Arkadaşlar eşim benimle önsevişme olmadan cinsellik istiyor.. ya da çok kısa tutuyor. Sizce neden? Ve be yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılKendisini etkili görmüyo olabilir yanlış anlama da memelerini yüzüne getir yalasın boynunu öpücek şekilde dur yatakta iken onu alta al ya da üstüne atla kurtulamasın hemen alttan bide sevişirken popon kocanın kucağında iken eğer zıplıyorsan ellerini kocanın gösünün üstüne koy azda olsa bastır inlerkene yapmacık olmicak ses çıkar ses önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kötü. Bir durum. Orgazm olman imkansız gibi. Buda seni gergin yapar.
Peki tam olarak önsevişme süresi ve içimde kalma süresi ne kadar.
Ona göre çok etkili bir önerim olabilir 😆😊15 Yorumla
Soran+1 yıl10 dakika.. 1 dakika öpüşme 2 dakika benim ona yaptığım oral seks.. sonra üstüme çıkar boynumu öperek içime girer sonra ben onun üstüne çıkarım.. doggy yapar işi bitiririz onda da hemen boşalır.
- +1 yıl
Dogi pozisyonu erkeğin en çabuk boşaldığı bir pozisyondur. Evet şimdiye kadar yaptığın tüm yorumlara bakarsam siz seks yapmayı bilmiyorsunuz diyebilirim. Aslında sorununuzun tek çözümü var cinsel terapi. Kesin ve kalıcı çözümdür...
Soran+1 yıl@kahriman17 biz mi? Neden böyle düşündün
Cevap sahibi+1 yılAraya baya bir arkadaş girmiş. Bu durumda pek sağlıklı muhabbet yapamayız ama neyse.
İki sorunun var. Biri erken boşalma ikincide ise kolay orgazm alışkanlığı kazanamaman. Bu iki sorunda psikolojik olduğu için çözüm de psikolojiktir. Yani eşinin kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır. bunu özel bir yöntem ile kullanman laızm😊😊
Kendin için ne yapacağın konusunu erken boşalma mevzuu bittikten sonra anlatırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmeyi arttırınca daha iyi oluyor eşine karşı taktik yap
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTaktik yap dedim işte eşini tanıyan o
Soran+1 yılTatlı dille söylüyorum olmuyor, en fazla samimiyetsiz davranıyor.. o da tatmin edici olmuyor
+1 yılKonuşup anlatman lazım yoksa böyle olmaz tatmin edici
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
73Cevap
+1 yılBu çok ciddi bir sorun ve zulümdür. Bunu eşiniz ile konuşmalı ve nedenini sormalısınız. Kaç senedir evlisiniz ve ne zamandan beri böyle?
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır evliyiz.. ilk 1 ay önsevişme yaşadık. Sonra hep direkt girmek istedi. Öyle bir fantezisi var çok ıslanmayınca daha çok zevk alıyormuş
Soran+1 yılBiraz da kilo aldım sanırım onunla da ilgisi var
- +1 yıl
Kilo almak var kilo almak var. Sen ise biraz kilo aldım diyorsun. Bence bu sana böyle davranması için bir neden değil. Diğer bir sebep olan ıslanmayınca daha çok zevk alıyorum demesi ise daha da vahim. Kadında ıslanmanın nedeni hem cinsel birleşmeyi kolaylaştırmaktır hemde mikrobik sebepleri ortadan kaldırmak içinde bir savunmadır. Islanmayan kadının vajinası tahriş olur ve sonrasında yanma, kaşıntı gibi şikayetleri belirir ve bir sonraki ilişkilerden elinde olmadan kaçmaları başlar. Eşiniz sadece kendi tatminini düşünüyor görünse de asıl gerçek her bireyin kendi tatmininden sorunlu olduğunu bilmesi gerekir ve buna uygun pozisyonları seçip, öğrenmesi ve eşini bu yolda teşvik etmesi, nasıl dokunması gerektiğini istemesi ve göstermesi gerekir. Yani her şeyi karşıdan beklememeli...
Soran+1 yılBen çok gösterdim ağladım kaç kere yine tık yok. Sevgilim olsa ayrılıp gitmiştim ama eşim sonuçta öyle kolay değil bu sebepten dolayı ayrılmak.. o kadar arada kaldım ki anlatamam
Önsevişme olmadan seks mi olur yaa :)
Sevişme olmadan seks tatsız, tuzsuz yemeğe benzer.. :D
boşalayım yatıp uyuyalım derdinde desene..11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cok cirkinsindir, seni kesin sevmiyor, seninle sadece bosalmak icin, kullaniyor.. Bosanamiyordurda, napsin, seyi kalkinca bir yere bosaltmasi gerek..
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimle evlenmek zorunda değildi ama
sevişmeyi bilmiyor, cinselliği bilmiyor öpmeyi yalamayı oral seksi öğret yap yaptır en önemlisi g noktasıve dil darbeleri
00 Yorumla
+1 yılBelkide sorun sensin, pissin, kokiyon opusemiyon vb vb...
04 Yorumla
Soran+1 yılSordum benimle ilgisi olmadığını söyledi
- +1 yıl
O zaman aldatiyor seni...
Soran+1 yılBütün gün evde işsiz şu an. Sürekli aklı bilgisayar oyunlarında ve sigarada
- +1 yıl
Bilmece gibisin be kadin, demek ki sorun baska yerlerde... Eniste birakmis isin ucunu artik...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdaki tavsiyeleri takip edeceğim. Sorunu da beğendim. Çünkü benim eşim de önsevişme istemiyor. Çok yavan. Direk ilişkşye girerek başlamak ve tek amacının boşalmak olması 😔
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın nasıl o şekilde boşalır ki
Cevap sahibi+1 yılŞöyle. Ben ilk başta kuru olduğundan giremiyorum işte. Yavaş yavaş oraya değdirdikçe eşim ıslanıyo. Öyle öyle derken girmeye başlıyorum. Boşalıyor ben gidip geldikçe. Ama kendini de okşuyor tabii ki
Cevap sahibi+1 yılYani diğer yorumları okudum ve bu prıblemin kaynağı ne senin kiloların ne de sivilcelerin. Burda problem kocandaki sertleşme sorunu. Bunu gizlemek için de bir an önce bitsin istiyor. Sonuçta da eşini mutlu edemeyen erkek oluşuyor. Mast yapıp daha zevkli gelmesi ne demek çok iyi bilirim çokkk.
+1 yılEğitebilirsin ne istiyorsan bunu onunla açık açık konuşmalısın.
16 Yorumla
Soran+1 yılGelişmeye açık değil ki
- +1 yıl
önce konuş isteklerini söyle gelişmeye açık olana kadar da ilişkiyi kesersin sonunda mecbur kalır.
Soran+1 yılDenicem
- +1 yıl
Başarı ve mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay arkadaş bende uzattıkça uzatmaya çaışıyorum eşim sevmiyor. istekli hevesli iş bilen erkeklere odun kadın bu şekilde kadınlarada odun erkek düşüyor demekki adalete bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkide ayni maalesef on sevismeyi gec hep ayni pozisyon ve 2ayda 1 kere oluyo
33 Yorumla- +1 yıl
2 ayda bir kez mi yapiyorsunuz ondada çabuk boşaliyordur birşey anlamiyorsundur
- +1 yıl
@Faruk_ist kanka çenç yapın bari iki tarafta mutlu olsun 😂😂
bılmıyoruzkı senın nasıl bırı ya da neler yapabıldıgını gıyımınden temızlıgınden kısacası her sey etkı ler
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo aldım biraz da vücudumda sivilce var
+1 yılEşin çok yanlış bir şey yapıyor. Seni bu konuda önemsememesi çok kötü. Detay konuşmak istersen konuşabiliriz.
00 YorumlaOnun çözümü yok. Mümkün mertebe ilişkiye girmeyeceksin.
06 Yorumla
Soran+1 yılKocam o benim sonuçta
Soran+1 yılHaklısın.. bu şekilde yola gelir mi bilmiyorum
Soran+1 yıl10 gün falan sevişmicem
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. On sevişme ne kadar uzun olursa cinsellik o kadar tatmin edici olur. On sevismesiz olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılGel de anlat. O önsevişmeden zevk almıyor ki
kocanla boş bol erotik film izle onun yaptığın yanlıs olduğunu anlıyacağı seyler göster. ıslaklık olmadan acı duyduğunu söyle konusmadan cekinme
10 Yorumlavallahi suçu başkasında arama bir öküzle evlenen sensin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam mal demek ki eskiden beri böyle mi
Bir de ön sevişme yaparsa erken boşalma yaşıyor olabilir performansı nasıl peki?07 Yorumla
Soran+1 yılÖnsevişme yaparken şeyi kalkmış olsa bile iniyor
Cevap sahibi+1 yılDemek ki ereksiyon problemi yaşıyor çok fazla sertliğini koruyamıyor bu sebeple de hemen aksiyona geçiyor sevişirken sertleşme gitmesin diye. İşin zor valla bir ürologa gitmenizde fayda var
Ne kadardır evlisiniz?
Cevap sahibi+1 yılSana bol oral yapması lazım millet elindekini kıymetini bilmiyor ya ona yanıyorum
Soran+1 yıl1 yıldır evliyiz. Ya ben cinselliği seviyorum kocamı da seviyorum. Eşim isteksiz elimle oynayınca veya oral yapınca kalkıyor. Ben çekici değilim sanırım
Cevap sahibi+1 yılHayır sorun onda emin ol sevişirken iniyorsa problem ondadır.
O sana oral falan yapmıyor mu peki
Soran+1 yılYapmıyor
Cevap sahibi+1 yılEğer bakımsız veya temizlik konusunda problem yoksa eşin de hata. oral olmalı sana yapmalı mutlaka.
Bence sen de ona oral yapma. Zamanında çok kadınla beraber olmuş bir erkeğe benzemiyor bu adam alttaki yorumlarını okudum da.
Benim eşim olsa 20 dakka oral yaparım her seferinde adam seni umursamayan bencil biri böyle ömür geçmez. Hamile kalmamaya çalış
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adamın acelesi vardır.😉
Sevişme uzun olmazsa tadı çıkmaz. eşine rahatsızlığını söyle.02 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum dinlemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOn sevisme olmadan iliski mi olur k bakma bu sanada mektepte oluyo flört sevgili ile sevisme var sevdiğin kisi esin ise yenmez tadindan gecelerin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ben ön sevişmeyi özellikle vajına yalamayı severim ta ki partnerim yalama artık içime gir deyinceye kadar
10 Yorumla
+1 yılten uyumunuz yok birbirinizi doyurmiyosunz ilerde sikinti olmaz insallah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. On sevisme olmadan olmaz... ilişkiye hazırlamak ve hazzı arttırmak gerekir
10 Yorumla
+1 yılfarklı aktiviteler bularak heyecan katmalısınız tek düzen olmamalı asla
00 Yorumlasonuç odaklı kötü bir ilişki zevk alıyor musun bari?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır..
Soran+1 yılYapıyorum o daha zevkli
Yani sen nasil birisin bakimli misin peki yani neden noyle birsey yapar ki bir erkek
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki fiziğimi beğenmiyor. O zaman da neden evlendi diye soruyor insan
Soran+1 yılGöğüslerim ufak ve kilo aldım çok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakım temizlik ve fizik önemli bence.. ön sevişme ve oral en sevdiğim ilişkide birde partnerin istekli olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çok istekliyim o çok isteksiz sevişmeye karşı. Fiziğim güzel değil ama benim için önemli değil diyor
+1 yılSabırsız olabilir oldu bittiye getiriyor ama öyle olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöküzlüğün başka açıklaması yok, sevişmiyor 2 dk lık zevki alıp dönüp uyuyordur.. ya sevmiyor ya da çok öküz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan bu işten anlamıyor. Ön sevişmesiz seks mi olur Ya! O güzel vücudu bir güzel öpmek yalamak emmek lazım...
00 Yorumla
+1 yılkocan mal mış. öpmeden okşamadan yalamadan kadını uyarmadan seks mi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan ınsan degıl. sen boyle zevk alamazsın ki. anca sulanırsın o kadar
00 Yorumla
+1 yılön sevişme için vaktinizmi olmuyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır vakitle ilgisi yok
- +1 yıl
bakımsız bir hatunmusun?
Soran+1 yılBakımdan kastınız nedir
- +1 yıl
yani kendine dikkat etmeyen..
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O isten gelince sen baslat ön sevişmeyi
03 Yorumla
Soran+1 yılİsteksiz zaten
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişme olmadan ilski olmqz ki hemde kısa surmemmeli bence
10 Yorumla
+1 yılAdam sevmiyor demek ki.
11 YorumlaGörmemiş kusura bakma
00 YorumlaBöyle bencillik kabul edilemez.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Direk oldu bittiye getirmeyi seviyor demekki.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istemiyor olabilirmi
00 Yorumla
+1 yılKendi ne bakmıyorsundur
05 Yorumla
Soran+1 yılKilo aldım onunla alakalı sanırım
- +1 yıl
Kilo sanmıyorum sebeb olsun
Başka nedenler vardır mutlaka
Soran+1 yılMesela? Sevgilisi değilim karısıyım evlendik sonuçta beğenmese evlenir miydi
- +1 yıl
Beğenmiştir elbette ama çok takılma geçici olabilir
Sevmiyor demekki hemen işini görmek istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğin biriyle insan niye evlensin ki daha 1 yıl oldu evleneli
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkocan odun diye bizdemi istemiyoz?
04 Yorumla
Soran+1 yılSana bişey diyen oldu mu
- +1 yıl
neden eşinizzle istemezsiniz diye soran sensin başlığını oku!
Soran+1 yılİstemeyenler içindi sen istiyorsan üstüne alınma
- +1 yıl
sen teşvik et
Ya bakımsızsın ya da doymuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz kilo aldım, o da benden önce çok kadınla birlikte olmuş
+1 yılDirek ilişkiye mi giriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öpüyor sonra ben ona oral seks yapıyorum. Sonra öpğüşerek giriyor toplasan 2 dakika ancak
- +1 yıl
Oral yapma ve sen yönlendir o kadar kısa tatmin etmez seni
- +1 yıl
Mast yapmıyosun değil mi
+1 yılSende yapan birisini bul ki degerini anlasin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilseydim evlenmezdim
- +1 yıl
Bosver kacamak yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde arka sevişme yapın
00 YorumlaSevmiyor olabilir sen istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmese niye evlensin
+1 yılÜzülüyorum böyle kişilere
00 YorumlaBazı erkekleri değiştiremezsin
00 YorumlaKabalık işte yani birden şey yapıyor
10 YorumlaCekiciliginiz kalmiyor cunku zamanla
00 Yorumlasenden cinsellige girme
00 Yorumla
+1 yılSeni beğemiyor olabilirmi
02 Yorumla- +1 yıl
Sebebini sordun mu
Soran+1 yılSordum beğenmiyor değilim dedi ben böyle seviyorum dedi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFiziğin nasıl? Boy kg?
04 Yorumla
Soran+1 yılKiloluyum son birkaç aydır
Cevap sahibi+1 yılÇokmu?
Cevap sahibi+1 yılVede ilişkide nasıl?
Cevap sahibi+1 yılKocan?
Sormadın mı bedenini hiç
00 YorumlaAfedersin ama kocan biraz öküz
10 Yorumlaisterdim yani karımla bütün fanteziyi denerdim
00 Yorumla
+1 yılön sevişme olmadan nasıl oluyor tam kalkmaz kız
10 Yorumla
+1 yılSen ıslanmadan içine alabiliyor musun?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde yapmıyor, çaresi yok
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam benimle ön sevişme yapmıyor. Neden eşinizle sevişmek istemezdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler