Bir obje gibi daha çok, ilk güzel ama sonra bir şekilde masum görünümlü ve istemsiz kışkırtıcı davranışlarım onları buna itiyor.
Masum masum sorular soruyorum misal ve soruşturma tarzimdan midir beni öyle muzur görüyorlar buna nasıl engel olabilirkm
Bir obje gibi daha çok, ilk güzel ama sonra bir şekilde masum görünümlü ve istemsiz kışkırtıcı davranışlarım onları buna itiyor.
Masum masum sorular soruyorum misal ve soruşturma tarzimdan midir beni öyle muzur görüyorlar buna nasıl engel olabilirkm
Bu, görünümün ve enerjinin karşı tarafta nasıl algılandığıyla ilgili.
Masumluk ve çekicilik bir araya geldiğinde bazı erkekler bunu “rol” zannedip yanlış okur.
Aşmak için sınırlarını netleştir; ilginin senin değil, onların algısının sonucu olduğunu unutma. ⚖️🔥
Abla bence bu senin elinde ve kendini öyle görme. Erkekler kudurmak için bahane arıyor yoksa ohoo. Sen bence kendini bu şekilde seviyorsan zaten boş ver. Bu gibi bir şeyi bilerek yapmıyorum dedin zaten istemsizmiş o yüzden ne desek boş
Haklısın.
Seni öyle görmeleri askında senin davranışlarından dolayı olabilir ayrıca senden hemen soğumalarının sebebi ise büyük ihtimalle çok daraldığın veya senden istediklerini alamayacaklarını anladıgı için uzaklaşıyorlar.
Cevap
23Cevap
Konuştuğun kişileri değiştir lolita diye 20 li yaşlara derler genelde
Yapın bu kızım da lolita 😆 dersen 1.90 dev gibi adamı yıkarsın
Efendim
Alalım seni şu kenara 😜
😆
😆 lolita hanım diyelim sana
35 yaşında bu şekilde davranırsanız l*lita değil de başka bir şey gibi görünürsünüz.
21 lolitalığın sınırları bence hatta geçmişsin
Yani avuran yüksek olabilir bence bu senin elinde değil
P*rnoyu azalt hayatım fazlası beyin yakıyor
Hiç izlemiyom
Değişiksin o zaman direkt😅
Öyle misin? Gerçekten
Hayır değilim.
Lolita olmasan Lolita demezler
21 yaşındayım Lolita gibi görünüyorum tamam ama bu şekilde yaklaşmaları hoş olmuyo
Ya seni görmeyi çok isterdim
Öyle düşünüyordun sadece
şeytan kadının içinde
Tehlikeli bir zehirli sarmaşıksın yani
Kaç yaşındasın ya da kaç gösteriyorsun
Yasca genc dirisin o halde
Bu ysştamı lolitasın
21im
Lolita olmaının bazı şartları özellikleri var ama onları taşıyosan olabilir
Neymiş
Burdan konuşulmaz böyle konular açık açık
Yaş kaç öylemi gözüküyosun emin misin