- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Hayır kessinlikle sıcak bakmıyorum ve dikkat edin evlilik dışı ilişki yaşayanlar kessinlikle evlenmiyor ve bir birlerine saygı duymuyorlar çünkü artık herşeyi yaşadıkları için saygılarını yitiriyorlar bu yüzden ben evlilik öncesi ilişkiye kessinlikle karşıyım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
7 aytamamen sıcak bakıyorum. hatta mutlaka olmalı bence. çünkü bir ömür geçirmeyi düşündüğüm kişiyle ten uyumum, cinsel uyumum var mı bunu bilmek isterim. ya hiç yoksa? o zaman nasıl o kişiyle bir ömür geçirebiliriz ki bunun imkanı var mı hiç?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayBiraz kişisel tercih artı planda yetiştirme tarzı ile alakalı olan bir konu ama Yunus Turkiyesi’nde artık buna çok fazla önem vermediğini düşünüyorum herkesin bakış açısı farklı tabii ki herkese saygı duymak lazım
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayEvlilik öncesi cinselliğe sıcak bakan da var, saygıdan uzak duran da.
Benim için uyum sadece yatakta değil, zihinde de başlar.
Ama dürüst olayım… kimyası tutmayan ilişki uzun yaşamaz 😉🔥00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 7 ayevlenmeden olmaz...
00 Yorumla
7 ayCinsel uyum ve cinsellikten beklentilerin uyumu önemli tabi. İnancım gereği evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmıyorum. Ama bunu önemseyen yok gibi
00 Yorumla
7 ayUyum, sadece cinsel uyumdan mı ibaret? Sıcak bakmıyorum. Cinsellikten daha önemli unsurlar var bir ilişkide.
00 Yorumla
7 ayÇoğu kişi yapar dayanamaz ya bir de kesin denemek lazım p*rno mastürbasyon keyifliyse gerçek seksi düşünemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlendikten sonra bazı şeyler geç oluyo özellikle kadınlar için geri dönüşü olmayan bi yola girmiş oluyo
00 Yorumla
7 ayEvlilik öncesi yaşanmaması saha sağlıklı sonra terk edilme yarı yolda. bırakma vakaları oluyo
10 YorumlaHayır ya o kişiyle evlenemez se evleneceğin insana ihanet değil mu bu ve büyük günah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
7 ayMüspet gormem net bir şekilde Dm'den yaz ifade ederim.
00 Yorumla
7 ayHaram olduğunu biliyorum ve uzak duruyorum..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik öncesi cinsel bence yanlış insan en değerli hazinesini başkasına verir mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Uyum önemli, tam birliktelik olmasada yakınlaşma olmalı diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Empati kur evlenmeden kizini tatsa biri ne yapardin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKatı değilim bu konuda. İsteyen istediğini yaşar. Eşim bakire değildi mesela.
03 Yorumla- 7 ay
Senden önce kaç kişiyle birliktelik yaşamış sordun mu hiç
Cevap sahibi7 ay@user572700 3 kişiyle yaşamış
- 7 ay
Bu seni rahatsız etmiyor mu?
Gizli Üye(25-29)7 ayBunlar normal seyler degil şaşırıyorum zina sizlere nasil normal geliyoe
514 Yorumla- 7 ay
Evlli, iğinde hiç mi beklediğin gibi çıkmazsa diye endişelenmiyorsun?
Cevap sahibi7 ay@SpaceLoverTeacher bunun icin ahiretimi mi yakayım eskiden de böylemiydi sevgili olayi var zaten tanışırsın olaki cinsellik olmak zorunda mi
- 7 ay
Eskiden kadının değeri mi vardı? Değersiz, adam ne zaman nasıl isterse okeyim diyorsan lafım olmaz
Cevap sahibi7 ay@SpaceLoverTeacher Allah askina çıkın bu zihniyetten herkes aynıymış gibi düşünmekten vazgeçin halla halla
- 7 ay
Siz asıl şu, eskiden kadına değer verilirmiş zihniyetinden bir çıkın. 13 yaşında evlendilriliyıor. Kadının zaten daha cocukluktan cıkmadan kadınlık nedir bilmeden bunlara maruz bırakılıyor. Bunları mı güzelleyeceğiz?
Cevap sahibi7 ay@SpaceLoverTeacher eskiden oyle diyorsun da şimdi de bu durum var kardeş sen evlilik öncesi ne yapıyorsan yap benim düşünceme de saygı duy okey
- 7 ay
Şimdi de 13 yaşında cocuga yapılyıorsa ben bunu suc ve şere... sizlik oalrak görürüm.
Saygı her şeye duyulmaz
Cevap sahibi7 ay@SpaceLoverTeacher ben ona mi saygı duy dedim yazdıklarımı iyi oku
- 7 ay
Sen geçmişi övdün az önce bana. Geçmişte el yaşındaki çocukları evlendiriyorlardu sırf "sapıtmasıunlar" diye. Bunun nesine saygı duyacaksın.
Cevap sahibi7 ay@SpaceLoverTeacher senin turkce hocanın...
- 7 ay
Benim Türkçem iyidir merak etme
Cevap sahibi7 ay@SpaceLoverTeacher Belli yazdığımı anlamayan sensin
- 7 ay
Ne yazdığnın farkında olmayan sensin
Cevap sahibi7 ay@SpaceLoverTeacher aynen aynen 👍
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Evleneceğim kadınla. yatarim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayİki taraf anlaştığı sürece ve derece yapılabilir
00 Yorumla
7 aySıcak çok sıcak bakıyorum
00 Yorumla
7 ayzamanı gelince olabilir bebeğim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partnerle karar vermek gerekir
00 Yorumla
7 ayKarşılıklı olduğu sürece her şey mümkün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayBen severim sıcağım sadece. Evlilik kalsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayOlmazsa olmaz benim için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayalan enayinin sorunu
00 Yorumla
7 aySıcak bakmıyorumm.
00 Yorumla
7 ayBakmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz
00 YorumlaAbi dinde kitalta bile yeri yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belki
00 YorumlaEvet tanımak için yapılmalı
00 Yorumla
7 ayHsyır
00 Yorumla