Sevgilim beni kullanıyor mu?

Bi sevgilim var, daha önce hiç cinsel ilişkisi olmamış. Yani öyle söylüyor, ilişkimiz 8 aydır sürüyor. Bir defa ayrıldık 6. ayda ve o esnada bi kızla konuşmaya başlamış. Öncelikle genel olarak iyi biri hep peşimde sağımda solumda yanıma hep gelir telefonuna bakarım falan sorun çıkarmaz. Aldatacağını düşünmüyorum fakat bu gün kendimi kötü hissettim. Arkadaşlar ben çocukken istismara uğradım, bunu biliyor ve sanırım beni kullanıyor. Yani mesela bana hediyeler alır, para verir ben asla istemem fakat o yapıyor. İçinden geldiğini söylüyor. Beni bi kaç kez ormana götürdü ve beni ne sanıyosun diye kavga ettik. Fakat sonra beni yumuşattı ve biraz birlikte olduk. Sonrasında bir daha buluştuk ve yine aynısı. Sonraları normal de görüştük çıkıp geziyoruzda ama o bazen baş başa kalmak istiyor ve bi şeyler olsun diye bekliyo sanki. Bu gün bana bi çanta aldı ve ona oral yaptım. Neden bilmiyorum zorunda gibi hissediyorum sanki. Karşılığını vermek gibi oluyor... Ablasıyla tanıştırdı beni. Annesiyle de tanıştırmak istiyor fakat beni kullanıyo gibi de hissediyorum. Arkadaşlar sizce böyle şeyler normal mi? İçimden düşünüyorum benicinsellik için kullanıyor bazen dur desemde durmuyor ve ısrar ediyor.

Sevgilim beni kullanıyor mu?