- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayİlişki yaşamadan aşamazsın kolay kolay. Bir kere yaşa gerisi gelir. Evlenene kadar da yaşaman çok zor. Erzurumdasın galiba. Çok güvenilir bşr erkek varsa ona açıl. Özellikle evli bir erkeğe. O halleder. Kız olduğun için itiraz eden çıkmaz. Akrabalardan biri ile yapabilirsin. O da iyi olur.
01 Yorumla- 7 ay
Bu arada tam ilişki olmasın. Bekarete dikkat et.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBu hislerinle yalnız değilsin.
Toplum, cinselliği hep yasakla ve utançla harmanlayarak öğretti bize — o yüzden korkman senin suçun değil.
Ama bil ki utanman gereken bir şey yapmıyorsun, sadece bir insan gibi hissediyorsun.
Korkunu bastırmak yerine tanı; neden korktuğunu çözmeye çalış.
Bir partnerin olursa önce güven, sonra da kendi hızında ilerlemek her şeyi kolaylaştırır.
Zamanla, korkunun yerini merak ve rahatlık alacak. 🌙💫00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Bu gayet normal bir şey çünkü kafanda beyin nasıl olacağını belirleyemediğin için Buda sende korku ve endişe yaratıyor olabilir.
Büyük ihtimalle bakiresin ve daha önce ysamadım bunun için korkulacak bir durum yok çünkü eşin olacak kişi seni önce hazırlayıp sonra beraberlik yaşayacağımız için heyecanının yarı yarıya inecek diyebilirim.00 Yorumla
7 ayKimle nasıl sevgilinle mi eşinle mi yoksa daha evlenmedin mi yani cinsellikten korkulmaz cinsellik daima istenen bir şey aslında ya da sen hiç yoksa yaşamadın da o yüzden mi korkuyorsun ayrıntılı sorarsan anlatırım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cinsellikten utanmak veya korkmak çok yaygın bir durumdur ve genellikle yetişme tarzı, toplumsal baskılar, yanlış bilgiler veya olumsuz deneyimlerden kaynaklanır bu duyguyu aşmak için önce utanmanın normal olduğunu kabul etmek gerekir vücudunu tanımaya başlamak, cinselliği bir görev değil doğal bir paylaşım olarak görmek ve kendi sınırlarını anlamak önemlidir güven duyduğun biriyle acele etmeden ilerlemek bu korkuyu azaltır ayrıca cinsellik hakkında doğru bilgiler edinmek, rahatlatıcı nefes egzersizleri yapmak ve duygularını bastırmadan konuşmak da yardımcı olur eğer bu korku çok derinse bir cinsel terapistten destek almak seni rahatlatır ve süreci sağlıklı şekilde aşmanı sağlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanırım deneyimin yok ve ilk kez tapacağın için utanıp korkman çok doğal. Cinsellik konusundaki bilgi seviyeni yükselterek bu heyecanını ve korkularını yenebilirsin. Öncelikle kolaydan zora doğru yürümelisin. Zamanla bilgi, görgü ve tecrübelerin arttıkça önceden zor olan şeylerin de daha kolay ve daha zevkli olduğunu göreceksin. Cinsellik konusunda internetten ve kitaplardan araştırmalar yap, filmler izle, güvendiğin kişilerle konuş, bedenine dokun, sınırları zorla ve utanma. Buradan da KS den de uygun gördüklerinle yazışarak tereddütlerini sor öğren rahatla. Burası senin için büyük bir imkan. Sakın çekinme. Bizler bir zamanlar senin gibiydik. O korkuyu aşıp ne kadar büyük bir zevk, keyifli ve doyumsuz bir şey olduğunu gördük. Senin de bunu daha fazla gecikmeden hissetmeni isterim. En azından yazışarak yap bunu.
11 Yorumla
7 ayKorkulacak bisi yok biyolojik olarak bile böyle yaratıldık sevdiğin biriyle olursa daha iyi olur
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aySeni değerli hissettirecek biriyle ve seni rahatlatan bor sohbetten sonra, ön sevişme ve öpüşmenin uzun olduğu bir zamandan sonra sana oral yapmasını ve her yerini öpmesini sağladıktan sonra yaşamalısın cinselliği
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
7 ayİlişkiden sonra utanma ve korku düşüncen gidiyor merak etme
60 Yorumla İlk adımı sen atmak zorunda olsaydın, korkuyor olman problem olabilirdi.
Ama senin hiç bir şey yapmana gerek yok, kendini karşındaki kişiye bırakırsın, zaten birkaç dakikada tüm korku ve endişelerin geçer.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKorkma bişey olmaz yatacaksın öylece bekleyeceksin bu kadar basit
81 Yorumla- 7 ay
Çok net 😆
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Yaşamadan düşündüğün için sebep bu kişiliğinden dolayıdır buda çekıngen birisindir ama gözünde büyütme herşeyi zamnında düşşnmek yaşamak gerek diğer türlüsü zihninide yorar senide
10 YorumlaYaşamadan aşman zor olur. Tahminimce sende benim gibi yetiştirilme tarzından dolayı bu haldesin. Evliliği mi bekliyorsun?
01 Yorumla
Soran7 ayEvet evlilige
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Kendi bedenini tanımak ve rahatlamayı öğrenmek ilk adım. Küçük adımlarla, partnerinle açıkça konuşarak ve yavaş ilerleyerek korkunu azaltabilirsin.
00 Yorumla
7 aySüreci uzat, bol bol sarıl, öp. Zamanla o duygu gelecek "utanmaz" ve "cesur" olacaksın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Utanacak korkacak durum yok kadınların yüzde 90 ni yaşıyor hiç sorun oldu diyen yok o işin nesinden en çok korkuyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayÇok doğal bu güvenilir bir partnerin olmadığından kaynaklı yani çevrende güvenecek bir karşı cins olmadığından ve hiç yasamadidigindan kaynakli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen de öyle. Ama evlenmeden yapmamanın daha iyi olduğuna inanıyorum. Bu yüzden bu utangaçlığımı seviyorum beni bu tür şeylere evleneceğim kız alıştırsın isterim
011 Yorumla
Soran7 ayYaşın kaç
Cevap sahibi7 ay28 senin?
Soran7 ay28
Cevap sahibi7 ayBurcun ne
Soran7 ayIkizler senin
Cevap sahibi7 ayTerazi
Soran7 ayNe iş yapıyon
Cevap sahibi7 aySınıf öğretmenligi mezunuyum sen?
Soran7 ayMesleğim yok
Cevap sahibi7 ayAnladım nerelisin
Soran7 ayErzurum sen
- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
7 ayAma kimle. Eşinle mi. Evlilik dışı bir ilişkide mi? Bu önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayCanım benim, sevdiğin istediğin, arzuladığın bir kişi olunca dünyanın en güzel, en keyifli şeyi için rahat olsun
20 Yorumla
7 ayHiç bir şey olmaz tek yapman gereken kendini bırakmak alışırsın zaten merak etme
01 Yorumla
7 aySextingle baslayabilirsin. istersen yardımcı olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı. Bunun için cinsel terapi uzmanlarından destek alabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
7 ayBu konuda herkesi dinleme ciddiyim bak herseyin dediğini uygulama korkacağın bir durumda degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayutanmanı gerektirecek bir şey yok aslında küçük bir terapiyle çözüllecek bir durum ,
00 Yorumla
7 ayYa çok normal bir şey ama illaki bir şekilde adım atman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayYaşın küçük kesin bu cinselliye ilgi neden, cinsellik isteyi niye veya neden?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayHiç yaşamadıysan evet normal. Ama kendine güven duyar ve bunu gerçekten isterse ancak aşa bilirsin... hiç deneyim oldu mu?
06 Yorumla
Soran7 ayDeneyim olmadı
Cevap sahibi7 ayOlmadan aşman zor. Peki libidon nasıl?
Soran7 ayYüksek
Cevap sahibi7 ayAslında yüksek olması iyi daha çabuk aşarsın. Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun? Yaş kaç?
Soran7 ay28 yapmıyorum mastürbasyon
Cevap sahibi7 ayBence ilk başlayacağın nokta orası. Bedenini keşfetmek. O tarz filmler de bakmazmısın?
benim gibi yoğun arzuları olan biri sana seni korkularını giderir zaten hiç kız arkadaşım olmadı içimdeki arzular öylesine yoğunki incitmeden bedeninde dukunmadığım yer kalmaz zevkin doruğuna çıkarsın..
10 YorumlaBence korkma zevkle yapıyor millet kötü bişey olsa millet yapmaz güzel bişey herhalde sevdiğinle
54 Yorumla- 7 ay
Evet sevgili ile çok güzel duygusal bağ önemli
- 7 ay
👍
Önce kendi vücudunu kendin tanımaya çalış incele. Sonra video falan izle. Yapmak isteğin birisiyle yapıyormuşsun gibi mastürbasyon yap. Bir süre sonra alışırsın. Ve hiç yapmadıysan analdan başla hiç diğer taraflara bulaşma bulaştırma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aykorkun hıc olmaması mı yoksa sevecek bırının olmamasımı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBende de ondan var hatta evlenince ne yapcam diye düşünüp duruyorum. Kabus gibi resmen.
11 Yorumla- 7 ay
Konuşalım mı biraz
7 ayBir süre buradan takıl sohbet muhabbet açılırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayEn büyük korkunla yüzleş 🤣🤣🤣
70 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Saldır sende utanma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayDeneyerek üstüne giderek aşarsin ancak ama partner önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayUtandigin asamadigin kısım neresi domalcan gerisini adama birakcan ya da bacaklarımı açacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayZamanla geçer merak etme, muhafazakar birisin sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
7 ayterapiye gitmeyi dene , ya da eşin ya da partnerinle cinsel sohbet ederek aşabilirsin
10 Yorumla
m 7 ayKorkma en fazla acıdan kıvranacaksın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBende bence bu durumda erkek yemeli yedirmeli 😄
20 Yorumla
7 ayGeçmişten gelen "ayıp" kodlarını beyninden silerek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olgun tecrübeli biriyle aşksız yap
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHep öyle derler korkuyorum utanıyorum tasını bir aldınmı bırakmazsın sen kesinlikle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayGüvenli biriyle yaşayabilirsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yavaş ve nazik partneri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gire çıka alışırsın beee çok şaaapma 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayVawwww ksde 95 erkek varmış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. utanmak eyvallahta korkmak neden?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Flört ve konuşma, temas, dokunma, yakınlaşmalarla.
00 Yorumla
7 aydoktora ya da psikologa git
00 Yorumla
7 ayKonuşa konuşa, bir film izle
00 YorumlaZamanla alışır sin
00 Yorumla
7 ayKaç Yaşındasın kii
00 Yorumla
7 ayKorkma doğru erkeğe teslim olursan seni incitmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayVücudunla barışık değilsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aydindar olduğun içinmi yoksa psikolojik mi?
00 Yorumla Zor durum ama aşmalısın
00 Yorumla
7 ayAdım adım gidin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Neminde utanıyorsun insani bir şey bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
7 ayZamanla aşılır herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBi sal kendini akışa bırak
11 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne