Kızlarla hiç iletişimim yok. Sevgilim olsa belki bu cinsel dürtülerimi de kontrol altına alabilirdim ama istesem de olmuyor. İyice abaza oldum yolda yürürken milletin poposuna bakıyorum. Kendimden tiksindim artık.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dışarı çıkmadan mastürbasyon yap duşunu al çık bir şey olmaz
Çözüm bu değil
Yarım saat sonra yine aynı oluyor. Bugün sınıfta önümdeki kız mini etek giymişti gözlerimi alamadım. Kendimi sapık gibi hissettim.
Çözüm sevgili de değil
yap mastürbasyon önüne bak kanka herkes oyle yapiyor
Yapsam bile yarım saat sonra aynıyım. Millet gözümün önünde öpüşüp koklaşıyor onşarı gördükçe psikolojim bozuluyor ben neden birini bulamıyorum diye.
yok bu libido veya baska birseyle alakali degil ciddi bir sey var haberin olsun cok büyük ihtimalle psikolojik kesinlikle bi doktora gorun derim
Galiba haklısın psikolojim iyi değil 4 yıldır depresyondayım. Yakışıklı erkekleri çok kıskanıyorum. Tipimi hiç beğenmiyorum (beğenilecek bir yanım da yok da zaten).
Acil biri bul sapıklık yapma
Bulamıyorum ki tipim çekici değil kızlar reddediyor. Ben de nefret ediyorum bu durumdan
Tipinin bir önemi yok bende çok iyi değilim ama bulan buluyor
@hamitcengiz34 tipim iyi olmadığı için özgüvensizim. Kızlarla göz göze bile gelemiyorum o derece.
Sana çözüm bulmak lazım yoksa durumu vahim
Nasıl bulacağız
Bilmiyom da bir şey sorucam yanlış anlamasan
Tabi sorabilirsin istersen gizliden çık özelden konuşalım
Burası iyi bu tarz kişiler genelde yakınlarını arzular doğru mu
Tövbe tövbe yok ya ben öyle değilim. Benimki yokluktan oluyor. Evlensem her şey düzelir ama bu durumda evlenemiyorum maalesef.
İyi bari sık dişini yaşın dolayı normal geçer
Kıskanıyorum ama ya. Herkesin sevgilisi var metroda, okulda karşıma geçip öpüşüyorlar canım çekiyor.
Senin neden yok
Tipsiz ve özgüvensizim maalesef.
Nerelisin
Gaziantepte yaşıyorum
Spor yap düzelirsin
Başlamayı düşünüyorum elime para geçsin başlayacağım. Spor yapsam bile özgüvensizliği atabileceğimi düşünmüyorum. Saçım da dökülüyor bu yaşta. En azından fiziğim iyi olur diye başlayacağım.