Lütfen yardım edin psikolojim bozuldu ağlamaktan kendimi kasmadigim sıkmadigm halde olmuyor.. kadın doğuma gittim parmak egzersizleri kas gevşetme nefes teknikleri vs önerdi ama işe yaramadı. Yapan kızlar nasıl yapıyor hic bir zaman anlayamacağım. O kadar sogudum ki cinsellikten anlatamam…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayÖncelikle kendini suçlamaman çok önemli çünkü bu senin kontrolünde olmayan bir refleks. Bazı kadınlar bu süreci yavaş yavaş ve adım adım aşabiliyor, önemli olan kendine zaman tanımak ve zorlamamak. Psikolojik destek almak çoğu zaman fiziksel egzersizlerden daha etkili olabiliyor çünkü vücudun bu tepkiyi bilinçaltıyla ilişkilendiriyor. Evde kendini keşfetmeye yönelik görsel ve nefes egzersizleri yapabilirsin, örneğin ayna karşısında vajina ve pelvik bölgeyi tanımak, rahatlamaya odaklanmak ve nefesle kasları gevşetmek etkili olabilir. Yavaş yavaş küçük dilatörlerle çalışmak, önce en küçük boydan başlamak ve kendini zorlamadan ilerlemek, güven ve rahatlama hissini artırır. Partnerin varsa ona süreci anlatmak, sakin ve anlayışlı bir şekilde adım adım denemek de çok fayda sağlar. Bazen bir psikolog eşliğinde vajinismus terapisi almak, hem zihinsel hem de bedensel olarak rahatlamanı sağlar ve sonunda vajinal cinsel deneyimi de güvenli ve keyifli bir hale getirebilirsin.
Ben cinsel terapist olarak danışanlarıma vajinismus konusunda destek veriyorum ve çoğu kadınla kısa sürede ilerleme kaydediyoruz. Rahatlama teknikleri, nefes ve görsel egzersizlerle birlikte adım adım ilerleyerek korku ve kasılmayı azaltıyoruz. Sabırlı ve doğru yöntemlerle bu durumu aşmak mümkün.
Karşı cins olduğum için de, bir süre sonra psikolojikmen ve bedenen kendilerini hazır hissedip partnerleriyle yaşayabiliyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayÖncelikle geçmiş olsun evet vajinusmus baya zor bir şeydir ve kurtulmadıda aşırı zordur ama imkansız değildir.
Unutma tüm vücuda komut veren organ beyindir ve sen kafanda çözersen eğer bu sorunu halletmen daha kolay olacaktır şimdi gelelim nasıl çözüleceğine.
Oncelikle vajinusmus vajina çevresindeki kasların istem dışı kasılması ve ilişkiye girememe durumudur çözümü ise belli başlı şeyler ile hal olur örneğin senin vücudunu tanıman lazım ve kendi kendine zevk alacağım noktaları bulup orta yoğunlaşmak ve bolca kegel egzersizi yap eğer bekaretini dusunmuyorsan kendine cinsel oyuncaklar alabilirsin mesela vibrator seni fazlaca uyaracağı için bu süreci atlatmanda çok büyük iş görür yapman gereken şey ağlamak sızlamak değil doğru şeyler ile tedavi olmak.04 Yorumla
Soran7 ayBen zaten vücudumu biliyorum uzun zamandır senelerdir klitoral mastürbasyon bagimliligim oldu. Artık vajinale alışmak istedim ama sonuç böyle
Soran7 ayBöyle olacağımı düşünmezdim
Soran7 ayKegel egzersizlerini ben zaten ara ara yapıyordum ama daha da kaslar sıkılaşır gerginlesir diye yapmak istemedim.
- 7 ay
Hayır yap dediğim gibi bakire değilsen oyuncak kullan
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayöncelikle sakin olman kafanı boşaltman gerek, vajinismustan çıkman için piskolojini ayarlaman gerek , 1. aşama kendini telkin et , dünyadaki en keyifli aktivite tartışmasız seks , sonrasında kasılmaların istem dışı kaslardan oluypr onları gevşetmen gerek , bunun için minik dildolardan yardım al , ayrıca p*rno. o filmlerden yardım al , ve yanlız yapmaya çalış , partnerin seni daha çok gerecektir , emşn ol 3 5 aya sorunun kalmaz, yatağa yattığında aklına girmediği değil deli gibi seviştiğini hayal et😉
00 Yorumla
7 ayAltında yatan psikolojik bir neden mi var yoksa fiziksel bir durum mu bunu anlamak için iyi bir uzmandan yardım almanız gerekiyor. Buradaki cevaplardan ziyade profesyonel biri tarafından detaylı muayene ve tahlillerin yapılması gerekiyor. Bunun dışında size verebileceğim tavsiyeler; Partnerinizin anlayışlı ve sabırlı olması da elzem. Bunun dışında aklınızda herhangi bir fantezi varsa bunu partnerinizle gerçekleştirirken ilişkiye girmeyi deneyebilirsiniz. Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutmanız gerekiyor. Bunun dışında hoş kokulu ve yeterince uyarılmanızı sağlayacak kayganlaştırıcı jellerden de faydalanabilirsiniz. Klitoral orgazm ile vajinal orgazmı aynı anda yaşamak içinse ilişki esnasında klitorisi uyarabilirsiniz. Sorun devam ettiği takdirde mutlaka bir uzmanla görüşün.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(36-45)7 ayBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊128 Yorumla
Soran7 ayMastürbasyon çocukluk zamanlarımdan bile yaptığım şey zaten klitoral mastürbasyon daha fazla alışmak istemediğim için vajinale yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Soran7 ayKlitoral orgazmlarimdan sonra vajinale alışmak istiyorum
Cevap sahibi7 aySenin şu an ki sorunun korkuyu yenmek yani cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmek
Cevap sahibi7 ayBunun için çok etkili mastürbasyon ve çok yönlü uyarma, doluluk hissinin hazzından sonra parmaklarını yavaş yavaş kullanacaksın.
Cevap sahibi7 ayAslında partnerin yoğun oral ile seni uyarmasa ve sonra parmaklar devreye girse de olur.
Soran7 ayİslakliligi mi yetmiyor bilmiyorum
Soran7 ayVallahi öyle bir sogudum ki @mk anlatamam keşke erkek olsaydım
Cevap sahibi7 ayVajinal kritoral falan takılma. Çok yükseldiğinde her şeyi acayip isteyeceksin. Daha fazlasını bile.
Soran7 ayAynen kesin öyledir bu dediğin diğer kızlar için geçerli bu durum herkes bir ddgil
Soran7 ayÇok çok önceden rimel gibi bir şey soktuğumu hatırlıyorum gitmişti aradan uzun zaman geçti böyle sorunlar yaşamaya başladım
Cevap sahibi7 ayKonsantren bozulur ise zaten kuruluk yaşarsın. Yükseldiğin anlarda ıslanırsın sadece.
mastürbasyon ile yoğun orgazm olmayı öğrenmen, kendi vücudundan zevk almasını öğrenmen lazım😊😊😊 bu çok önemli
Soran7 ayBen zaten yoğun orgazm olabiliyorum 🖤 benim sorunum rahatlıkla vajinal yapabilmek
Soran7 ayYa bunları herkes biliyor bende çok şey biliyorum
Cevap sahibi7 ayGüzelim sen beni anlamadım. Bu sorunun çözmek istiyorsan çok çok yoğun orgazm olacaksın ve o an önce parmakları sonra da daha kalın bir şey sokacaksın.
Ama bunun için çok çok çok yükselmen lazım. Normal masttan bahsetmiyorum, bu arada
Cevap sahibi7 ayKarar senln, burdan 4-5 bayana bu konuda yardımım oldu. Ama karar senin tabii
Soran7 aySende beni anlamak istemiyorsun ben zaten yoğun orgazmlar yaşarım, bu durumun bunla alakası yok bazı kızlar diyor mesela ben vajinismus olduğumu hic düşünmezdim diyor. İliskiye girmeye çalışırken şok oluyor
Soran7 aysenin bildiğin kadar ben çok şey biliyorum. Çok fazla seksolog dinlemisimdir bunlar klasik yaptığım şeyler benim. ya da hymenim kalin ve kuruluğum var ondan da olmayabilir…
Soran7 ayHer neyse olursa olur olmazsa boş ver edicem başka çarem yok Aseksuellikten devam edeceğim ne yapayım zaten takıntılıyım yeterince başka sorunlarım var
Cevap sahibi7 ayNe demek istediğimi sana tam anlatamadım. Neyse artık
. Allah sana kolaylık versin , biran önce bu sorundan kurtulursun umarım
Cevap sahibi7 ayEğer biraz sakinleşirsen sana ne demek istediği daha sonra yazacağım.
İster kaale alırsın ister almazsın
Soran7 ayİnsallah kurtulurum. Kurtulamazsam da dediğim gibi Aseksuel olurum en fazla başka yapacak bir şey yok
Soran7 ayBirde obsesyon takıntı olunca hepten kötü aklım hep orada ağlamaktan mahvolddum
Cevap sahibi7 ayAseksüel olmazsın hiç merak etme. Geçici bir durum
Cevap sahibi7 ayObsesyon seni çok etkiliyor belli. Ama inşallah kurtulacaksın ve ilerde bu günleri düşünüp tebessüs edeceksin 😊😊😊
Soran7 ayCinsel tabumda yok niye böyleyim bilmiyorum
Cevap sahibi7 ayBazen olur, ilk başta ki olumsuz blr olay bilinçaltında korkuya sebep olmuş. Ama yenersin. burada ki mevzu kısa sürede yenmen. Ama ben sana burdan yardımcı olmaya çalışacağım 😊😊
Soran7 ayDiğer kızları çok kıskanıyorum onlar gibi olsam ne olurdu sanki
Cevap sahibi7 aySenin belli ki bu konu hariç önyargınlaırn yok. Bu sorunu halledersen sınırsız cinsellik yaşarsın. Önyargılı olmadan sadece zevk almaya odaklanırsın 😊😊 sen bana güven, ben seni çok iyi anladım 😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendi kendine yaparak bunu aşamazsın. Sana bir partner gerek. Bunu anlaman lazım. Neden ısrarla "erkek istemiyorum." deyip de kendine vajinusmus teşhisi koymuşsun. Öncelikle senin bakış açın baştan bozuk. Kendini kalmadığını, rahat olduğunu ama bir yere kadar gidebildiğini söylemişsin. Ama sen kendini bir şeye inandırmışsın. O da sende bir sorun olduğu. Bu işi mutlaka bir partnerle ve kayganlaştırıcı jel kullanarak yap. O zaman ne olduğunu görürsün.
05 Yorumla
Soran7 ayÇünkü tüm belirtileri var yabancı cisim de sokamiyorum
Soran7 ayFizyolojik sebep ne olabilir ki
Soran7 ayBenim durumu yaşayan bir çok kişi yaşamış aynı tarif ettiğim gibi sebebi vajinismus
- 7 ay
Vajinusmus olsa tedavisi olur. Psikolojiktir. Sen ısrarla her öneriyi, her fikri reddetmişsin. Kendini kasıyorsun. Oraya psikolojik bir bariyer koymuşsun. Biraz rahatlaman lazım. Belki de alkol alıp yapmayı denemelisin. Ama öncelikle bu işin olabileceğine kendini ikna etmen gerek
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Öncelikle yalnız olmadığını bil, vajinismus çok yaygın ve çoğu kadın bunu aşabiliyor. Psikolojik destekle birlikte pelvik taban fizyoterapisi, yavaş ve kademeli alıştırmalar, nefes teknikleri ve partnerle güvenli pratikler bir arada uygulanınca ilerleme sağlanabiliyor; acele etme, kendine karşı sabırlı ol ve küçük adımlarla ilerle.
00 Yorumla
7 ayGeçmiş olsun ama bence iyi bir şey en azından günaha girmesin hayat boyu benim böyle bir arkadaşım var hiç kullanmamış 0 km ilgi evlendiğinde yaşamış onu da işte yaşayamamış bir daha yaşam
03 Yorumla
Soran7 aySen iyi misin nasıl bir şey bu lanet şey senin haberin var mı? evlenenler bile yapamıyor?
