Cinsellik esnasında/günlük hayatta nasıl olan kadınlar sizde yetersizlik duygularını körükleyip güç savaşına girmenize sebep olur?
Not: Bu gerçeği inkar etmektense gizli şekilde cevap verebilirsiniz.
Cinsellik esnasında/günlük hayatta nasıl olan kadınlar sizde yetersizlik duygularını körükleyip güç savaşına girmenize sebep olur?
Not: Bu gerçeği inkar etmektense gizli şekilde cevap verebilirsiniz.
Güç savaşına girme isteği genelde kontrolsüz çekimden doğar.
Erkeklerin “mat etmek” istediği kadın; duygusal olarak güçlü, zeki, meydan okuyan ama aynı zamanda gizemli olandır.
Onun üstünlüğünü kabul ettirememek egoyu kaşır. Bu savaş aslında kadını değil, kendi eksikliğini yenme çabasıdır.🔥
En sevmediğim erkek tipidir bu 🤦🏻♀️😏😏
Mesleğim gereği birçok erkeğe iş yaptırmak, emirler vermek durumunda kaldım ve bazı anlarda, erkeklerin o "bir kadından emir alma" noktasindaki eziliklik duygusunu hissedebiliyorum. Her ne kadar ben bu şekilde yaklaşmasam da, onlar o kalıba giriyorlar ve hep bir şekilde üstün çıkmaya çalışıyorlar. Ya sizin yanlislarinizi, konu hakkındaki eksiklerinizi bulup ortaya cikarmaya calişiyorlar ya da sözleriyle, hitap sekliyle üstünlük kurmaya çalışıyorlar. bu da erkeklerin kendini yetersiz konuma düşürmeme çabasından kaynakli bence..
Evet aynen öyle çekilmez oluyorlar ve onlarla çalışmak da bir o kadar zorlaşıyor🤦🏻♀️
Ama en çok sevdiğim şey de, işin sonunda beni kabullenip dost olmaya çalışma durumları 🙃🥰
çünkü ben ne yapar, ne eder onların damarından girerim bir şekilde. Ister güzellikle dostça ya da anlamazlarsa üstünlük taslayarak.
Eic icin tskler bu arada 🙏😇
yani evet bu aslında zamanla belki de oturacak bir şey... bilmiyorum... belki de karakterle alakalıdır 🤷♀️
Ama benim en büyük avantajım şu ki, karşımdaki insanın kolay kolay moralimi bozmasına izin vermiyorum. Ne olursa olsun, hata bile yapmış olsam dik durmaya çalışıyorum. Hepimiz insanız hepimiz hata yapıyoruz, ama bu karşımdaki insana beni ezme hakkını vermez.
ben mimarım ve iş hayatımda çok fazla şeyle karşılaştım, çok fazla insanla çalıştım. En alt kademedeki laf anlatamadigin en cahil ustasından tut, en üst kademedeki cebindeki parayla seni satin alacagini dusunen zengin musteriyle ya da bir valiyle veya askeriyede emir vermeye alismis bir pasayla. Hepsiyle dönem dönem muhatap oldum ve ister istemez hepsiyle aynı dili konuşmaya çalıştım. Elbet projelerimde yanlışlar da çıktı, hatalı ölçüler de aldım, atladığım noktalar da oldu 😪
Ama dediğim gibi, hepimiz insanız ve hepimiz hata yaparız. Tüm bunlar bizim için bir tecrübedir ve bizi aslinda geliştiren şeylerdir 😇🙏🙏
Cevap
16Cevap
Kadınları mat etmekten hoşlanmam iltifat etmekten hoşlanırım gadası
Otoriter is hayatlarında yönetici olan kadınları miyavlatamk favorim
Bende pek olmuyor ama , sevgisiz kalmak hissiz yaşamak bir sevenin olmaması durumu beni ezikler
Öyle yetersizlik gibi bir duygum yok neden yetersiz oldugumu düşüneyimki
Evli kadınları. Aşırı özgüvenli kadınları. Aşırı güzel kadınları. Liste uzar.
Hiç böyle bi çabam olmadı.
Hic bir kadini si klemem...
hiçbir insanla güç yarışına girmem
O duruma daha düşmedim allah zeval vermesin😊
Egoist çok bilmiş tipler genelde
Gururunuzu skim
Sahibim olucak kadar güzel olan kadınları
Feminist
Olgun kadın
Bakire kızları
Baskın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?