Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada anal seks yapan bir kadından cinsel olarak hoşlanıp hoşlanmamak tamamen kişisel tercihe bağlıdır. Bazı insanlar bunu partnerin açık fikirli veya cesur bir davranışı olarak görebilir ve etkilenebilir, bazıları ise ilk buluşmada böyle bir yakınlığı uygun bulmayabilir ve rahatsız olabilir. Önemli olan kişinin kendi sınırlarını ve beklentilerini bilmesi, partnerin sınırlarına saygı göstermesi ve karşılıklı rıza ile hareket edilmesidir. Her bireyin cinsel tercihleri ve rahatlık düzeyi farklıdır, bu nedenle tek bir doğru veya yanlış yoktur..
13 Yorumla
Soran7 ayYorumun için teşekkür ederim
Soran7 ay🙃🫠
En İyi Cevaplar
7 ayİlk sevgilimle ben sevgili olduğumuzu ilk hafta sonu o beni analdan yaptı hem de ben sekiz yaş küçük Tüm ondan gayet de olabilirdi ama bazı şartlar gereği yine onun yüzünden ayrıldık
211 Yorumla
Soran7 ayPeki ilkinde çok zorlandın mı yoksa rahatça aldın mı içine?
- 7 ay
Ben 16 yaşındaydım o 24 yaşında ben 45 kiloydum o galiba 100 kiloydu iri yarı biriydi penisi kalın büyüktü sonra öğrendim 18 santimmiş ve kesinlikle hiç bir şey kolay olmadı
Soran7 aySenin için zor bi cinsellik olmuş hele ki ilki için
- 7 ay
Son zamanlarda iyice değişmişti ben ona alışmıştım bir şekilde ayağını penisini istediği her yerini yalıyordum ama son bir sene de 3. Kişiyi de erkek olarak ekledi bize
Soran7 ayÜzücü olmuş senin adına o kişiyi hayatından çıkarttın sanırım diye düşünüyorum
- 7 ay
Evet çıkarttım cikartmak zorunda kaldım çünkü ilk 2 sene her şey yolunda çok güzel geçti tabi bu hemen başlayan seks ve çok fazla hafta da 3 gün istiyordu regl olduğumda eğer çok isteği varsa yine o zaman da oral yapmamı söylüyor ayaklarımla yapıyordu ama 1 sene den fazla hafta da kesinlikle 3 gün yaptık 3. seneye girdik adamda çok değişti içmediği şeyleri içmeye başladı istemediği şeyleri istemeye başladı kıskançlık bitti tamamen bir keresinde oyun oynadık ve kuzenim de vardı ceza olarak ayaklarımi yalattim ve çok kıskanmışti ama o kadar değişti ki ilişkiye girerken 3. Kişi ekledi hemde erkek ve gelen kişi ilk defa yapacağını söyledi böylesini sevgilimin spor hocasıydı adam ikimizdende büyüktü benim için geliyor zannettim ama benim icime girmiş yapıyordu çıkarttı sevgilime aç ağzını dedi onunn ağzına boşaldı ben şok oldum
Soran7 ayYuh okurken ben bile şaşırdımmmm
- 7 ay
Çok ciddiyim
Soran7 ayKötü bi durum maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 7 ayolmaz hayır.
01 Yorumla
Soran7 ayBence de yaa
Gizli Üye(25-29)7 ayAnal hicbir buluşmada yapmam ya mide bulandırıcı geliyor bana
56 Yorumla- 7 ay
Vajina varken mantiksiz
Soran7 ayBence de yapma hiç zevk almadım girdiimi dahi anlamadım asla yapmam bidaha
Soran7 ay@AŞKLA1ADAM bence de
Cevap sahibi7 ayOha girdiğini anlamadiysan o yapmaktan bol olmuştur bence. Normlar zorla girmesi lazım diye biliyorum
- 7 ay
Anal kadın istemedi sürece benim tercihim vajina
Soran7 ayEvet zaten nasıl bi anda soktu çözemedim bildiğin kaşık pozisyonunda giriverdi zevk alamadım bile boşa iler geri yaptım
Bence sıkıntı olmaz hatta süper olur
03 Yorumla
Soran6 ayBence korkmalı
- 6 ay
Bunlara dikkat edin, Çok önemli bir konu aslımda. Çok uzun bir yazı ama şöyle özetliyim. Önce erkek bilinç li olmalı profesyonel olmalı kadın anal Seksi i yaşamak istemeli sonra ön sevişme uzun olmalı oralmsex esnasında anal bölgede yalanmalı ve hafifi parmakla uyarılmalı sonra seks esnasında baş ve her zaman baş bapmakla oval hareketler le masaj yapılmalı hafifi hafif bastırılarak penis vajinada iken bile parmak orada olmalı uyarmalı ve masaja devam etmeli zaten gevşeme olacak ve kadın zevk almaya başlayacak sonra küçük parmaklar la girişler yapılır zamanla parmak büyük satı iki olur ama masaj yaparak ve ön tarafla oynayarak olur genişlik olarak hazır dır ve kasma olarak kadın kasmaz artık kendini burada ikinci ennnn önemli olan pozisyon dur ya sırt üstü yarıp bacakları karnına çeker ya da dizlerinin üzerine oturur une tam eğilir pozisyonda olmalı sebebi anal bölgeyi sıkan bir kas vardır o bu pozisyonda gevşer. Kaygamlaştırıcısını yapa bebe yağıyla yavaş yavaş içine girilir
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
7 ayOlmaz. Çok ileriye gitmiştir.
01 Yorumla
Soran7 ayDimii
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayÇok kişiyle anal yaptığını gösterir
03 Yorumla
Soran7 ayBana da öyle geldi bide çok boldu
- 7 ay
4 parmak giriyor muydu
Soran7 ayParmaklamadım
Gizli Üye(36-45)7 ayseks partnerin olur o kadar
03 Yorumla
Soran7 ayAma anal olmaz
Cevap sahibi7 ayNeden anal yapmissin zaten
Soran7 ayZevk almadım ki
Olur