- 7 ay
Evet ama günaha girmiyorsun zina yap
- 7 ay
Yapıyosun
7 aySana bir şey diyeyim mi? Bende çok yaşadım ilkimde 1 ay yapamadık, doktor birr sorun yok diyor ise bol kayganlaştırıcı kullanarak yapın. Islansan bile kullanın inan faydasını görürsün. İçine minik minik al. Sabırlı olun stres yapma stres yaptıkça kasarsın kendini. Geçmiş olsun canımmm bende çok zorlanmıştım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. bu tip rahatsızlıklar genellikle psikolojiktir. bir psikolog desteği almanı öneririm. hangi travmadan dolayı bu olayın gerçekleştiğini öğrenip sonra üzerine gitmek daha kolay olabilir. yok benim öyle travmalarım falan deme illa ki çıkıyor.
00 YorumlaVajinismus biz kadın doğum uzmanlarının alanı gibi görünse de aslında psikiyatrist desteği gerektiren büyük oranda psikolojik bir problemdir psikolojik destek aldınız mı
00 Yorumla
7 ayUmarım eşinle olan ilişkinden bahsediyorsundur, durumun bütün olay bilinçaltında yatan korku ve tek çözümü psikolojik gevşeme teslimiyet ve bunları tetiklemesi için yüksek dişil arzular gerekli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayVajinismus bir fiziksel engel değil, zihinsel bir savunmadır.
Korku, bedenle değil, bilinçaltıyla gevşetilir.
Cinsel terapi, nefes çalışması ve sabırla büyük oranda iyileşir. 🌿💭🕯️00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayNeden kendine boyle bir teshis koydun. Yani kim bumu dedi. Bu tip sorunlarin sebebi psikolojik dolayisi ile cozumude sadece psikolojik. Sende biter bu sorunun ilaci sensin
00 Yorumla
7 ayPelvilk kasların aşırı kuvvetli olabilir. İstemeden geliştirmiş olabilirsin. Kas gevşeticiyi pelvik kaslarının olduğu bölgeye sür.
02 Yorumla
Soran7 ayKas kontrolum var kasları gevsetebiliyorum belli oluyor hatta gevşettiğim ve pelvik kasları içte olur sürülecek bir şey degil
- 7 ay
Pelvik kaslarını kontrol edebiliyorsan güçlü kasların vardır. Savaşma seviş 🦍
- Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı.
7 ayBebeğim dünyada yapRak yiyen tek kadın sen değilsin milyonlarca milyarlarca kadın yapRak yiyor kendini kasmanın sıkmanın lüzumu yok
02 Yorumla
Soran7 ayVajinaniz olmadığı için çok kolay geliyor bende farkındayım ama bu durum elimizde olan bir şey degil istemeden oluyor bende o kadınlar gibi olurum sanmıştım lakin düşündüğüm gibi olmadi
- 7 ay
Anala bakışın nedir senin
Gizli Üye(18-24)7 ayyorumları biraz okudumda kendin parmakla yaptigini soylemissin ve vucudunu taniyanda bi kadinsin belki de karşındaki insanla olacak bişeydir
39 Yorumla
Soran7 aycanım kendi başıma yapmak istiyorum ben kimseyle olmak istemem
Cevap sahibi7 ayTabii birisiyle ol demiyorum sadece eğer bir gün olursa belki farklı olur demek istedim
Soran7 ayBilmiyorum şundan kurtulsam rahatlayacam
Cevap sahibi7 ayHiç korku var mı içinde canım acırsa korkusu?
Soran7 ayYok vallahi yok benim amacım daha derine gidebilmek acısa acısın diyorum bırakmıyorum bile
- 7 ay
Bolca kayganlastirici kullanıp dener misiniz
- 7 ay
Yavaş yavaş birazds eger alkol alirsaniz kendinizi daha rahat hissedersiniz
Cevap sahibi7 ay@napıcanki123 alkol ne alaka kız rahatsızım mı diyor ayrıca neden benim yorumumun altındasın
- 7 ay
Sn buraya yazmks diye dedim rahatszi değil olay kaslarini kasiyor alkolluyken saga gevsek insan
Gizli Üye(36-45)7 ayher şey kafanda bitiyor acıyacak korkusu. Acımayacak haz alacaksın herks nasıl yapıyor p.. Larda 2 herif tek karıya nasıl giriyor. Bir sana girmeyecek
36 Yorumla
Soran7 ayAnlamıyorsun elimizde değil keşke sizin yerinizde olabilsek acırsa acısın diyorum ona rağmen ileri gitmeyi çalışıyorum olmuyor OLMUYOR
Cevap sahibi7 ayKendini kasma iyice ıslandıktan sonra girsin. Oynaşın biraz sevişin aklını özel bölgede verme anı yaşa olacak.
Soran7 ayKendimi zaten kasmıyorum hatta kas kontrolüm bile var öyle bir lanet acımasına rağmen devam ediyorum düşün biraz giriyor daha ileri gitmiyor
Cevap sahibi7 ayKasıldıgı için gitmiyor işte. Acıyacak sanıyorsun
Soran7 ayYav acısa devam etmem degil mi? Acımasına rağmen devam edebiliyorum. Ve kas kontrolum de var başka bir şey bu
Cevap sahibi7 ayTamam teşhisi koymuşsun tedavi et
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayBaşka doktoru dene, biz de aynı durumu yaşadık. Farklı yöntemlerle yaklaşan bir doktor ile sonuç alabilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen evleyim ve şöyle aştım bu olayı oradan 10 cm bebek kafası çıkıyorken bu mu canımı acıtacak diye kayganlaştırıcı sürmüştüm ilk başta şimdi sorun kalmadı
21 Yorumla- 7 ay
Korkudan dolayı oluyor zaten
7 ayÇok rahat olacağın, güvende hissedeceğin bir erkek arkadaş bul, gerisi gelir. Rahat ol, zorlama.
00 YorumlaKendi başına zor eşin ya da partnerin sana bu konuda yardımcı olmalı sakin ol ve sakin kalmaya calis rahat ol korkma haz almaya çalış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Bunu kafanda bitirmen gerekıyor bu dusjncelrı olumsuzlukları önce kendıne anlatıp ikna etmen gereklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayprofesyonel destek lazım olursa yardımcı olabilirim eşinizlede gelebilirsiniz
06 Yorumla
Soran7 ayKadın doğumcuya gitmişim zaten işe yaramıyor
- 7 ay
o doğumcu sizinki fiziksel değil
Soran7 ayPsikolojik bir şey de yok acımasına rağmen devam ediyorum düşünün kimisi acısı olduğu an bırakır benim biraz giriyor daha ileri gitmiyor
- 7 ay
psikolojik hanımefendi kastığınız için kitleniyor çözümü var
Soran7 ayYav kasmıyorum KASMIYORUM NEYİNİ KASAYIM Kİ? Tamamen vücudum gevşek hissedebiliyorum bunu
- 7 ay
beyniniz gevşek olacak ilaveten almanız gereken bir ilaç ve bir şey daha var ilişki öncesi yapmanız gereken
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
7 ayAlkol al be eşin acemi galiba seni iyice hazırlamasını bilmiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
7 ayEşin/sevgilin vs baskıcı aceleci oldukça geçmesi zor. Psikolojik bir durum sonuçta.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba, doktorun bahsettiği egzersizleri tek başına mı uyguladın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİyide bu zor bişey degilki eski sevgilimde oyle iyidi on şevişme ile vajına yalayacak partnerin ama en az 20 dk sonra suyun gelecek rahat rahat girer içine sonra
00 Yorumla
7 ayUzun ön sevişme kasları rahatlatıyor, oral seks. Bunları deneyebilirsin. Birleşmeden önce.
00 Yorumla
7 aysende başka şeylere ağırlık ver sen güzel oral seks çekersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNiye korkup kendini kasıyorsun, alt tarafı içine bir et parçası girecek, böyle düşün bak ne kadar normal bir şey değil mi
03 Yorumla
Soran7 ayKorkmuyorum korksam niye acımasına rağmen devam edeyim
Cevap sahibi7 ayBenim sevgilimdede vardı kaç defa denedik giremedim ilk zamanlar ama konuşa konuşa onu rahatlattım, 2 aydır ilişki yaşıyoruz sorun yok, imkan oldada seni sesli şekilde yönlendirebilsem sende daha rahat iyi hissedersin
Cevap sahibi7 ayKaç yaşındasın bu arada
Çok farklı psikolojik bir sebep vardır yanlış tedavi olmuş
00 Yorumla
7 ayotur oturduğun yerde tamam. daha zamanı gelmemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBol bol ön sevişme dokunma yeterli kayganlık oluşması ile
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAblamda aynı durum vardı kısa bir süre sonra düzelmiş.
00 YorumlaPsikolojik durum olabilir
22 Yorumla
Soran7 ayPsikolojik olması imkansız cunku hiç bir korkum yok acımasına rağmen de devam ediyorum kimisi acımasına ragmen bırakır mesela az giriyor sonra ilerisi yok
7 ayPartnerin tecrübeli olmali bide penjs i ince olmalı. İş partnerinde bitiyor inan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
7 aykendi çabanla , bence partnerine çok iş düşüyor burada..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBenim eşimde de vardı, her yolu denedi olmadı sonunda ayrıldık
11 Yorumla
Soran7 ayOff kıyamam çok zor 💔
Gizli Üye(36-45)7 ayAnladığım kadarıyla mastürbasyon yapabiliyorsun doğru muyum?
00 Yorumla
5 aykaç senedir ewlsnizz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kendini kasma stres yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBadem yagı kullan ilişkiden once ıyıce sursun sanada kendisinede
00 Yorumla
7 ayİlişki sirasidna çok mu ağrıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayNe kadar süredir yapamıyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı.
7 ayEgzersiz yapacaksın bol bol evlimisin
00 Yorumla
7 ayTedavi olan gerekiyor
00 Yorumla
7 ayPartnerin yeterli rahatlığa ulaştıramıyor seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partner den kaynaklı olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBi dahaki gece kardeşin gelsin farklı deneyim olur
00 Yorumla
7 ayEşinle alakalı birazdaha konuşmak önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aySakinlestirici hap alip denesen
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEşim 7 senedir yenemedi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBeyin olarak hazır değilsiniz sanırım
018 Yorumla
Soran7 ayValla açıkçası böyle olacağımı hiç düşünmemiştim sadece koskoca bir hayal kırıklığı yaşadım.
Cevap sahibi7 ayMastürbasyon yaparken rahat mısın
Soran7 ayMastürbasyonu hep klitoral yapardım. Hymen yüzünden de vajinalden yapmak istemezdim ama artık Hymen saldım vajinale alışmak istedim ve sonuç böyle.
Cevap sahibi7 ayKaç aydır böyle
Soran7 ayYani.. yeni yeni alışmaya çalışıyordum biraz giriyor parmağım daha ileri gitmiyor bir şey var yumuşak gibi tuhaf bir şey sanki o esnese ya da yilrtilsa hissiyati verse geçecek hissi veriyor bilemiyorum derine gidemiyorum rahat sokamiyorum parmagimi
Cevap sahibi7 ayEvlilik yok mu
Soran7 ayHayır ben kendi başıma yapmak istiyorum çünkü kendi başıma çok rahatım şu laneti de asarsam rahatlayacam
Cevap sahibi7 ayEşin olsa daha kolay olur
Soran7 ayYok. İstemez. Kendi kendime yapmayı severim dediğim gibi erkek istemiyorum
Cevap sahibi7 ayOyuncak kullan
Soran7 ayAile evindeyim alipta saklayamam maalesef
Cevap sahibi7 ayBaşarılar
Soran7 ayDepresyona girdim bu durum yüzünden artık başaramazsam Aseksuel olurum en fazla ne yapayım artık sogudum da cinsellikten içimde gram ilgi merak vs kalmadı
Cevap sahibi7 ayLezbiyen olursun üzülme
Soran7 ayHayır lezbiyenlik de sevmiyorum aseksüellikten devam..
Cevap sahibi7 ayOrtada kalacaksın
Soran7 ayNe yapayım öleyim mi kader yapacak bir şey yok çok yoruldum artık bir şeylerle mücadele etmekten
Cevap sahibi7 ayYaş kaç
Gizli Üye(18-24)7 aydirekt otur ustune
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayİyi bir terapiste gitmen gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aysen mınyon bırı mısın esmer falan ?
00 YorumlaKolayı var bunu biraz buyutmemek gerekiyor
02 Yorumla
Soran7 ayBöyle olacağımı hiç düşünmezdim. Ne var ki bunda derdim sonuç hayal kırıklığından başka bir şey değil…
7 ayZihninle alakalı
10 YorumlaSakin ol ve zamana bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çözümü var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayYavaşça
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
7 ayiyice sarhoş ol kendinden geç.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayevlimisin
20 Yorumla- Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem