Cinsel Yaşam Erkekler, Cinsellikte baskın kadın mı söz dinleyen kadın mı seversiniz, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Alalım beyler Baskın kadın Söz dinleyen kadın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler, Cinsellikte baskın kadın mı söz dinleyen kadın mı seversiniz, neden? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yerine göre ben yorulunca yönetilmeyo severim ama ilk başlarda yönetmeyi 1 5 Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Erkek baskın olmalı Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Seks boyunca mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Yönetmemi ister misin Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl bazen kadının baskın 0lduğu anlar da 0lmalı tamamen benim hakimiyetimde geçmemeli seks 1 0 Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yönlendirmek istediğim gibi evire çevire... Öyle :) 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Baskın olsun ama baskinligin b*konu çıkarıp eline kirbac alan tiplerden olmasın. 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum 🤣 Yorumla MyColorDark +1 yıl 😂😂 Yorumla
deliduygular90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl söz dinleyen itaatkar kadın candır der susarım 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söz dinleyen kendini bırakan kadın iyi olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep mi aynı şekilde olmalı Yorumla u KasiKesh +1 yıl At koşturmak istiyorsa özgür bırakacaksın tabiki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl söz dinlesin inatcı olmasın 😊 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl siz söz dinler misiniz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen harikasın sizin gibi kadınlarla aşka doyum olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söz dinleyen eş ve sevgili hiç incitilmez zorlanmaz canı yakılmaz Yorumla Soran +1 yıl İnşallah öyle birini bulurum hayırlısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umarım bulursun temiz kalpli doğru erkeği Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim kendine iyi bak Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söz dinleyen kadın severim 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Söz dinleyeni severim. 1 0 Yorumla
drejkano27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Söz dinlesin ve onu pert edişime kayıtsız kalsın 1 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Söz dinleyen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep mi Yorumla emrecn34 +1 yıl Hayır hep degıl tabıkıı Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Söz dinleyen baskın olmayı severim 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ikiside olmalı 1 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkisininde 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yerine göre ben yorulunca yönetilmeyo severim ama ilk başlarda yönetmeyi
Sence
Erkek baskın olmalı
Seks boyunca mi
Evet
Yönetmemi ister misin
bazen kadının baskın 0lduğu anlar da 0lmalı tamamen benim hakimiyetimde geçmemeli seks
Yönlendirmek istediğim gibi evire çevire... Öyle :)
Baskın olsun ama baskinligin b*konu çıkarıp eline kirbac alan tiplerden olmasın. 🤣
Katılıyorum 🤣
😂😂
söz dinleyen itaatkar kadın candır der susarım
Söz dinleyen kendini bırakan kadın iyi olur
Hep mi aynı şekilde olmalı
At koşturmak istiyorsa özgür bırakacaksın tabiki
söz dinlesin inatcı olmasın 😊
siz söz dinler misiniz
Evet
sen harikasın sizin gibi kadınlarla aşka doyum olmaz
söz dinleyen eş ve sevgili hiç incitilmez zorlanmaz canı yakılmaz
İnşallah öyle birini bulurum hayırlısı