+1 yılZaten doğru olan budur. Kadın cinselliği hangi erkeğe erteler? Güçlü görmediği erkeğe.
Kadın bir erkekle yatıp yatmayacagina ilk bir iki dakika içinde karar verir. Gerisi hep uzatmalardır.
O yüzden bir erkek bir kadından ilk birkaç buluşmada cinsellik alamıyorsa o kadına yatırım yapmak tamamen vakit kaybıdır, erkeğin enerjisi tükenir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini, kimi istediğini bilen içi ve yeteri kadar tanıdığını, anladığını, güvendiğini bilen için, kendine ve hislerine güvenen için neden olmasın ki? Ve cinsel dürtülerin sadece ve sadece aşk ile tam kıvamına, anlamına kavuşacağını bilen için, sevişme sonrası neden ara açılsın, bozulsun, bir şeyler değerini yitirsin ki?
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada cinsel şeyler yaşayan yaşamak isteyenlerin tek amacı cinsellik ilki olmasınında pek imkanı yok öyle bir devirde yaşamıyoruz e bu durumda parasını ver git seviş kardeşim uğraşmayın neticede ikiside bakire, bakir değil
00 Yorumla
Ancak şöyle olur. İki kişide uzun zamandır sanalda görüşüyor ve bunun planını yapıyorsa, arzuları ve çekimleri dayanılmaz hake geldiyse, ilk defa bir araya geldiğimizde bunu seninle mutlaka yaşamalıyız diyorsa o zaman olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yaşanmaz.. ben evlenmeden yaşamam zaten
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada kesinlikle cinsel ya da yakınlaşma açısından hiçbir şey yaşanmaz hatta bırakın ilk buluşmayı Bence evlenmeden yani evlilik yoluna girmeden nikahı kıyılmadan hiçbir kadının bir erkeği kendini teslim etmesini doğru bulmam. Zaten ilk buluşmada yakınlaşma cinsel birliktelik ve benzeri şeyler yaşanıyorsa o ilişki ciddi bir ilişki değildir yani iki tarafta sadece yokluklarını gidermek için ilişki yaşıyor demektir.
10 Yorumlaİlk buluşmada cinsellik beklentisi olan kişinin amacı yalnızca kendini tatmin etmek üzerinedir. Onu bu şekilde kendine bağlayamazsın, bu düşünceyle hareket edersen sana olan saygısını da bitirmiş olursun.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bunlar aslında hiç normal şöyler değil ne gelenek ne görenek ne toplum baskısı ne de din mesele bunlar da değil tek mesele bir insanla bunları yaşamak için biraz zaman geçirmek gerektiği pişmanlık Yaşar mısın iyi mi olur bunlara da bakmak gerek.
30 Yorumlaİlk buluşmada bir şeyler yaşamak isteyen erkek sevmiyordur tek amacı düdüklemektir.
41 Yorumla- +1 yıl
Evet sana katılmamak mümkün değil
+1 yılYaşanmamalı yaşansa bile erkek artık onu obje olarak görür ve aklına sadece seks gelir ve seks ister onu sevmez
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu yanlış anlamışsınız diyorsunda ilk buluşmada seks isteyen erkeğin amacını anlamicak kadar sendede zeka yoksa erkeklerle asla muhatap olma. o erkeğin amacı sadece sekstir zaten sogur moğur alakası yok onun adı hevesini alınca sizi defetmek başkasııını bulmaktır. sevmediki soguyasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. İşk buluşmadan cinsellik yaşamaya kalkan abazanın tekidir. Tek derdi cinselliktir bir halt olmaz öyle insandan çöptür.
Evlenmeden önce cinselliği doğru bulmuyorum. İlla olacaksada minimum 1 yılı aşmış ciddi ilişki olmalı00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek yerine cok iyi s.. ikerr farketmez ha ilk ha son farketmez her turlu s.. ikecekk o kizin o.. buu oldugu ortada zaten kalkip s. iktigi kiza seni seviyorum diyecek hali yok daha önce s. ikkilmis kiza hele hele
00 Yorumla
+1 yılyaşanmaz öyle erkekte önüne gelene veriyordur anca poşet niyetine kullanılıp atılır, elin dokunduğunu sen mi alacan
33 Yorumla- +1 yıl
Oo bak sen
- +1 yıl
Erkekmi veriyordur kızmı
- +1 yıl
erkek veriyor tabikide
+1 yılİlk buluşmada yaşanmamalı bence. İstisna durumlar vardır tabi ama genel olarak ilk buluşmadan cinselliğe dalan erkeğin niyeti ciddi olmuyo.
30 Yorumla
+1 yılEğer daha önceden de böyle bir konuşma geçmişse ya da seninle sadece cinsel konulu şeyler konuşuyorsa hayır sevmiyordur. Ancak seni sevdiği için de arzuluyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBirini ilk görüşmede s*kiyorsam kusura bakma da pekte ciddi düşünülmez ha şöyle olur uzun süre 5-6 ay konuşurum görüşemem edemem müsait olamam o ayrı ama en az ilişki de 9-10 ay hattq 1 yıl cinsel birlikteliğe sıcak bakmıyorum. (Bence isteyen 1 saatte s*kişsin)
00 Yorumla
+1 yılYaşanmasın canım kolay lokma olmayın artık lütfen ama yaa
311 Yorumla- +1 yıl
Hemde tek lokmalik
- +1 yıl
Al işte kanıtı bak yazmış tek lokmalik diye
- +1 yıl
Doğruyu diyorum iki tatlı söz biraz ilgi tamam o geceki açlığı gideriyor
- +1 yıl
Biliyorum zaten öyle olduğunuzu o yüzden uyardım bende soru soran kişiyi
- +1 yıl
Sende düşme diye bende seni uyardım
- +1 yıl
Ben düşmem rahat ol
- +1 yıl
Bende öyle bisey yapmıyorum zaten
- +1 yıl
İnsan isen yapmazsın
- +1 yıl
Yapanlarda insan ama benim bildiğim adam olan yapmaz
- +1 yıl
Umarım herkes adamdır
- +1 yıl
Çok zor olsa dediğimi yapalar mi tek lokma yemek için
Yaşamışlığım var, obje olarak da görmedim kimseyi, çekim güçlüyse olur yani ilk buluşmada bile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanabilir. O iki insan arasındaki çekime bağlı. Buradaki kurbağaların dediklerine göre olacak değil sonuçta.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılHayır fb yaşamıyoruz sevgilikten bahsediyorsak bazı şeyler daha yavaş ilerlemeli.
20 Yorumla
+1 yılKnk erkek ilk buluşmada sevmez kimseyi kendinle karıştırma sadece cinsellik istiyor senden
20 Yorumla
+1 yılYaşanmamalı. Ne güzel ilk kalp atışını canlı olarak hissedebilirsin. Ne bileyim hapur hupura gerek yok sonrasında kişiler isterse zaten olur.
00 Yorumla
+1 yılYaşanmaması lazım yoksa çok büyük ihtimalle ayrılacaklardır sevgileri yok olacaktır ya da her buluşmada cinsellik olacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu tür düşünceler saçma geliyor bana o an duygular neyi bastırır sa sinir koymamak kasmamak. gerkiyor. kendini insan
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada cinsel ilişkiye girmek seni kolay lokma olarak gösterir bu bana verdiyse herkeze kolaylıkla verebilir hissiyatı verir
00 Yorumla
+1 yılİlk ya da sonraki buluşma bilmem ben oral yapmıcaksam karsomdaki bayanla görüşmeyi bırak anında keserim konusmayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılHayir sevmez. Bir kaç kez daha seks yaşayıp bırakır
10 Yorumla Aradaki çekimle alakalı fazla dert etmemek lazım
00 YorumlaBuluşmanın amacına bağlı. Sever mi? Birisine ne zaman ve nerde katılacağını asla bilemezsin..
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşanır çok ta güzel olur. diğer soruna gelirsek eğer uyum olursa tabiki sevgi artar
00 YorumlaBence yaşanmaz ya. O ne öyle
Bi yanaktan öpücük yeter benim için00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBiz eşimle ilk buluşmada ilişkiye girdik 4 yıldır evliyiz
00 Yorumla
+1 yılBuluşmadan öceki konuşmalar önemli bunu tespit etmek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma öncesi altyapıyo gçre yaşanabilir onun haricin de zor yani
00 Yorumla
+1 yılOlabilir de olmayabilir de, yazılı bir kural yok nasılsa
00 Yorumlaİlk buluşmada cinsel ilişki yaşayan erkek eleştiriliyor da veren kadın konuşulmuyor
Çok ayıp00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanabilir ama devamlik konusu bilinmez yaşanmadan anliyamazsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence yasanabilir amasyada ama evlilik olur mu bilemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma önce yapılan muhabbet bunda belirleyici olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTaze bir vajina söz konusu olunca, tek seferde kalmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOfff sçamaladiniz iyice cidden o zaman her önünüze gelen erkekle bi şeyler yaşayin sonra da kimse benimle ciddi düşünmüyor diye ağlarisniz
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yaşanmamalı. İlk buluşma tanışma maksatlı olmalı. Sonrası da gidişata bakmalı.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fb olunur o zaman
77 Yorumla- +1 yıl
Çocuk beni öyle görüyormuş ben canım gibi bağlandım ona off
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer an hepsi olabilir yaşayan var bu sefer sanki yıllardır bir bağ varmış gibi oluyor ama bir taraf için diğer taraf unutuyor o yüzden yaşanmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisoden kisiye gorre degisir. Hatta buradan 4 kisiyle bulustum. İki ike sksss oldu ikiside kendileri ayrildi. Ben ayrilmadim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPpdeki gibi bir kızla sadece sevişmeye bile doylmaz heves olur mu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yasamican bu kadar basit eğer erkek zorluyorsa niyeti cinselliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeves kaçar gizem kaçar hersey kaçar erkek zaten kaçar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşanır ama erkek istediğini almış olur ve ilgisi azalır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşk buluşmada cinsellik yaşadık sonra flört ve evlilik oldu
00 YorumlaYani bu çekim ve ten uyumuna bağlı bazen ilk buluşmada olur bazen 10 buluşmada belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yaşadım şu an 4 yıldır birlikteyiz
90 Yorumla
+1 yılYşanmamalı bence birbirini tanıdıktan sonra sohbet muhabbet ilerde zaten cinselliğe gelecektir konu aceleye gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmak isterse yaşanır
40 Yorumla
+1 yılYaşanabilir çekime bağlı bence
40 YorumlaYaşamak isteyen yaşıyor, neden olmasın.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık anca evlenince
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Yaşanmaması taraftarıyım.
20 Yorumla
+1 yılSadece cinsel çekimse yaşanır
21 Yorumla- +1 yıl
Oo supersin bebek
Yaşanmaz bence yaşanmamalıda
10 Yorumla
+1 yılYaşanırsa ilişkinin gidişat bellidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanır yaşanması lazım
10 Yorumla Olmaz kaç direk
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat