına gelmez. Bazı olası sebepler:
Zihinsel veya fiziksel yorgunluk: Sabahları bazı insanlar enerjili olmayabilir veya işe gitmeden önce yoğun düşüncelerle meşguldür.
Stres ve dikkat dağınıklığı: İş, sorumluluklar veya planlar kafasını meşgul etmiş olabilir.
Fiziksel rahatsızlık: Açlık, uyku yetersizliği veya herhangi bir hafif rahatsızlık isteksizliğe yol açabilir.
Rutin ve alışkanlık farklılığı: Bazı insanlar sabah seksine hazır hissetmez; bu tamamen kişisel bir tercih meselesidir.
Önemli olan, bunu kişisel bir reddedilme gibi algılamamak ve karşılıklı anlayış ile yaklaşmak.
60 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayAdına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim. Her sabah isterim bende
08 Yorumla
Soran7 ayDaha 10 aylık evliyiz 30 yaşında
- 7 ay
O halde ya sana yetemiyor ya da her istediğinde vermişin ki kıymetini bilememiş. Seni red edeni sende bazen red etmelisin
Soran7 ayEvet ben şimdiye kadar hiç reddetmedim
- 7 ay
Sen kocanın her hıyar dediğinde tuzluyu alıp koşmuşun.
Soran7 ay🤣🤣
- 7 ay
Kendini geri çek, fantaxi giyimlerden uzak kal, ilgisiz davran
- 7 ay
Durumlar düzeldi mi? Verdin mi?
- 7 ay
İşi ağır mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayHer zaman seks yapmak için müsait veya istekli olmayabiliriz. Kocan dün çok yorgun kalmış olabilir o yüzde yapmamış olabilir. Çok sorun etmeye gerek yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! İlk defa olan bir şey ise bence çok peşine düşmeni gerektirecek bir şey yok çünkü bazen insan kendini hazır hissetmeyebilir veya o an durumu müsait olmayabilir bu gayet insanlık hali bence eğer çok fazla bu konuyu konuşursan bence aranıza soğukluk girebilir bu yüzden çokta takılacak bi durum değil sadece nedenini nazikçe sorabilir ve kırıldığını anlatabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBende esime birkac kere boyle yapinca ondan karsilik gormeyince artik ugrasmiyorum da yanasmiyorum da
1812 Yorumla
Soran7 ayBizim heriflerde sorun var 😅
Cevap sahibi7 ayKesinlikle katiliyorum, is yerinde sporda onca iltifat alirken evdeki adam koltukta uyuyor
- 7 ay
Vay be ne eşler var ya
- 7 ay
Belki işe yorgun gitmek istemiyordur ya da canı sıkkındır hemen başka şeyler düşünmeyin bence
Soran7 ay@schrodçg çok komiksin sen ya
- 7 ay
Çok bakan varsa guzelsn
- 7 ay
Sizin gibi bir eşim olsaydı hiç içinden çikmazdim🥰
- 7 ay
- 7 ay
Yoo bende 4-5 ayda karımı zar zor ikna ediyorum oda her zaman değil belki bunun kişiyle alakası var tek sorun erkekde değim bence
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayUsenmedin soru mu açtın bunun için
Kızma da sürekli hazır ol da olacak değil ya, arada reddet modu da olsun adamın14 Yorumla
Soran7 ayAma ben onu hiçbir zaman reddetmiyorum aşırı yorgun olsam da uykuda olsam da reddetmedim
- 7 ay
Her gün istiyor musun ya da istiyor mu?,
- 7 ay
Zevk?
- 7 ay
Ne?
7 ayÖzel bir durumu olabilir ama erkeklerde sertleşmenin en yoğun olduğu zaman dilimlerinden biri sabahlarıdır. Panik yapma, biraz bekle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayReddeten erkek bence canım ya istekli ksrısını reddetmek ssdece onu kötü hissettirir ve sekse küstürür
00 Yorumla
7 aySabah hayır demesi gerçekten problemli ama dikkat et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Başı ağrıyor belki prensesinin öylece kursağında mı kaldı kıyamam ya elli iki şeetseydinya bari
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
7 ayİşe geç kalmamak gerekçesi üzerine seks yapmak istememiş , vakit dar olduğu kanaati güçlenmektedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAynı durum bende de oluyor sabahaları daha güzel bir enerji olur hatta kendim iş veren olduğum için daha geç giderim iş yerine kalkarım duşumu alırım gelirim yakınlaşma olsun diye ama bir kaç defa reddetti bende artık uğraşmıyorum insan ister istemez uzaklaşıyor Buda etkiliyor doğal olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Afrodizyak besle, iştah artır biraz. Taze polen, keçi boynuzu pekmezi, tarçın v. b.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani o an ağzına alsaydın reddetmezdi heralde bazen bende anlamıyorum neden reddeder ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 aySabah seksi iyi olur ama farklı bi sebep var belli kafası ona takık
00 Yorumla Kocan diye her isteğin an yapacak değilya , adam daha gözünü açmamış sabah sabah
00 Yorumla
7 aySabah bı başka güzel oluyor aslında işi vardır heralde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayEvet reddedilmişsin. demek ki cok cilveli olmadın. ya da seni begenmiyor mu?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İsteksiz olabilir belki yoksa sabah ilişkisine hiç bir erkek hayır diyemez ☺☺☺
01 Yorumla
7 ayŞaka gibi ya
Nasıl istemez anlamıyorum
Onun yerinde olmayı çok isterdim çok00 Yorumla
7 ayAy ne eksik ne fazla benim manita da böylle. sabah sabah kendi sertleşiyor uyurken ben indirmek istiyorum ama dur yeni uyandım falan filan. pfff erkek milleti
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHer zaman aynı olacaksın diye bir şey yok. bir şeye kafası takılmıştır zevk alamam veya veremem diye uğraşmamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayCanını sıkacak bir şey söylemiş olabilir misin bilmeden ya da yapmış?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBöyle bir kadın istiyorum işte Sabah akşam çakacak bir kadın lazım bana 😋😋😋
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayİlerdeki eşim böyle olmaz umarım
81 Yorumla
Soran7 ayBelli olmuyor ya umarım olmaz
7 ayBaşka biri olabilir dikkat et
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBir iki gün aç bırak ceza olarak
717 Yorumla- 7 ay
Yemek mi vermeyecek
Cevap sahibi7 ay@Poyrazefe2531 yok başka bir şey
- 7 ay
- 7 ay
Ama ya
Soran7 ayBen bu zamana kadar onu hiç kırmadım o yeri geldi aynı şekilde beni uykumdan uyandırdı kırmadım aşırı yorgundum yine kırmadım bir dahakine ben de onu reddedicem
- 7 ay
Ama reddetme bence sende tekrar özür diler belki
Cevap sahibi7 ayEn seksi çamaşaırlarını giy kudurt ama verme
- 7 ay
Off bu çok ağır olmadı mı yaaa
- 7 ay
Skskks
Cevap sahibi7 ayBen olsam daha ağılarını da yapardım
- 7 ay
Meselâ neler 🤣🤣
- 7 ay
Ya bi konuşalım mı senle soracaklarm var
Cevap sahibi7 ay@Poyrazefe2531 bağlardım yatağa
- 7 ay
Dur dur devamını burada deme bana yolla 🥰🥰😋
- 7 ay
Bana anlat lütfen
Cevap sahibi7 ay@Poyrazefe2531 öff bir git ya
- 7 ay
Off niye gösterip vermiyo sn ya
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
7 ayyani her şey olabilir bazen modu düşük ya da aklında başka şeyler oluyor insanın, bence takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayduş ta alacakmış, o kadın geri çevrilir mi ya, bu neyin kafası. biz de yapıp gidelim diyoruz bizimki yapmak istemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
7 ayÜzdü. akşam gelince uçurur da mutlu olursun inşallah :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayGece yaptınız mıydı
02 Yorumla
Soran7 ayHayır
- 7 ay
Acelesi yoksa ayıp etmiş o zaman
7 ayağız kokması olabilir
03 Yorumla
Soran7 ayBen uyandım dişimi fırçaladım geri yanına geldim zaten
- 7 ay
diş fırçalamayla ağız kokusu geçiyor mu hanımefendi
ben 3 kere fırçalayıp geçmeyen biliyorum
Soran7 ayHerkesin ağız kokusu farklı benimki geçiyor başkasından banane
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
7 ayAlaallanırmalfe yapmaz erkekler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ilişki rutin bir hal almış maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBiraz ilgili olabilir. Ama ben olsam kaçırmazfdım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabah sabah iyi giderdi oysa
00 Yorumla
7 ayHer zaman isteyecek diye bişey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 814 cevap paylaştı.
7 ayOha ya öyle bişe red edilirmi
00 Yorumla
7 ayBiz araya girmeyelim, siz aranızda çözün bence.
00 Yorumla
7 aySebgilisi olabilğr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aycanı çekmemiş. daha dişi ve güzel ol arzulan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Birdaha sen verme ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem bişeye canı sıkkın olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
7 ay@soran senin gibi bir eşim olsun isterdim🥰
00 Yorumla
7 ayVay awq. Ne herifler var. Reddedebiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayMakine değil ki bu tuşa basayım da çalışsın..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
7 ayHım Bode dusamı gırdı kocamda tuafmıs
00 Yorumla
7 ayolabilir abartma tribe girme hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstememiş demekki. Garup yahu insan reddedermi
00 Yorumla
7 ayHergun ayni olamaz insan
00 Yorumlakaldırmışsın çıksaydın üstüne hemen..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayne zamandır berabersınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEşim de esin gibi 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBenim karım da umarım senin gibi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Ne alaka be çok can sıkıcı bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
7 ayGuc kaybi olmasin diye olabilir.
00 Yorumla Yaşlar kaç ve kaç yıllık evlisiniz
02 Yorumla
Soran7 ay10 ay oldu ben 27yim o 30
7 ayYuh artık
02 Yorumla
Soran7 ay?
- 7 ay
Yani neden şnsan eşini geri çeviri ki mantıklı değil
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Öküz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayO nasıl kocaymis öyle ya karım istesin yeterki 😀
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 aysabh sabh snde istekli kldın
00 Yorumla Adammı diye bi düşündüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayArada olur
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam işe gitmeden önce sevişmek istedim ama reddetti. Niye olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat