Cinsel hayaller kuruyo genelde
Görüşünce cinsellik yaşama ihtimali var ve ben hazır değilim buna
Cinsellik dışında pek konu bulamıyo ama işine gelince çok seviyomuş bağlanmış ve sözde ilerde benimle evlilik falan düşünüyomuş aramızda 8 yaş var ben 18 yaşındayım
Konuşmayı bitirmeli miyim
Bu tarz ilişkiler genelde başta yoğun hislerle ilerlese de duygusal dengesizlik yaratır. Evli birinin sessizleşmesi vicdan muhasebesidir; seni değil, kendini sorguluyordur. O yaşadıklarını unutmuyor, sadece bastırıyor. Sessizlik, unutmak değil kaçıştır. Senin yapacağın en iyi şey, onun sessizliğini değil kendi huzurunu duymak olur.
Evli değil
Belli ki çocuk sadece bedensel tatmini “bağ” sanıyor.
Cinsellik dışında konuşamayan biri, duygusal olgunluğa ulaşamamıştır.
Gerçek sevgi sabır ister, dürtü değil.
Sen henüz gençsin, seni arzulaması seni sevdiği anlamına gelmez.
Kendini sevilmeye değil, kullanılmaya açık hale getirme.
Sevişmek kolay, sevmek cesaret ister. ❤️🔥
Cevap
11Cevap
Sanaldan bi kere cinselliğe girdin mi konu döner dolaşır hep ona gelir. Reelde görüşürseniz farklı olabilir ama sanaldan çok bişey bekleme. Bi yerden sonra konu tükeniyor ne konuşacaksınız siyaset filan mı 😀
Ama reel olursa cinsellik ister
Muhtemelen isteyecektir , o perde kalkmış bi kere sanal da olsa
Seni kandırıyor tabii ki kullanıyor Seven insan böyle mi yapar geç bile kalmışsın bir an önce ayrıl bundan seni mahveder ileride
ne işin var senden 8 yaş büyüğüyle
Dertlerimi dinleyip yardımcı oluyodu ama cinsellik konusu açıp duruyodu bi yandanda ne ara sevgili olduk anlamadım bile yani
peki sen neden razı oldun bu sevgililik konusuna
Dertlerimi dinliyodu diye bi anda hayatımdan çık diyemedim ama sevgili olmak istemesemde giderdi
Konu bulamıyorsa kullanıyordur, ohh ben aldığımı alayım kafasında bence
Dertlerimi falan dinliyo mesela ama cinsellik konuşarak karşılık bekliyo gibi hissediyorum artık
Evet onun için sadece cinsle bir objesin
Seks objesi olmuşsun onun için durum bu
Ahh saf kizim benim 😂😂
kullaniliyorsun aynisini yasadim
Dertlerimi dinliyodu diye bi anda hayatımdan çık diyemedim ama ne ara sevgili olduk anlamadım bile yani çok hızlı gelişti her şey
Sanalda mi reelde mi
Şuanlık sanal
Ya naoacan sanali sen ve o hangi sehirde
Kullanılıyosunn 🙂
Galiba evet
Bitir tani
Yazık
Ohoo hem de nasıl kullanıyor