Cinsel Yaşam Kadınlar cinsellikte zorlanmayı ve sert davranılmasını sever misiniz? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Kadınlar cinsellikte zorlanmayı ve sert davranılmasını sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. severim evet 0 0 Yorumla
ᏒҽժᏇօʍɑղ_ Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 7 ay Evet zaman zaman seviliyor yani çok hırslı olduğunda veya karşı tarafı çok özlediğinde daha hırslı ve sert isteyebiliyor insan. 6 0 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. Kadınlar soft (yumuşak) başlayan ve devamından zevkin doruklarına çıkmak için hard (sert) seks seviyorlar. 1 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Yani biraz sert seviyoruz bence genel olarak 1 0 Yorumla
gene_ben Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Ben daha çok karşı tarafın isteklerine ayak uydurmaya severim 0 0 Yorumla
Zynppp3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Hayir tabiki 6 1 Yorumla Shelby_dbakir 7 ay Çok mu narinsin? Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sert ve kufurlu seven candır 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Severler 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Her kadın sever 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seven kadınla guzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
severim evet
Evet zaman zaman seviliyor yani çok hırslı olduğunda veya karşı tarafı çok özlediğinde daha hırslı ve sert isteyebiliyor insan.
Kadınlar soft (yumuşak) başlayan ve devamından zevkin doruklarına çıkmak için hard (sert) seks seviyorlar.
Yani biraz sert seviyoruz bence genel olarak
Ben daha çok karşı tarafın isteklerine ayak uydurmaya severim
Hayir tabiki
Çok mu narinsin?
Bayılırımm
sert ve kufurlu seven candır
Kendileri bilir
Severler
Hoş oluyor
Her kadın sever
Seven kadınla guzel