Öncelikle bunları utanarak yazıyorum, mahremiyetimi özel hayatımı burada anlatmama sebep olduğu içinde af buyurun. Eşim yatakta ön sevisme süresini hep çok kısa tutuyor ben kıvama gelmeden hemen birleşme olsun bitsin istiyor ve hep yarım bırakıp hemen duşa koşuyor, o duştayken ben kendi kendimi tatmin ediyorum, kaç defa ona beni yarım bırakıyorsun dedim acele ediyorsun dedim, bugün bana iki saat senin tatmin olmanı bekleyemem kusura bakma diyip hemen duşa girdi. Ben çok gerildim çok fazla değersiz hissettim, bencil biriyle evli olduğumu anladım, en acısı da bu insanı seviyorum ve boşanmak ta istemiyorum bana aklı selim olacağım birsey söyleyin yol gösterin, ne yapabilirim bu durumda gerçekten çok yıprandım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 9 ayMerhaba! Oncelikle burdaki kadınlar gibi bosanacam yok aldatacak demediğin için teşekkürler.
Şimdi seni böyle bırakması elbette kabul edilemez bir durum bunu onunla konuş ve eğer anlamıyorsa artık sende cinsel ilişki yaşamayacağını ve uzak duracağını belirt sebebini sorduğu zaman açık açık söylersin tatmin olmadığım bir ilişkiyi yaşamak bana saçma geliyor bu konu yüzünden seninle kötü olmak istemşyorum ama her zaman beni tatmin etmeyip kendini düşündüğün için bende ilişki yaşamamaya karar verdim de ve yaşama bir süre emin ol o sana daha fazla değer verir.04 Yorumla- 9 ay
Alakası yok sadece ne istediğini belirtecek yumuşak ama ağır bir şekilde
Soran9 ayMaalesef ne yumusalik işe yaradı nede anlayış
- 9 ay
Son sözü söyle o zaman
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayilk etapta sevişmeden önce uyar onu , daha etkili olur , ayrıca sevişirken pozisyonu sen değiştir , o geç boşalacaktır , bunun dışında evet bencil bir adammış bu kötü ama bence değerlendireceğin başka şey olabilir , kendine vibratör aldır ve vibratmrle seni kıvama getirsin sonra seks e başlayın, böylece 2 taraf ta doruğa ulaşır bence , ama kocan uzaksa böyle şeylere kötü , ilerde dahada büyğyecek sorun..
02 Yorumla- 9 ay
😅😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
9 ayMerhaba , yaşadığın sorunu yaşayan birçok evli kadın var, maalesef evli olmasına rağmen çözümü mastürbasyon da arayan, artık eşinden yatakta vazgeçmiş birçok kadın. Senin orgazmını önemsemeyen biriyle ilişkiye girmek artık sadece eziyet olur. Bu durumu onunla açık açık konuşmalısın, sonuçlarının ikiniz içinde iyi olmayacağını ona net şekilde söylemelisin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
9 ayBu durum sandığından daha yaygın.
Ön sevişme kısa olduğunda kadın bedeni hazır olmuyor, zevk eşiği düşüyor.
Eşinle açık ama suçlamadan konuş “Benim de sürece dahil olmamı istiyorum.” gibi.
İletişimle çözülmezse cinsel terapist desteği alınabilir — bazen tek bir seans bile fark yaratır.
Sakın sessiz kalma, bedenin de söz hakkı var. 💬❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
62Cevap
9 aybence yapman gereken şey!!! onu reddetmekle başlayabilirsin zira yolda kalan sensin
diğer yol ise sevişmeden önce sen kendini tatmin et ve o kendi kendine uğraşsın dursun
son bir şey daha söylemek istiyorum erkeklerin bu soruna yorum yaparken daha dikkatli olmaları ya da yorum yapmamaları gerekir zira nereden bileceksiniz ki kadının düştüğü durumu? sizden önce kadının orgazm olması doğaya tam uyumlu sizler 7/24 hep hazırsınız ama bizler öyle değiliz az özen itina çok şeyi halleder
hele hele birisi adını yazmama gerek yok ahkam kesmiş işte aldatacağım boşanacağım diye yazmadığın için teşekkürler ama son yorum son sözü söyle o zaman
ne bu şimdi of ya of yaaaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayyani aklım almıyor gerçekten seks 2 kişilik bi şey ve karşındaki insan da tatmin olmadan için nasıl rahat ediyor yani bi insan nasıl bu kadar bencil olmayı başarır gerçekten ilginç. senin tatmin oluşunun zevkini tatmaktan kendini mahrum bırakıyor enayi gibi 😆
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayDini inancı varsa dini boyutlarını okut netten aç. Erkek kadar kadının da ihtiyacı olduğunu bilsin. Birde sen yarım kalsan ben bırakıp gitsem ne hissedersin diye sor. Burdaki sapıklara da kanma sakın özelden konuşma. Bunun için boşanılmaz. Zamanla geç boşalacak düzene girer inşAllah
40 Yorumla
9 ayBu sorun hep var tek degılsın be yüzde 80 bayan bununla yüzleşiyor esinle güzelce otur konuş daha cilveli ol daha cilveli konuş gerekirse bide geciktirici kullanın lütfen bide sen onu hep uyar yani kadınsal olarak
24 Yorumla- 9 ay
Sende aynı şeyden müzdaripsin sanırım
Soran9 ayCilveli olduğumu kendide biliyor onu nasil istediğimi de görüyor biliyor daha ne yapabilirim
- 9 ay
Senin defil onun sorunu var
- 9 ay
Bence kesinlikle o adam sorunlu başka da bir açıklaması yok bunun hiçbir şey yapma hiçbir şey dediğim gibi geciktirici kullan
Gizli Üye(30-35)9 ayBu durumu bende yaşıyorum bosa konuşuyorsun ben saldım artık defalarca söyledim dil döktüm seninkinden beter umursamaz ilgisiz kendi işini görür gider uyur öyle değersiz hissediyorum ki anlatamam
66 Yorumla
Soran9 ayMaalesef artık bugün iyice çıldırtti beni 😔
Cevap sahibi9 ayKendi isini görüp su an gitti ve uyudu dimi
Soran9 ayBu sabah en son oldu ve şu an da küsüz konuşmuyoruz
Cevap sahibi9 ayDayanılmaz bir durum hayır anlayabileceğin bir sey de değil akıl alasın bende senin gibi çıkmazdayim.. gizliden çıksam istek atabilir misin
Cevap sahibi9 ayTabi sende istersen erkek falan sanmadin inşallah 😂
Cevap sahibi9 ayErkek sanmana inanamıyorum 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
9 ay7 yıldır bu mücadeleyi veriyorum benimkide 4-5 ayda bir zar zor ikna etmemle birliktelik yaşıyor benimle ne saygı kaldı evde ne iletişim arkadaş gibi her şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayMadem boşanmak istemiyorsun. Kaçamak yapacaksın uygun, güvenilir bir erkekle. Etrafından biri olursa sık yaparsın. Bu tavrıya haketti bile denebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÖncelikle geçmiş olsun. Evet eşin bu konu da baya bencil ve üstüne üstlük kırıcıda. Sanırım acele etmesinin sebeplerinden biri de erken gelmesi. Ön sevişme süresini uzatıp, daha da etken gelmek istemiyor. Kaç yıllık evlisiniz?
017 Yorumla
Soran9 ayDört yıllık evliyiz ya aksine oda çabuk boşalmiyor
Cevap sahibi9 ayİşte ön sevişmeyi uzun tutarsa boşalacağına inanıyordur. Her zaman mı böyle? Yaşlat kaç?
Soran9 ay36 ve 34 yaşlar dört yıldır evliyiz evlendiğimiz günden beri böyle
Cevap sahibi9 ayÜzücü maalesef. Peki ikinci olmuyor mu? Hep tek sefer mi?
Soran9 ayBizim yatakta durmamız ile onun duşa girmesi sadece beş dakika oluyor hep maalesef
Cevap sahibi9 ay5 dk nedir yaaa şaka mı? Eşin inançlı birimi?
Soran9 ayKeşke şaka olsa, evet inançlı biri neden?
Cevap sahibi9 ayDuşa koşması abdest alması için diye düşündüm. Belki de ikinciyi de o yüzden yapmıyor. (Abdest aldım yeter gibisinden ) Birazda libido düşükse.
Soran9 ayAfedersin libidosu düşük biri değil o duşa koşarken de penisi dimdik ayakta duruyor
Cevap sahibi9 ayRica ederim. Elbette eşini sen daha iyi tanıyorsun. Ama istek varsa neden yapmaz ki bir erkek. Heleki eşinide rahatlatmamış ve bunu da biliyor? Benim aklım almıyor. Ne sıklıkla yapıyorsunuz?
Soran9 ayBazen hergun bazen hafta iki üç
Cevap sahibi9 aySonuçta kaçında sen mutlu olabiliyorsun ki? O zaman ne anlamı kalıyor her gün yapmanın. ?
Soran9 ayNe yazıkki hiç olmadım ama işin ilginç tarafı beni yatakta mutlu etmediği halde onu seviyorum onda huzur buluyorum
Cevap sahibi9 ayDoğrudur. Cinsellik her şey demek değil ama sonuçta ihtiyaç. Onca yıl hiç mi olmadın?
Soran9 ayİnanın hep o duşa girdikten sonra kendi kendimi tatmin etmek zorunda kaldım ve onca yıl hiç olmadı
Cevap sahibi9 ayHmmm bu baya köyü bir durum. Arada bir olsa tamam ama sürekli olunca da , insan ister istemez ben bunun için mi evlendim diye bilir... hep aynısı olacak diye daha başlarken bile modun düşüyordur senin :(
Cevap sahibi9 ayBunun için bir şeyler yapıyormusun peki. Eşin pek yardımcı olmuyor sanırım.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayonun sekside 5 dk sürmüyordur o halde sen nasıl orgazm olacaksın. şikayetini söyleyince sana yaptığı tavırda ondan bir halt olmayacağını gösteriyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. En etkili yöntem yolunu ayırabilirsen çünkü bencillik ömür boyu sürer çıkmaz burada yanılma düzelmesi mümkün değil ayrılmasanda eline kuvvet
00 YorumlaBoşanmak istemiyorsan senin de ihtiyaçların olduğunun farkına vardırmalısın. Nasıl? İletişim ile, konuşarak-anlatarak. Saygı göstermek zorunda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapamazsın sende ona en fazla bende senin tatmin olman için uğraşamam diyerek ilişkiyi red etmen en doğrusu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. bence ayda 1 gün belirleyin, o günü karşılıklı birbirinize ayırın. mutlu geçerse 1-2-3 şeklinde artır, zamana yay
00 Yorumla
9 aysevişme ya da kaldığın yerden sen devam et olmadı aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySiz Türk kadınları nasıl böyle onursuz olabiliyorsunuz anlamıyorum adam senin keyfini bekleyemem diyecek kadar seni aşağılıyor Sen hala sevmekten bahsediyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
9 ayiyide sen mastürbasyon çukuru musun? yaptığı şey aşırı yanlış. ne kadar devam eder ki. bu böyle...
00 Yorumla
9 ayÇok üzücü, bunun gibi sebepler yüzünden evlenmek istemiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
9 ayBir kadında yarım bırakılmas önce kadını düşünmek lazım
00 Yorumla işte bu yüzden aldatmalar oluyor. ben öyle yapıyorum yalan yok..
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEşini aldatmadan konuşmaya dertleşmeye ihtiyacın var senin çok kişi geldi böyle kendini anlatmaya yoksa kafayı yeme noktasına geliyorlar
02 Yorumla
Soran9 ayAldatma olmaz Allaha sığınırım
Cevap sahibi9 ayİşte diyorum zaten öyle yapma ama dertleşmeye anlaşılmaya ihtiyacın var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayİlerdr daha büyük sormalr olabilir düşünsene evlisin ama kendini tatmin ediyorsun çok acı
00 Yorumla
9 ayLanet olsun ki bende aynı şeyden şikayetçiyim ve terkedilen taraf da ben oldum
00 YorumlaKusura bakma mı djsjsjs şaka tipli erkekleri nerden bulursunuz anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySöylediğin halde bunu diyorsa, o seviyor mu seni emin misin buna yani seven böyle mi davranır veya söyler
05 Yorumla
Soran9 ayDefalarca ona sevismek istediğimi söyledim tamam bi dahakine daha çok sevişiriz diyip hep aynı şeyi yapıyor ve üstelik hemen duşa kaçıyor
Cevap sahibi9 ayYani İşte buna kulak asmaması sevgi açısından bi tık eksik hissetirir gibi geldi bana da. Seviyorum diyorsun da karşılık olarak ondan ne görüyorsun
Soran9 ayO beni daha çok sevdiğini iddia ediyor, yatak dışında her konuda birbirimizi anlıyoruz tek sıkıntı yatakta hızlı olup hemen duşa girmesi
Cevap sahibi9 ayTuhaf yani. Birkaç kez durumu belli et veya istemedigini belirt belki o zaman bi düşünür oda
Soran9 ayYoruldum artık aynı şeyleri dile getirmekten, bugün bunun için tartıştık şuanda konuşmuyoruz aynı odalarda da yatmiyoruz
Gizli Üye(25-29)9 ayBizde tam tersi aşırı ön sevişme seven biriydi ve ben yoruluyordum artık
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 aySadece alternatif bir arkadaş bularak yapabilirsin. Başka yapacağın hiç bir şey yok, ya da kabulleneceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBakımlı birimisin seksi iç çamaşırların var mı
01 Yorumla
Soran9 ayBakımlı temiz güzelde biriyim
Gizli Üye(30-35)9 ayBu kafaya hic bir sey yapamazsin öncelik meselesi
00 Yorumlaterapiye filan gidin bosanmak istemiyorsan ama bilmiyorum bence fazla bencil biri ileri donuk dusunmek lazim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayBuralı kök neden karsidaki sizi sevmiyor sevmediği için deger vermiyor bu gerçekle yuzlesmelisiniz
00 Yorumla
9 ayBosan knk seni mutlu edecek başkasını bulursun
16 Yorumla- 9 ay
Bulsim
- 9 ay
@huzursuzyuva022 ne
- 9 ay
Boşansin ya da ilaç alsın versin kocasina
- 9 ay
@huzursuzyuva022 bana ne ANLATİON karıya soyle amca
- 9 ay
Tam 28 amcami oluyor
- 9 ay
@huzursuzyuva022 hahahahaha pardon hahaahhahaha
Gizli Üye(25-29)9 ayHadi buyur burdan yak senin ne çektiğini öyle bi anlıyorumki en ince hissine kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ve bende boşanamıyorum çıldırmak üzereyim artık ☹️
00 Yorumla
9 aysızınle gercekten tum samımıyetımle dertlesmek ısterım, burada konusulcak konu degıl cunku...
00 YorumlaBencil adama hiçbir şey yapamazsın üzgünüm.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayKaç yıldır bu böyle peki? Gerçekten zor olmalı...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aybene erken boşalma problemi var, istese de uzatamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKaçamak yapmak istersen haber ver. Ne sen bana bela ol ne ben sana. Tek seferlik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNeyini seviyorsun adam zengin heralde
21 Yorumla
Soran9 ayZengin mengin değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki hafta uzak dur verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
9 ayDinala kendi başına ulaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayMerhabalar bu konuda bir kac sey soylemek isterim dinlemek isterseniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman gizlice amasyada biri ile olabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seni tamamlayacak güvenilir ikinci bir partner bul
00 YorumlaBence biraz araya özlem girsin süründür
01 Yorumla- 9 ay
@aryaelisa aynen çok faydası olur
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kontrolü kendin ele al. Ona bırakma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
9 ayPesinden git dusa sende
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
9 ayKac dk suruyor bu dediklerin mesela
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
9 ayOna azdırı içir drvelemsın dursın😃
00 Yorumla Benimki de tam tersi yani senin tersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Çok yanlış bir şey, bencillik gerçekten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayEşine fikir sun seninde tatmin olacagın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayO yüzden şeytana uyup başka biri arıyacaksın ya da ellle devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayÖnsevişme ne kadar sürüyor
04 Yorumla
Soran9 ayBeş dakika bile sürmüyor çünkü zaten ön sevişme bile olmuyor
- 9 ay
En az bir saat uyarılman gerekli bence. Böyle hiç zevk alamazsın.
Soran9 ayAlmıyorum da zaten zevksiz işkence gibi oluyor oda yetmiyor yarım bırakıp hemen duşa giriyor
- 9 ay
İşte masaj bile yapılmalı kadına tüm vücut
Gizli Üye(25-29)9 ayHaastaligi var mı kocanin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 aySu an bile yüksek ve doymamış gibisin dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayHayaller ve hayatlar maalesef yalnız değilsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşlar kaç
08 Yorumla
Soran9 ay36 34
Soran9 ayOral mi oral bile yapmıyor ben ne kadar istesem bile asla yapmiyor
Soran9 ayEvlenmeden böyle biri olduğunu bilmiyordum
Soran9 ayBakimliyim temizim asla ter kir kokan biri değilim, kendiside bunu söylüyor ama işte cinsellikte öküzün teki
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
9 ayÇok güzel yazmışsın
00 Yorumla
9 aySon durum ne
00 YorumlaSen aldatırsın böyle ne zamandır evlisin
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim beni hep yarım bırakıyor, bu yüzden aramız bozuk ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım