2 ay sonra düğünüm var cinsellikten korkuyorum yani bu olay yeme içme kadar doğal bir şey değil mi ben korkmak istemiyorum ama kitleniyorum ya ne yapacağım 🥺🥺🥺🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında o kadar doğal ve o kadar zevkli bir şey ki Dünya nüfusu o yüzden bu kadar çok. Düzgün yapıldığında hem kadın hem de erkek zevk alıyor. Kötü yapıldığında ise kadına acı vermekten başka bir işe yaramıyor. Eğer partneriniz zevklerinize önem veriyorsa çok şanslısınız. Fakat değer vermiyorsa maalesef mutsuz bir cinsel hayat sizi bekliyor demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayBu korkun gerçekten çok yaygın ve kesinlikle yalnız değilsin; cinsellik evet, biyolojik olarak doğal bir şey ama duygusal, kültürel ve kişisel anlamda pek çok insan için karmaşık bir süreç olabiliyor. Özellikle ilk deneyim öncesinde beklentiler, kaygılar, utanma duygusu ya da geçmişten gelen düşünceler kitlenmene neden olabilir. Ama unutma, bu bir yarış ya da performans değil; senin ve eşinin birlikte keşfedeceği, güvenle ve yavaş yavaş adım atabileceğiniz bir deneyim. Kendine baskı yapma, konuşmaktan, soru sormaktan ve gerekiyorsa bir uzmandan destek almaktan çekinme. Zamanla bedenini ve hislerini tanıdıkça rahatlayacaksın. En önemlisi, duygusal bağınız ve iletişiminiz güçlü olursa her şey daha kolay ve doğal hale gelir. Bu deneyim senin için aceleye gelmeden, sevgiyle şekillenmeli.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç yakınlaşmanız olmadı mı
Ya da bu konuları konuşmuyor musunuz
Nasıl başlayacağını nasıl yapacağını
Senden neler beklediğini nasıl karşılık vereceğini
Nelerden hoşlandığını ayrıntılı anlatabilirim
Bu şekilde en azından korkun biraz azalır00 Yorumla
9 ayCinsellikten korkmak çok normal, ama o korku da içindeki arzunun yansıması aslında. Kendine zaman tanı, yavaş yavaş bedenini ve duygularını keşfet. Partnerinin dokunuşları, sıcak nefesi utancını eritirken, içindeki ateş kıvılcımlanır. O an, kalbin hızla atar, tenin titrer ve seni tutan zincirler çözülür. Çünkü tutku, en derin korkuları bile eritebilen güçlü bir ateştir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)10 ayhiç libidon yükseliyor mu normal zamanlarda? yoksa cinsel hisleri zayıf biri misin? eğer cinsel hisleri güçlü biriysen ten temasıyla tahrik olmayı hedefle patlama noktasına gelene kadar sevişin birleşmeyi düşünme ilk olarak zaten en son öyle bir hale gelirsin ki kendin yalvarırsın gir diye.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYani bencede. Bizim turk kizlarinda var bu sadece baska kimsede gormedim hep bi korkuyorum bi korkuyorum ne olacak saniyorsunuz acaba adam vuruyorlar iskence mi yapiliyor saniyorsunuz birileri soylemis bir sey yayilmis gitmis oyle bi korku sarmis ki kizlari evlenmekten vazgecebilirler o derece. Zevk almana bak bunlari gec
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Korkman seni anormal yapmaz, özellikle bilinmezlik ve beklenti baskısı varsa beden doğal olarak kitlenebilir. Acele etmeden, eşinle açık konuşarak ve gerekirse bir uzmandan destek alarak ilerlersen, güven arttıkça korku da yavaş yavaş çözülür.
00 Yorumla
10 ayKanka bizimki isteklenince büyüyo. Sizinki genişliyo yumuşuyor zorlanmaz. Açıp bakıyorsun parmak bile girmez diyorsun. Girer çocuk çıkıyor ordan kasma kendini.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEşin tecrübesiz ise maalesef bide zayıfsan çok acıtır böyle gerdekte iken ben kafasını sokmuştu öyle can yakiyor ki hele o zar yitilinca sanki kolanya döküyorlar vajinaya
41 Yorumla- 10 ay
Kayganlastirici
cinselligi tek başına yaşamıyorsun sonuçta partnerinle konuşarak bu durumda ona çok iş düşüyor artık seni yavaş yavaş hazırlıycak cinsellige sonrada korkunun yerini zevk alıcak şimdiden umarım cok mulu olursunuz :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
10 aykendini rahat bırak rahatlamanı sağlayacak bir şey de içebilirsin. gerisini vajinan ve kocan halleder.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayparmağını dokundurduğu an değişirsin sihir gibi ve assolist ortaya çıktığı an uçmaya hazır ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKorkma canım düşündüğün gibi bir şey değil hiç korkulacak bir şey değil sakın kasma kendini eşine bırak o incitmeyecektir zaten hayırlı olsun
21 Yorumla- 10 ay
Ben incitirdim 😊
10 ayKorkmana gerek yok Yavaş yavaş ilerleyen zamanda alışıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNe kadar abartıyorsunuz sevdiğin adamla sevişmenin tadını al bak bana nasip olması için sürekli dua ediyorum ama yokk sen de yok korkoyoroomm bilmem ne kezovari insanlarsınız ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayKorkma değilde heyececan yapabilcenmi zevk alıcanmı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayKoRkacak bir şey yok doğal sakın kal kendini kasma istersen bilgi verebilirim
00 Yorumla
11 ayRahat olacaksın damara bırak kendini o seni yönetir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayhmm zor durum... istersen özel ders al profesyonel birinden
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. temas ederken biraz daha samimi olmaya başla şimdiden... ten temasına alışmak biraz yardımcı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayHayatında daha önceden yemediğin bir yemeği yerken tedirgin olman normal.
00 Yorumla
10 ayBen bekar ve 28 yaşında biri olarak her gün 3-4 posta atıyorum eğer senle evlensek gerdek gecemizde seni hastanelik ederim 😀🥵😄
10 Yorumla
10 ayYa bence kendini rahat hisset yapacağın çok bişey yok zaten emin ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı.
10 aySana ders verecek 100 erkek var burada.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayKanka ne merak ediyorsan sor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
10 aykorkunun ecele faydası yok :D
00 Yorumla Nişanlınla hiç konuşmadımızmı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBiz 2 yıl oldu evleneli halen daha bsey yapamadık hale bak şaka asla olmuyor alamıyor
011 Yorumla- 10 ay
Oha çocuk yapamadınızmı daha ön sevişme yap rahatlat kadını
Cevap sahibi10 ay@blackeomen olmuyor asla alamıyor yani
- 10 ay
Nasıl bir evlilik o zaman bu yanlış anlamada?
Cevap sahibi10 ay@blackeomen yanlış anlamadım ama kafayı sıyırmak üzereyim artık
- 10 ay
Kaç yaşındasın
- 10 ay
Şimdiye çocugun olurdu senin
Cevap sahibi10 ay@blackeomen beni bulman mümkün mü sorun olur mu yani
- 10 ay
Takip isteği at
Cevap sahibi10 ay@blackeomen 30 yaşındaym öyle çocuk deme ya🙃
Cevap sahibi10 ay@blackeomen attm erkekadam...
Cevap sahibi10 ayorada Msn
11 ayKorkma cok ac8maz alisiris8j
00 Yorumla
11 ayKorkacak bir şey yok. en sevdiğin aktivite olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKocan seni gevsetir dert etme
18 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@SırrıYok gecmisinde birileriyle olduysa isi kolay:))
Cevap sahibi11 ay@SırrıYok kadinin olmamis adam tecrubeliyse kadin dilinden anlar diyorum
Cevap sahibi11 ay@SırrıYok ay umaeim oyle degildir șans isi evlilik bu yuzden…
Cevap sahibi11 ay@SırrıYok haklisiniz oyle
Gizli Üye(30-35)11 ayİstersen samimi şekilde yardımcı olabilirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayNeyden korkuyorsun
00 Yorumla Açılırsın anam açılırsın dert etme
00 Yorumla
10 ayHiç dokunan olmadi mi sana buyasa kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Korkma bir şey olmaz neyi nereye gireceği belli
00 Yorumla
11 ayKorkacak bişey yok
00 Yorumla
11 ayOlayı gözünüzde çok büyütüyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Kork bencede 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alışırsın kasma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKorkma sadece bundan keyif almalısın
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYaş boy kg nedir
02 Yorumla
Soran10 ay27 yaş 1.67 boy 52 kilo