Kısa olsa ne oluyor ki sevdikten sonra niye takılayım buna sağlıklı penis boyuna sahipse eğer
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)7 ay88 ülke içinde dünyada sertleşmiş ortalama penis boyunun en uzun olduğu ülke 17,61 cm ile Ekvator. En kısa penis boyu ise 10,04 cm ile Kamboçya’da. Dünya ortalaması ise 13,58 cm. Türkiye’de erekte penis boyu ortalaması ise 12,99 cm.
Kısacası trafikte en büyük araç olan tır ne kadar büyük olsada otobanda küçük kalır. Çok işlemeyen köy yollarınada sığmaz aynı tır. Önemli olan, (işlevselliği) motor gücü yokuşlarda tırmanırken bayılıyor mu inerken fren tutuyor mu? Yolun genişliği (aktif çalışan bir yol mu) nasıl? Zemin kaygan (yeterli ıslaklık var mı) mı? Şoför tecrübeli mi? Gizli buzlanma (zar dikilmiş mi/orjinal mi) var mı? İlk yokuşu çıkarken motoru dağıtıyor mu, ilk inişte frenler boşalıyor mu (erken mi geliyor)?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Bencede haklısın ne yazıkkı insanlar buna çok takılıyor halbuki penis boyunu araştırdıkları kadar en etkili pozisyonları veya seks nasıl olmalı bunları araştırsalar çok daha zevk alırlar ama günümüzdeki insanlar ne yazıkkı araştırmadan herseye atladıkları için ne mutlu oluyorlar nede bilgileniyorlar.
Araştırmalara göre 10-14 cm arası penis kdını orgazm etmeye yeterdir.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Sorsan herkesin ki büyük ooo 20 cm'ler ,22 cm'ler havada uçuşuyor ama Türkiye'deki ortalaması 15 cm yani. Birde çok abartılıyor bu iş kadınlar büyük sever mevzusu dilden dile dolaşıyor ama asıl iş büyük olmakta ya da işlevde değil. İçinde uzun durmakta. 15 cm olsun içinde 20 dk dursun bakalım o büyük diyenlerin esamesi okunuyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBen o önemi vermiyorum tek önem verdiğim temiz olması onu da iki günde üç günde bir yaparım 😆 seven böyle sevsin :) bir de kendine güvenen boy sorunum var demez çıkarır masaya vurur benim gibi 😆
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayOrtala boyun 12.99 olan bir ülkede önce kendinkine bakmadan niye kısa derler anlamam kadınlar zaten 6-7 santim içerisi genetik bir şey uzun olan ülkelerde kadınlarını de büyük ve geniş ona uygun ama asya kısa yani onlara lafım yok ama onların da kadınların küçük ve dar turklerinki de dar diyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayÇünkü çoğu kişi “zevki” matematik sanıyor — oysa mesele santim değil, uyum.
Tutku, güven, ritim varsa; kısa da sever, uzun da unutur.
Asıl mesele beden değil, birbirini çözebilmekte. 🔥00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayTatmin olmuyorsun sadece gıdıklanıyorsun yatakta mutlu değilsen adamida errrkek gibi goremiyorsun 13 14 cok kucukk
210 Yorumla- 7 ay
Belki sizin bazilarinizin ki çok geniş tir
- 7 ay
🤣🤣🤣işlev onemli
Cevap sahibi7 ayOnun ne işlevi olacak 🐛🐛🐛
- 7 ay
Olur olur nıye acık cekerkmı olacak
- 7 ay
- 7 ay
18 nasl
- 7 ay
- 7 ay
Sana şunu deneyeyim devasa bir arazide bile boeing 737 bile küçük gözükür. Oynadığın saha genişse bize değil sana geçmiş olsun.
- 7 ay
İşlevli aglatrm
Gizli Üye(30-35)7 aykadınların pek çoğu boyutuna göre seviyor :)
00 Yorumla
7 aydaha önceki tecrübelerle ilgili eğer ki 2 sene boyunca 20 cmlik bir penis ile ilişki yaşamışsa 10 cmlik yetmiyor kızlar için bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBoyu gayet önemli bacım. O kadar çok gördüm cidden çok farkediyor aldığın zevk
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayzaten dunya ortalamasi 13 cm 18-19 cm diyenlere inanma islev onemli
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Deger veren var ne yazikki amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler 🤷♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayAlıcının derinliği ve genişliğine göre
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayDaha çok zevk almak için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKısa olanlar genelde tatmin edemiyormuş
00 Yorumlaİşlev
31 Yorumla- 7 ay
Gizli Üye(30-35)7 ayİşlevşde iyi olsun ama dimi 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aydaha zevkli
52 Yorumla- 7 ay
Ciddi misin
- 7 ay
Acıtmazmı 18
7 ayBereket tanrısı olmak harika dostum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
7 ayAynen öyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayKızlar cevap versin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Sen takılır mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySosyal medya işte
00 YorumlaTadına doymak icin
00 YorumlaSende haklısın
00 Yorumla
7 ayEvlen benlen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi